REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Boys Are Back

A The Boys are Back Simon Carr hasonló című regénye alapján készült filmdráma, Clive Owen főszereplésével és Scott Hicks rendezében.
A sztori középpontjában egy szabadszájú, jóeszű és erősen akció orientált sportújságíró áll, aki felsége váratlan, tragikus halálát követően komoly kihívás előtt áll: egyedül kell felnevelnie gyermekét, akivel eddig nem túl sokat foglalkozott. Némi érzelmi hullámvasutazás után Joe Warr úgy dönt, a könnyebb utat próbálja meg járni - mondj mindenre igent.

A filmet szeptember 25-én mutaták be az amerikai mozik, limitált kópiával.

Imdb
548 1 4 Film Izé
Jokker: Megnézem a Duplicity-jét, meg ezt a Boys are Back-jét, oszt meglátom mennyire fog tetszeni :)
Jokker: Az a poén, hogy azt a filmet is láttam, de nem hagyott bennem ott sem mély nyomot. Mondjuk az az [...]
Erunder: Nekem speciál a Sin City-ben tök szimpatikus volt. :D
Mind a 4 komment
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
590 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
A balszerencse áradása (The Series of Unfortunate Events)

13 tagú könyvsorozat, szerzője Daniel Handler, aki Lemony Snicket álnév alatt írta.

Az alapsztori egyszerű, adott három gyermek, a Baudelaire-testvérek, akik egy tűzvész hatására Baudelaire-árvákká válnak. Ezzel el is kezdődik Canossa-járásuk, mivel Poe bácsi, az örökség kezelőjének feladata, hogy lepasszoilja a gyerekeket az éppen kéznél lévő rokonoknak nevelés céljából. Csak éppen unos-untalan feltűnik a színen az örökségre (és ezáltal a gyermekek halálára) hajtó rokon, Olaf gróf (Jim Carrey).

Wiki | SG | Port
475 0 6 Film Izé
Strawberryy: Nekem is nagyon tetszett! A képi világa meg csillagosötös!
Jozeph: Abszolút hibátlan film, szenzációs narrációval, és eszméletlen színészi játékokkal! Term [...]
snake6: lessz folytatása!!!
Mind a 6 komment
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
956 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
851 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Kolonics kiállítás nyílik.

Kolonics György tavaly július 15-én, a pekingi olimpia előtt néhány héttel edzés közben hunyt el tragikus hirtelenséggel. Halálának egyéves évfordulója alkalmából szerdán (2009 07.15.) a Duna fővárosi szakaszán, valamint a csepeli vízitelepen fáklyás evezést szervez a nevét viselő alapítvány.

234 0 0 Sport Izé
Még a nácikat is megrázta Michael Jackson halála!
5741 2 14 Izé
bungle: Hitler reakciója a fizetős extra.hu tárhelyre: http://www.youtube.com/watch?v=p-MUkQRjNko
közlegény: jaja, nem ártott volna átszinronizálni, de ők a feliratok poéncsászárai, csak ahhoz értenek [...]
kisadria: már bocs de nem kérdeztem a véleményed..
Mind a 14 komment
The Burning Plain

Sylvia élete a lehető legrosszabbul zajlik. A lelki sérüléseinek oka egy nagyon rosszul elsült tréfa, amely édesanyja halálához vezetett. Az asszony nem képes továbblépni, és kapcsolatai is eszerint alakulnak.

Imdb | Előzetes
408 1 0 Film Izé
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1284 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
600 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
Itt a Tündi Bündi Barátok (Happy Tree Friends) összes része megtekinthető.

A Tündi Bündi Barátok (eredeti címe Happy Tree Friends) egy morbid, Flashben készült rajzfilmsorozat, a részek általában egy vagy több szereplő brutális halálával végződnek – két rész van csak, amiben senki sem hal meg: Out on a Limb, illetve Nuttin' But the Tooth. Amint a hivatalos oldalán fel van tüntetve, a sorozat „kis gyerekek és nagy babák számára nem ajánlott”.
62 internetes kis epizód és 39 hétperces nagy rész jelent meg. A sorozatnak saját játékweboldala is készült (http://htfgames.com). Bár a játékok egy része epizódokról készült (pl.: Eye Candy, Sweet Ride) normál flashjátékokból áll az egész(pl.: CubShoot1-3, aminek a lényege, hogy minél messzebbre kell ellőni Cubot).
1500 6 3 Film Izé
Balázs: nekem ez a fav :D http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=an [...]
Errtu: A legjobb rész: http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=eye [...]
Errtu: The BEST!!!
Hobo blues band - Halálapa blues
1626 6 0 Zene Izé
Defiance

A Bielski testvérek - miután elveszítik családjukat - a közeli erdőbe menekülnek az SS elől. Tuvia, a nagyobbik fiú viszont bosszút áll szülei halálán, majd megment pár zsidót a biztos haláltól. Az erdei menedékbe aztán szép lassan szállingózni kezdenek a zsidók, akiknek a létfenntartására megalakul a Bielski brigád. A brigád hirtelen ismert lesz a zsidók közt, így a tábor létszáma rohamosan növekszik. Az élén álló két testvér pedig egyre jobban eltérő véleményen van az életben maradáshoz szükséges alternatívákról...

