REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Batman - City of Scars

Egy rajongói denevérember sztori, melyben Joker megszökik az elmegyógyintézetből és újra megkezdi bűnözői tevékenységét. Természetesen Batman azonnal a nyomába ered.

A nagysikerű rövidfilm 6 hónap alatt készült (ebből 21 forgatási nap), 27 ezer dollárból.
A félórás videó július 18.-ig ingyenesen megnézhető az interneten.
7011 6 5 Izé
ityam: A kivitelezés nagyon jóra sikerült. Tényleg igényes munka. Joker pofája annyira nem volt szimp [...]
mephistto: jó ez XD
snake6: teljessen jogos
Mind a 5 komment
Batman - City of Scars

Egy rajongói denevérember sztori, melyben Joker megszökik az elmegyógyintézetből és újra megkezdi bűnözői tevékenységét. Természetesen Batman azonnal a nyomába ered.

A nagysikerű rövidfilm 6 hónap alatt készült (ebből 21 forgatási nap), 27 ezer dollárból.
A félórás videó július 18.-ig ingyenesen megnézhető az interneten.
7232 2 0 Film Izé
Idemenjényáron !!

2010 július 17 - Révkomárom (Komárno), Szlovákia - Fortress Open Air

A fellépők között: Calyx and Teebee, Concord Dawn, B-Complex stb.

Facebook | Hivatalos

Jegyek elővételben 12 €, helyszínen 15 €.
351 0 0 Zene Izé
Ragadozók (Predators)

Lassan megérkezik (július 7.) a mozikba a várva várt film, melyben Adrien Brody, Laurence Fishburne, és társai a Ragadozók bolygójára kerülnek. A helyi őslakosok pedig természetesen a vadat látják bennük, akiket le kell vadászni, ezért mindent megtesznek, hogy ne is kerüljenek ki onnan.

A film azért is lehet érdekes a magyar ember számára, mert az az Antal Nimród rendezte, aki a Kontrollt és a Szállítmányt is.

Imdb
2604 1 17 Film Izé
kovacslacka: A Ragadozó-filmek emlékezetes pillanatai: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/08/23/pre [...]
kovacslacka: a ragadozók történelme: http://www.screenjunkies.com/movienews/predator-history-world
kasy: Itt a trailer: http://bit.ly/d9hQMl
Mind a 17 komment
Báthory - A legenda másik arca (Bathory)

Báthory Erzsébet A hírhedt 16. századi “vérgrófnő” történetét sokan feldolgozták már: az emberiség legvéresebb gyilkosaként szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A legenda szerint többnyire nők estek áldozatul a grófnő kegyetlenségének: megkínozta és megalázta őket, kiontott vérükben fürdött, fogaival tépte szét az áldozatok eleven húsát, majd végzett velük. De valóban ez történt a grófnő várában? Az eltelt négy évszázad alatt semmilyen történelmi dokumentum nem került elő, ami mindezt egyértelműen igazolná. A film a hagyományos elképzelésektől eltérő módon ábrázolja a grófnő alakját. A történet egy védtelen özvegyről szól, aki gazdagabb és sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint maga a király. Báthory Erzsébet modern gondolkodású, reneszánsz asszonyként szerepel a filmben, aki egy összeesküvés áldozatává válik.

A történelmi dráma egy cseh - szlovák - angol - magyar koprodukció, amelyet Csehországban már 2008. július 10.-én bemutattak. Hazánkban 2010. január 20.-ától vetítik a mozik.
Maga a film már post-olva lett, de gondolom kevesen beszélitek a cseh nyelvet.
trailer:
804 1 0 Film Izé
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek - Forever After)

