REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Lopott idő (In time)

Az idő pénz. Szó szerint. A közeli jövőben a tudósok felfedezték az öregedésért felelős gént, melyet ki tudnak kapcsolni, ezért mindenki csak 25 éves koráig öregszik. Ám ekkor vége is az ember életének, hacsak nem szerez további éveket. Időt kapsz a munkádért, és idővel fizetsz a boltban. A  gazdagok akár örökké is élhetnek, míg a szegényeknek meg kell küzdeniük az utolsó percekért is. A Justin Timberlake által alakított főhős rengeteg időhöz jut, melyet a többi "gazdag" ember nem tud elfogadni, ezért  üldözni kezdik, hogy kiderítsék ki is ő és hogyan jutott az évekhez. Bemutató Október 27.-én. Feliratos előzetes.
1196 2 1 Film Izé
uvby: Nem tűnik rossz filmnek de istenem felejtsük már el ezt a timberlake-et, mert semmi érzéke ninc [...]
Bársonyoson található a világ egyetlen házikészítésű MiG-15 vadászgápe. Trabant motorral... Volt türelme a bácsinak! :D
5712 0 3 Izé
MADve: abban majd segít neki az izé community... az itt kommentelők úgyis mind szakértők :D (velem eg [...]
BullFrog: Ahhoz sajnos a pénz kevés, totál le kéne passzolnia másnak a projectet, ő maga utalt rá, hogy [...]
MADve: szerintem zseniális az öreg!!! szervezzünk neki gyűjtést, hogy tudjon egy felszállásra is alk [...]
Elvan a kutya, míg úszik. :)
6886 1 8 Izé
Rammsteinfan: minden kutya ezt csinálja szinte... a tacskónk is szintén... csak simán az üres lavór felé ta [...]
syl: kapcsoljatok le a villanyt mert afrikaban a gyerekek nem tudnak xboxozni aramhiany miatt, vagy ne va [...]
Nusihusi: Nagyon aranyos a kutya:) Legalább ihatott volna a vízből 1 kicsit:D
Mind a 8 komment
Gyönyörű táj, míg a szem ellát... és egy iglutanya
425 0 0 Pink Izé
Hanna

Hanna egy ex-CIA ügynök lánya, akit elfog a hivatal, hogy rajta keresztül apuka nyomára bukkanjanak. Arra azért nem számítottak, hogy a lány is ki van képezve szorult helyzetek megoldására. Bizonyítéknak itt egy magyar feliratos részlet, és egy előzetes. Elég izgalmasnak és pörgősnek tűnik, áprilisban megtudhatjuk, hogy tényleg az-e. A főbb szerepekben Saoirse Ronan, Eric Bana és Cate Blanchett látható, míg a rendező Joe Wright (Vágy és vezeklés, Büszkeség és balítélet).
892 0 0 Film Izé
Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1397 0 0 Game Izé
X-Men: First Class előzetes. Konkrétan odab*sz.
A professzort James McAvoy (Wanted), Magnetót pedig Michael Fassbender (Becstelen brigantyk) játssza, míg a rendezői székben a Kick-Asst és a Tortát jegyző Matthew Vaughn foglal helyet. Gyilkos kombináció.
2130 1 5 Film Izé
kasy: Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=d-sgsX76-UI
Tooni: Minden kérdésedre ott a válasz az 1-es kommentben, csak végig kell olvasni.
axenomorph: Magneto miért is hülye? Xavierrel az oldalán nem volt mindig szociopata világmegváltó, a prof [...]
Mind a 5 komment
A LittleBigPlanet 2 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Bakugan: Defenders of the Core az Activision-Blizzard jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. január 31-én vette kezdetét, és 2011. február 7-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
578 0 0 Game Izé
Míg a földön aludt, emeltek köré egy kerítést... ;)
7806 1 51 Izé
.::JunKieEQ::.: 51 - bankártyám+PIN kódom nem kéne? :)
Tooni: 43 - a f.omba is, nem tudom elhinni. 47 - fogalmam sincs, nem vagyok román. 48 - de akkor miért be [...]
.::JunKieEQ::.: Még a chrome fordítója is befordul tőletek... valami rendes világnyelven, ha kérhetem... aján [...]
Mind a 51 komment
Zimmer Feri 2