Előzetes: youtube | apple
747 0 0 Film Izé
Superman: Ítéletnap (Superman: Doomsday)

Az eddigi legjobb Superman rajzfilm a 2007-es Doomsday, amiben láthatjuk Superman szerelmét, grandiózus harcát és halálát... Leírás, előzetes.
Ajánlom az általam készített kedvcsináló videót is. A véleményeket szívesen fogadom.
641 1 0 Film Izé
Limnikus kitörés, avagy a "gyilkos bubis víz". A kameruni Nyos nevű krátertó mélyéről felszabaduló szén-dioxid 1700 (!) ember halálát okozta. Japán és német kutatók pedig pár éve a tengerfenéken, folyékony halmazállapotú szén-dioxidból álló "tóra" bukkantak .
4826 2 4 Izé
szaki77: sima szódavíz, csak túl sokat csináltak. :DD
Tádi: köszi :D
Czaboo: Akkor National Geographicot ajánlom figyelmedbe. A héten mutatták nap közben. Tehát még vagy 3 [...]
Mind a 4 komment
Legalább szép halála volt... De hogy még ilyenkor sem hagyják békén az embert (szarvast)!
7951 3 40 Izé
sahinel: "A hím kutyák észlelni fogják azt az erős szagot, ami a nőstények párzási időszakát jelzi [...]
sahinel: http://www.haziallat.hu/cikkek/ace-ventura/a-parzasi-idoszakban-elmegy-az-allatok-esze/ Pl a legtö [...]
sahinel: tényleg? nőstény macskánk valahogy nagyon nem akart más macskákkal dugni amíg nem tüzelt, de [...]
Mind a 40 komment
Kiskunlacháza polgármesterének beszéde - elgondolkodtató.

A kislány - Horák Nóri - haláláról a riport a TV2 Naplójában.
7487 12 165 Izé
trógerfighter: Nem az unióban reménykedem,hazai, alulról jövő kezdeményezés lesz ez,ahová pénzzel vagy er [...]
focuskoma: Az várhatod, sose fog eljönni :( mivel az unió nem csípi a rasszizmust. Azért védik őket, mer [...]
bond: Most jó. Főleg az, hogy amit itt írsz, az valóban intelligens...
Mind a 165 komment
Egy csillag halála egyenes közvetítésben
6162 4 6 Izé
Sissi: Én láttam, de nekem nem jött be annyira
Athelas: Xibalba! Aki látta a The fountain c. filmet az érti az utalást. Aki nem, az nézze meg! Kihagyhat [...]
tikshow: http://www.youtube.com/watch?v=p8HcDnhkM3I
Mind a 6 komment
A kis Bucky életben maradása és halála?
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis, halottnak látszó őzikét találtak az út szélén. Megsajnálták, hazavitték és mivel nem voltak éhesek, inkább felnevelték. De jött a csúf, kopasz, gonosz szomszéd, aki feljelentette az őzike megmentőit, mondván annak nem ott a helye. Pedig a kis Bucky láthatóan békés természetű és még a kutyákkal is jó barátságban van. Sajnos azonban a hatóság szerint vissza kell juttatni az őzt a vadonba, de a megmentői hiába hagyják nyitva a kaput, a kis Bucky nem akarja elhagyni az otthonát...

1889 0 46 Izé
Purple: pfff
Winterborn: A csírájában kell elfojtani a bajt. Néhány ember rájött, hogy hiába csapsz homlokodra akkor, [...]
kotta: Ja, és olvassunk Desmond Morrist. Állati jogok, stb. Jó anyag.
Mind a 46 komment
Oscar, a macska előre jelzi a betegek halálát. Ha letelepszik valamelyik haldokló mellé, annak kevesebb mint 4 órája van hátra, így jobb, ha hívják a családtagokat...
7844 2 39 Izé
nagyonhulyevagyok: Oscar, a gyilkos macska
nagyonhulyevagyok: Oszkát, a gyilkos macska
bandee1219: Lehet, hogy ebben szoktak meghalni. A 4 órás hajsza után végelgyengülésben. :)
Mind a 39 komment