A sorozat negyedik – és utolsó? – részében Shrek úgy érzi, elvesztette Ogre mojo-ját. Híres bömbölése hallatán azelőtt az emberek fejvesztve menekültek, most odarohannak hozzá, hogy autogrammot kérjenek vasvillájukra és fáklyáikra. Ez így nem mehet tovább. Hogy visszaszerezze régi egyéniségét, egyezséget köt Rumpelstiltskin-nel ami azonban félresiklik, és Shrek kénytelen szembenézni vele, hogy milyen lenne Túl az Óperencián birodalmánának élete, ha ő soha nem is létezett volna: Szamár málhásjószágként tengeti életét, a kövér és lusta Csizmás Kandúr lecserélte kardját egy rózsaszín íjra a birodalomban pedig Rumpelstiltskin uralkodik…

rendező: Mike Mitchell
forgatókönyv: Tim Sullivan, Josh Klausner
szinron: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Jon Hamm, Kathy Griffin, Kristin Schaal
stúdió: DreamWorks Pictures
Magyar premier: 2010. július 8.
1005 1 3 Film Izé
Jádám: ezt még nem unják? :S
Davek: Bőlehúzás is volt, mármitn nemmondom hogy nemvoltak benne jó poénok de olyan egyszer nézős, [...]
kuri91: a 3. rész milyen volt? nem néztem meg, mert lehúzűs szaga volt.
The Sorcerer's Apprentice

Nicolas Cage jövőre ismét fel fog tűnni néhány filmben, ezek közül az egyik a The Sorcerer's Apprentice (melyben ismét parókát visel). Remélhető, hogy szórakoztató produkciót fogunk látni, mivel Jerry Bruckheimer az alkotás producere.

A film ötletét az 1940-ben bemutatott Fantázia egyik epizódja adta, abban Mickey egér alakította a főszereplőt. Cage egy varázslót fog megformálni, aki azért érkezik New Yorkba, hogy megossza a varázserejét egy olyan emberrel, akivel közösen fel tudják venni a gonosz, sötét erők ellen.

Teresa Palmer, Alfred Molina, Jay Baruchel is játszik a filmben, Monica Belucci pedig egy varázslónőt fog alakítani. Július 16-án mutatják be Amerikában. Jon Turteltaub rendezi a filmet, legutóbb a Nemzet aranya második felvonását készítette, amiben szintén Cage volt a főhős és Bruckheimer producerként állt a háttérben.

WIKI Könyv | IMDB
1080 2 1 Film Izé
4sajtos: láttam youtubeon a trailerjét és csak annyit tudok mondani: MUST HAVE
Grown Ups

A vígjáték öt jóbarát- és egykoron csapattársról szól, akik hosszú évekkel ifjú koruk után újra összejönnek, hogy megemlékezzenek azóta elhunyt kosárlabdaedzőjükről. Felkerekednek hát feleségeikkel és gyerekeikkel együtt, és a Függetlenség Napján (július 4.) elindulnak a hétvégi házban, ahol korábban a csapat sikereit ünnepelték együtt. Hamarosan pedig rájönnek arra is, hogy attól, hogy idősebbek lettek, még koránt sem biztos, hogy fel is nőttek…

Szerintem a szereplő gárda indításnak jó. Viszont valami frappánsabb történetet is kitalálhattak volna.

Imdb
1615 1 2 Film Izé
anon: csapaTTárs
snake6: a szereplő gárda tényleg jó
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
586 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
Me and Orson Welles

1937-ben járunk. Richard Samuels unatkozó 17 éves, még gimibe jár. Véletlenül téved be a legendás Mercury színházba, s ott teljesül élete nagy álma, szerepet kap a Julius Caesar nevű darabban, ami amúgy arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak fel igazán a színházat alapító Orson Welles csillaga.

Robert Kaplow regénye alapján

Imdb
639 0 1 Film Izé
snake6: ilyennek is kell lennie
Kolonics kiállítás nyílik.

Kolonics György tavaly július 15-én, a pekingi olimpia előtt néhány héttel edzés közben hunyt el tragikus hirtelenséggel. Halálának egyéves évfordulója alkalmából szerdán (2009 07.15.) a Duna fővárosi szakaszán, valamint a csepeli vízitelepen fáklyás evezést szervez a nevét viselő alapítvány.