Az első rész sikere után, pár röpke évecskét elhanyagolva itt a folytatás! A történet most egy kastélyban játszódik, és az üzlet fellendítése érdekében "szellemeknek" öltöznek be, míg nem találkoznak egy valódi kísértettel... A legtöbb főszereplőt megtartották a folytatásra, de némelyek már nem kaptak szerepet ebben a filmben, de Reviczky Gábor (Feri),  és Szabó Győző  garantálják az okot a nevetésre! A rendező Tímár Péter. Valamint még egy érdekességet megemlítenék (legalábbis számomra az volt). A hang minőségének biztosítására saját magukat szinkronizálják újra egy hangstúdióban, mivel a kastély nagyon visszhangzik. :P
931 0 0 Film Izé
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1062 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1281 0 0 Game Izé
2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a JÁTÉKOK magazin oldalain: Assasin's Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin's Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin's Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

A szoftvernyereményre a szokásos módon, honlapunk fejléce alatti hivatkozására kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.
2178 1 0 Izé
Élő rákok egy sanghaji automatában.

A rákokat belerakják a műanyag kis dobozkába, majd feltöltik az automatát, amit 5 celsius fokra lehűtenek, így a a kis rákok "téli álmot alszanak" mindaddig, míg meg nem vásárolják őket.
4449 1 39 Izé
lb7: Köszi :*
Tooni: Vendéglő a világ végén :)
naphtha08: A bálnák a legnagyobb állatok :D
Mind a 39 komment
A cicamica is aluszik,
- s mig szendereg a dorombolás -
álmában futkos egy picit -
aludj el szépen, kis Balázs.

Egy "keményebb" kutyás verzió.
10641 7 16 Izé
lb7: nagyon édes ^^... a kutyus meg szegény hogy felriad
Maccoyi: Csakhogy én még soha nem álltam kompon... ;)
themasterhealer: "A cicamica is aluszik, - s mig szendereg a dorombolás - álmában futkos egy picit - aludj el szé [...]
Mind a 16 komment
Hangya-halálspirál avagy a kollektív viselkedés buktatói Egy érdekes jelenség, amely a búcsújáró lepkék hernyói és bizonyos rajokban élő halfajok mellett a vándorhangyáknál figyelhető meg, amikor is a fő rajtól kommunikációs zavarok miatt leszakadó kisebb (vagy olykor nagyobb) csoport tagjai mind egyszerre kezdenek el egy adott irányba mozogni, és akár napokig is elköröznek így, míg a végkimerülésben el nem pusztulnak, hacsak persze egy-két egyednek nem sikerül kiszabadítania magát a kollektív tudat béklyóiból (amely mindegyik dolgozó fejében azt visszhangozza: „mindig csak kövesd az előtted lévőt”), megtörvén ezzel a „halálspirált”...

További videók itt és itt.
10443 6 26 Izé
7sleeper: http://www.youtube.com/watch?v=2bYlbzhtUMM
bungle: Ants in my scanner: http://vimeo.com/13703448
kukulkan: Ha esetleg nagyobb felbontásban tudnál feltölteni még ilyet, akkor érdekelne... ;)
Mind a 26 komment
The Room (2003) - A szoba

Terítéken: kétség kívül a valaha is készült legrosszabb film a világon, az IMDB-s 3,1-es pontszáma ellenére.

Az egy személyben producer, író, rendező és fantasztikus színészi alakítást is nyújtó főszereplő Tommy Wiseau 6 millió dolcsit költött személyi kultuszának megalapozására. Az idő teltével ez össze is jött neki, aki csak egyszer is látta, továbbadta másoknak, hogy ez annyira rossz, hogy az már jó. Mára kialakult egy rajongói tábora, akik vetítéseken szívesen elevenítenek fel emlékezetes jeleneteket e filmeposzból, mint a céltalan labdadobálás vagy az "Oh Hi"-al köszönés. A "Szétszakítasz engem, Liza" sorok hivatalosan is mémmé váltak, valamint játék is készült belőle.