230 0 0 Sport Izé
Fogyókúra horoszkóp júliusra! ; D
338 0 2 Pink Izé
kingicike: xDD nemtom de elég ijesztő látvány XDD
Nala: aztaqva ....ez meg mi a .... már megint?:D :D
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy Guitar Hero: Greatest Hits X360-as játékszoftvert, egy Ice Age 3 X360-as játékszoftvert, egy Prototype PS3-as játékszoftvert, és egy Transformers 2 PSP-s játékszoftvert nyerhettek. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk július 8-tól egészen augusztus 1-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft.
1359 2 1 Izé
rezso: xboxot nem lehet nyerni?mert így legfeljebb a polcra tudnám feltenni, vagy odaadni valakinek :D
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy Guitar Hero: Greatest Hits X360-as játékszoftvert, egy Ice Age 3  X360-as játékszoftvert, egy Prototype PS3-as játékszoftvert, és egy Transformers 2 PSP-s játékszoftvert nyerhettek. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk július 8-tól egészen augusztus 1-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft.
974 0 0 Game Izé
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1191 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
Június 18.-tól július 7.-ig nézz 20 filmet ingyen!
Csak néhány a húsz film közül:
Mielőtt az ördög rádtalál
Álmodozók
A királynő
...és még 17 másik.
925 1 0 Film Izé
Brüno

FIGYELEM!!! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE, ERŐS IDEGZETŰEKNEK, ÉS GYOMRÚAKNAK, ÉS 18 ÉV FELETT!!!!!

Szerintem 2009 egyik legjobb filmje.

Sacha Baron Cohen vagyis a Borat alakítója/alkotója új abszurd filmet készített. amiben egy homoszexuálist alakít, aki felforgatja Amerikát, meg a divatvilágot, meg mittoménmégmit. Közben pedig k***ák ostorozzák, de szó szerint.

Hazai premier: 2009. július 9.

A film honlapja | Imdb
1727 0 13 Film Izé
1nessa: orulok h tetszett. en a premier utani 1-2 nappal neztem meg es tenyleg kemeny...nekem a mediumos tet [...]
skad: Hát én most néztem meg és mit mondjak... egyáltalán nem tetszett. Voltak benne vicces dolgok, [...]
bungle: Letterman - Sacha Baron Cohen Interviews a Terrorist http://www.youtube.com/watch?v=Qk2oee2kjT8 Csa [...]
Mind a 13 komment
George Benson - Papp László sportaréna 2009. július 22.
807 1 1 Zene Izé
weedjay: ebbol a videobol nekem nem derult ki, hogy az eloado tenylegesen a jazz mufajban mozogna... max vala [...]
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy X-Men Origins: Wolverine X360-as játékszoftvert és egy Guitar Hero: Metallica PlayStation 3-as játékszoftvert nyerhettek. A Sony Magyarország felajánlásában pedig egy Infamous PS3-as játékszoftver várja gazdáját. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk június 10-től egészen július 3-áig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok.Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft., valamint a Sony Magyarország.
1561 1 0 Izé
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy X-Men Origins: Wolverine X360-as játékszoftvert és egy Guitar Hero: Metallica PlayStation 3-as játékszoftvert nyerhettek. A Sony Magyarország felajánlásában pedig egy Infamous PS3-as játékszoftver várja gazdáját. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk június 10-től egészen július 3-áig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok.Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft., valamint a Sony Magyarország.
740 1 0 Game Izé
Elérkezett az idő, hogy elkezdjünk ismerkedni az új DevilDriver lemezzel, ami július 14-én fog megjelenni. Pray For Villans
413 2 2 Zene Izé
grisin: Lehet, hogy 10.-nál is többet ér!!
Szosztar: Nagyon várom már! Ha minden szám ilyen lesz akkor sokáig fogom hallgatni ezt az albumot( biztos [...]
I Love You Beth Cooper

FIGYELEM!!! Chris Columbus rendező veszély!!!! (Viszont Hayden Panettiere a főszereplő :))

Chris Columbus új vígjátékában egy tipikus lúzer srác szerelmet vall a szalagavató bálon az iskola legmenőbb pompomlányának. Mindenki - beleértve saját magát is - legnagyobb meglepetésére a népszerű lány úgy dönt, együtt tölti vele élete nagy estéjét...

Amerikai premier: 2009. július 10.

Imdb
878 1 6 Film Izé
neomatsek: a háta oldalán fut végig http://mitchieville.com/12846/hayden-panettiere-her-crappy-tattoo/
Madarinfluenza: Hol a tetkója? Nekem bejön a csaj csakhát igen a korasaon 1 mértetet minimum +-ban a real életb [...]
neomatsek: ez már ízlés kérdése,mindenki találhat számára megfelelőt,bár panettiere tényleg szép,m [...]
Mind a 6 komment
Last Chance Harvey (Szerelem második látásra)

Harvey-t kirúgták az állásából. Mikor Londonba utazik lánya esküvőjére, újabb kellemetlen meglepetés várja: az örömapa szerepkör már elkelt. Bánatában Harvey felszed egy okos, vicces, kellemes külsejű, húsz évvel fiatalabb nőt.

Hazai premier: 2009. július 30.

Imdb
421 0 0 Film Izé
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
598 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
Tajvan új stadionja évi 1,14 millió kWh energiát termel a tetőre szerelt 8844 napelemnek köszönhetően, ezzel a számítások szerint 660 tonna széndioxid kibocsátását spórolva meg. A július 16-26 alatt megrendezendő World Games során olyan, az olimpiáról kimaradt sportágakban csapnak össze a versenyzők, mint a rögbi, a testépítés, a sqash vagy a kötélhúzás.
3817 0 20 Art Izé
bognor: én kérek elnézést... benéztem...
Fireblade1000: Szép és tökjó, hogy még áramot is termel!!!
Dubi: Igen kihagytad a MEGA-t ! Kilo,Mega,Giga,Tera,Peta...stb
Mind a 20 komment
Tajvan új stadionja évi 1,14 millió kWh energiát termel a tetőre szerelt 8844 napelemnek köszönhetően, ezzel a számítások szerint 660 tonna széndioxid kibocsátását spórolva meg. A július 16-26 alatt megrendezendő World Games során olyan, az olimpiáról kimaradt sportágakban csapnak össze a versenyzők, mint a rögbi, a testépítés, a sqash vagy a kötélhúzás.
4356 4 20 Izé
bognor: én kérek elnézést... benéztem...
Fireblade1000: Szép és tökjó, hogy még áramot is termel!!!
Dubi: Igen kihagytad a MEGA-t ! Kilo,Mega,Giga,Tera,Peta...stb
Mind a 20 komment
Itt az új Dream Theater videó: A Rite of Passage

Június 23-án új album és július 1-én koncert a Papp László Sportarénában, de ezt a rajongók már úgyis tudják... :)
600 0 2 Zene Izé
egyszervolt: ...teny es valo, soha nem tartoztam a DT fanatikusok taboraba.., viszont ez az album az elejetol a v [...]
weedjay: elotte meg pont 23.an lesz down a pecsaban... van mit bepotolniuk. de kivancsi leszek a dreamre is
1943 - az általam készített rövidfilm előzetese.

A történet:
1943. július 5-én megindult a Citadella fedőnevet viselő hadművelet, a történelem egyik legnagyobb tankcsatája bontakozott ki. Több mint 6500 harckocsi feszült egymásnak, ez volt a németek utolsó kezdeményezése a keleti fronton! Főhősünk csapatát éjjel hatalmas támadás érte, csodával határos módon neki mégis sikerült túlélni a szörnyű csapást. Csakis magára számíthat az orosz vonalak mögött, egyetlen célja van túlélni, s visszajutni a többi német csapathoz.
3142 3 3 Film Izé
Nomax: Én köszönöm:)
Erunder: Nomax küldte: A Teljes film fent a youtubeon! 1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=ef8XlnbBTk4 [...]
Nomax: Hali Erunder végre felkerült a teljes film a honlapra, most már lehet tölteni:) Üdv
Fighting (Bunyó)

Magyar premier 2009 Július.