Tommy Wiseau Johnnyt alakítja, aki egy bankban dolgozik, és jegyese Lisa, aki többé már nem szerelmes Johnnyba. Lisa megcsalja őt legjobb barátjával, Mark-al, ugyanakkor elterjeszti, hogy Johnny megütötte őt. A végét viszont nem akarom lelőni...megteszi ezt ő maga ;)

A történet említésre sem méltó, az alakítás csapnivaló, egyes...nem is,többes jelenetek rosszul megírtak, hemzseg a hibáktól, céltalan, oda nem illő, bizarr és befejezetlen cselekményektől. Viszont Wiseau úr  bármilyen körülmények között is tiltja művéből jelenetek felhasználását, szerzői jogokra hivatkozva, így nehéz olyan kritikát összehozni, amit ne szedetne le. Úgyhogy addig tekintsétek meg, míg tehetitek!
558 1 4 Film Izé
Tooni: Voilá! https://www.google.hu/#q=the+room+fansite
Teomoart: Nem létezik ebből valami magyar fansite? Csatlakozni akarok a rajongói klubhoz!
bungle: www.youtube.com/watch?v=HRLLjqiKib4 :D
Mind a 4 komment
"Míg a gazdi sétál, addig én alszom egyet!"

Ugyanitt sokadik bájos kacaj. :)
7504 3 4 Izé
Tóth József: Mit vagytok úgy oda. Csak viszket a háta szegénynek, és így vakarja meg. Több esze van, mint a [...]
BullFrog88: Hol van ilyenkor a grín pisz?
iMan: Nekem is ilyen kutyám van! Befogadtuk,pedig olyan hülye,mint a seggem. Ha felé megyek,lefekszik. [...]
Mind a 4 komment
Újabb nyereményjátékunkban ismét egy elég nagy címet sikerült összeszednünk, ezúttal ugyanis a Tom Clancy's HAWX 2 egy X360-as és egy PS3-as példányát sorsoljuk ki olvasóink között, két X360-as DLC társaságában.

2010. augusztus 31. és szeptember 6. között az X360-as verzióért szállhattok versenybe, míg szeptember 7. és szeptember 13. között a PS3-as verziót ajánljuk fel a helyes válaszokért cserébe. Mindezek mellett Facebook rajongói oldalunkon két X360-as DLC-t is kisorsolunk, egy Camouflage és egy Tiger névre hallgató csomagot, melynek részleteit a hírfolyamunkban találjátok meg.
2156 1 1 Izé
destiny13: Szerintem meg ne sorsoljunk, adjátok nekem valamelyiket egy hozzáillő konzollal, ami nem az X360, [...]
Újabb nyereményjátékunkban ismét egy elég nagy címet sikerült összeszednünk, ezúttal ugyanis a Tom Clancy's HAWX 2 egy X360-as és egy PS3-as példányát sorsoljuk ki olvasóink között, két X360-as DLC társaságában.

2010. augusztus 31. és szeptember 6. között az X360-as verzióért szállhattok versenybe, míg szeptember 7. és szeptember 13. között a PS3-as verziót ajánljuk fel a helyes válaszokért cserébe. Mindezek mellett Facebook rajongói oldalunkon két X360-as DLC-t is kisorsolunk, egy Camouflage és egy Tiger névre hallgató csomagot, melynek részleteit a hírfolyamunkban találjátok meg.
1432 0 0 Game Izé
Amilyen furcsa szélsőséges időjárás van most, nálunk is simán megtörténhet hogy egy könnyen jött könnyen ment nyári vihar alkalmával belecsap egy villám autónkba, míg mi komótosan csápoljuk befelé a pacalt, lefojtva egy kis túrógombival.
2066 2 2 Autó Izé
go-free: tiétek vóut? :D
lb7: A szívem szakad meg :,(
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1413 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1884 1 4 Izé
Misiandris: Méér kellet celebpofát varrni a Herceg arcából? Méér?
zuza: Engemmondjuk kifejezetten zavarna ha égne a kezemben a kard .
gigo: ez tök jóóóóóóóó! de vasat ki ad alá, ha nyerek valamit? :D
Mind a 4 komment
1945 szeptembere - a világháború végével Sztálin felismerve a kapitalista rezsim terjeszkedésének veszélyét kiadja tudósainak az utasítást: hozzanak létre egy harcost, amelyik fáradhatalan, nem eszik, nem alszik és komoly sérülések után is regenerálódik.

1946 - miután egy titkos bázison fémre cseréltek minden csontot az önkéntes testében, a katona elszabadul... Emlékeit elvesztve hosszasan vándorol a vadonban, míg nem 2010 márciusában aktiválódik a "hódítsd meg a világot" programja, és... jelentkezik az X-faktorba.
4786 2 7 Izé
Nas: Nagyon beteg. :D
kuri91: postleírás - EPIC!!! :D:D
velo: azért akkoriban ez igencsak komolynak számíthatott... az egyszerű emberek el sem tudták képzel [...]
Mind a 7 komment
Döntsd el Te, mennyit ér Neked a szoftver!