Egy fiatal srác Shawn (Channing Tatum) elindul a városban rendkívül népszerű, illegális utcai harcos versenyeken.Az egyetlen szabály,hogy nincs szabály. A fiú menedzseréül egy harcedzett csalót választ (Terrence Howard) ,aki a ebben a durva, könyörtelen és veszélyes  közegben  egyengeti „karrirejét”. Hamarosan ráébred,hogy az álmok néha rosszabbak a harcnál. A filmben rengeteg drámaian realisztikus harcot láthatunk.
937 2 0 Film Izé
Friss, ropogós, minden hájjal megkent előzetes érkezett a legújabb Harry Potter részből, a Harry Potter and the Half-Blood Prince, amit július 17-én mutatnak be a nagyközönségnek.
1233 1 9 Film Izé
Erunder: Egy másik előzetes, eddig nekem ez az előzetes tetszik a legjobban, és tartok tőle, hogy a film [...]
Jozeph: Akkor kevertem a szezont a fazonnal. Habár ez is man meg az is man. Úgyhogy egykutya. Azt mondjuk [...]
kasy: Igazad van, elírtam csupán. A hetedik történet lesz két filmben feldolgozva amik 2010 és 2011- [...]
Mind a 9 komment
Funny People

Főszerepben: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann.
Amerikai premier: 2009. július 31.

446 0 0 Film Izé
Melanie bemelegít egy kicsit a jégen...

(tudom volt még júliusban a Sport Izén, de szerintem sokan lemaradtatok róla... én is :))
7382 4 9 Izé
Phinix: a qva életbe... hát én meglepődtem. ez egy jó reklám!
Párna: hát igen így már nem igazán a "megcsináláson" van a hangsúly. hanem hogy mit fejezne ki...
xion: ez a National Geographic egyik TV reklámja volt a globális felmelegedéssel kapcsolatban úgy fél [...]
Mind a 9 komment
Itt a legújabb Scars on Broadway videóklip, melynek külön érdekessége, hogy Joel Schumacher volt a rendezője, akinek többek között olyan filmeket köszönhetünk, mint az Egyenesen át, Lost Boys, vagy az Összeomlás.
A System of a Down gitárosát és dobosát is soraiban tudó SOB bemutatkozó lemeze július 29-én jelent meg.
258 0 2 Zene Izé
gundul: Kövezetek meg, de nekem hiányzik Serj Tankian.
Thaddeus: Basszus, Daron Malakiant fel sem ismertem így szakállasan, csak a hangjából derült ki! De megle [...]
Megérkezett a júliusban, Kaliforniában forgatott Metallica videóklip, ami a korábban audió formátumban már nyilvánosságra hozott The Day That Never Comes című nótához készült.

James Hetfield elmondása szerint a videóval semmiféle politikai párhuzamot nem kívánnak húzni az iraki háborúval kapcsolatban. Amikor a dal szövegét írta annak idején még csak nem is gondolt semmi hasonló lehetséges megfilmesítésre azzal kapcsolatban. A klippet az a Thomas Vinterberg rendezte, aki Lars von Trier-rel (szintén dán, kult filmrendező) közösen elindították a Dogme 95, azaz Dogma mozgalmat.

Az új Metallica lemez, a Death Magnetic szeptember 12-én fog megjelenni.
461 1 5 Zene Izé
Lee77: Ennek a számnak ez eleje a fütyülős pálesz reklámjánk zenéjére emlékeztet engem!: ))
Balázs: nekem azzal s evolt bajom és ebben is érződik néhol szentem, kb mint ha a st. anger és a kill e [...]
gundul: Nekem a Broken, Beat & Scarred nagyon tetszik és a The Unforgiven III. Összességében nem rosszab [...]
Mind a 5 komment
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
760 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
Siófok 2008. Július 31. Forma 1-es utcai parádé

Még egy videó
477 0 0 Sport Izé
Videó a 2007-es Budapesti Forma-1-es showról.

Idén a show Siófokon lesz látható, Július 31-én.
366 0 0 Sport Izé
Szia Tömeg!

Célegyenesben az ENIT! Ami információ van/lesz, azt itt fogod majd megtalálni.
Azoknak, akik esetleg még nem tudnák:
2008. július 26. (szombat)
Első Nemzetközi Izé Találkozó!
Ha jönni akarsz, akkor dobj agyon egy e-maillel, a következő címen: errtu.242@gmail.com. A tárgy - ha nem nagy kérés - az legyen, hogy ENIT.
Eddig kb. 10-12 fő jelezte a jövési szándékát, és reméljük még páran jönnének.

Két lehetséges helyszín jött szóba, az egyiket megtekintheted a post képre kattintva, a másik pedig egy kollektív kivonulás a vadonba. Ez utóbbi esetben lecsófőzés, frizbi dobálás, lányok kergetése, békés járókelők zavarása és molesztálása is a program részét képezné. Az első esetben pl. a lecsófőzés elmarad. :)
Szóval egy össznépi szavazást kellene tartani arról, hogy mi legyen. Meg persze arról is, hogy egy egész napos - reggeltől másnap reggelig - fiesta legyen, vagy egy délutános-estés alkoholizálás. Szóval itt kellene az apróbb részleteket megbeszélni, ill. ismertetni.

Még annyit: jó lenne valami minimalista szervezéssel/igényekkel elintézni az egészet, mert ez esetben más városokban is felhasználhatnánk ezt a project-et a többi találkozó lebonyolításához. Tehát táncosnők, lakodalmas death metal zenekar, stb. nem lesz, ha nem nagy probléma. (bár az ott jelenlévő lányok egy vidám műsort előadhatnának majd :) )
Ha sikerül összehozni, akkor viszont lesz tombola, ahol csodás nyeremények várnak mindenkit:
- bungle szemöldöke
- rezlavor avatárja
- wtf zoknija
- főnyeremény: 5 mp. teljesjogú admin jog az IZÉ-hez, és egy exkluzív regisztráció a szexrandi.hu-ra!!!

Szóval gyertek el minél többen!
3836 9 1666 Izé
lb7: Nincs véletlenül tervben egy tali? :)
Errtu: Ez van sajnos :( Vizsgaidőszak, meló, stb. Túl sok ez most a jóból.
Re-Peet: Nemááá..és a tél kimarad? a jó kis forralt borovicska... meg a langyos Ice Tea.. :D
Mind a 1666 komment
Warpigs - Monte Carlo

Anno felüdülés volt hallani és látni a Warpigs igencsak színvonalas videóit britni és a többiek között. A csapatnak tudtommal 3 klipje létezik (ők maguk meg már nem), ebből az elsőt az az Antal Nimród rendezte, aki a klipben felhasznált ötletét később emlékezetes és gondolkodtató játékfilmmé is varázsolta.

Hamarosan július 14. Remélem egyértelmű, de kis feladvány: miért fontos ez a dátum Monte Carloban?
279 1 5 Zene Izé
csicsilla: örülünk (szerintem nyugodtan mondhatom ezt Kotta nevében is),hogy sikerült kielégitenünk!XD
Bakeyoo: Micsoda kielégítő válaszok! :) Köszi!
csicsilla: jol tudod... és nagy muri volt , lehet hülyeséget mondok,de az összes Eu tagorszàgbol jönn [...]
Mind a 5 komment
Lenny Kravitz - Love Love Love

Július közepén koncert Budapesten!!!! :)
192 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...