Maguk sem gondolták volna, mennyire népszerű lesz független játékkészítők kezdeményezése, akik keresztülhúzva a 80$-os árcímkét akár 1 centért letölthetővé tették három platformon (Windows, Linux, Macintosh) is elérhető játékaik csomagját. A beírt összeg céljáról is dönthetsz: akár jótékonysági alapítványoknak is fel lehet ajánlani részében vagy egészében. Míg egyesek számára a pohár félig üres, és azon morognak, hogy 25%-a a letöltőknek 1$-t sem adott, mások örvendetesnek tartják a fejleményeket.

Mondd meg: Te mennyit adnál?
6170 3 6 Izé
bagszi: A goo-t ismerem, a lugaru meg tetszik, csak azt a nyomi farkast nem tudom leverni:S
olaf: én már több játékot is megvettem, de többnyire csak olyanokat, amik független fejlesztők mun [...]
BullFrog: Amíg a játékfejlesztőket olyan gépezetek fizetik mint az Activision, és amíg a FEJLESZTŐ a t [...]
Mind a 6 komment
Addig jó, míg ilyenekkel szórakoztat a hazai Drum and Bass kultúra! :)

Marq Maram - Compound Mission
618 0 0 Zene Izé
Hol gyökerezik a szelektív hallás? A szelektív hallás, tehát a zavaró zajok és társalgási morajlás kiszűrése tényleg létezik – bizonyították be brit kutatók. Eredményeik szerint nem a fül, hanem az agy összpontosít a lényegi hangokra, míg minden mást kirekeszt.
236 0 0 Pink Izé
Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim átlagos 23 éves srác: egy rockbandában zenélget, sűrűn cserélgeti munkahelyeit, és egy kedves főiskolás lánnyal randizik. Minden tökéletes az életében egészen addig, míg egy észbontóan gyönyörű rolleres futárlány, akit Ramona Flowers-nek hívnak be nem toppan az életébe. A lány forgószélként ragadja magával hősünk szívét, ám mielőtt beteljesedne szerelmük, Scottnak meg kell küzdenie a lány hét ördögi ex barátjával.

Az Amerikában igen népszerű képregény alapján készül a film.

Előzetes sajnos még nincs, csak az oldalukon megtalálható színfalak mögötti felvétel.

Imdb
836 0 0 Film Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a pipabékák (Pipa spp.), amelyeknél sajátos ivadékgondozás alakult ki az evolúció során: a megtermékenyített peték a nőstény hátára kerülve fokozatosan beágyazódnak a megduzzadó bőrbe, ahol aztán annak védelmében néhány hét leforgása alatt ki is kelnek, majd át is alakulnak az ebihalak, hogy aztán már apró békaként fúrják ki magukat anyjuk bőréből és kezdjenek önálló életet.

Az ivadékgondozásnak ez a különleges módja egyébként nem egyedi jelenség a békák körében, a pipabékákhoz hasonló - már-már az emlősök méhlepényével analóg - háti költőtáskában hordják ki ivadékaikat pl. a tasakos békák (Gastrotheca spp.) is, sőt még náluk is extrémebb módon járnak el az orrosbékák (Rhinoderma spp.), ill. a gyomorköltő békák (Rheobatrachus spp.), előbbiek hímjei ugyanis a hanghólyagjukba, utóbbiak nőstényei pedig (nevüknek megfelelően) a gyomrukba juttatják a petéket, és ott költik ki őket, ill. őrzik az utódokat míg azok teljesen ki nem fejlődnek.
5246 6 26 Izé
Noki: A videóba belenézv nekem szééttépni lenne kedvem mnt egy rongydarabot... :D
Kathy: Olyan ingerenciám van kinyomkodni a hátát......:D
plantek: Jézusom mi a szarért etted meg? O.o (bocs bolond estém vanXD)
Mind a 26 komment
She's Out of My League (Túl jó nő a csajom)


Ismeritek a 10-es pontozást? Hogyne ismernétek!! ;)

Szóval Kirk, egy 5-ös srác, biztonsági őr, és nem túl sármos, míg Molly egy 10-es csaj. Ő sikeres, gyönyörű, okos, és jó a humorérzéke. A legmeglepőbb, hogy összejön Kirkel, amit senkise ért, hogy történhetett. Még Kirk se.

Ahogy látom ez a vígjáték leginkább arra épít, hogy az átlag nézők, minél jobban bele tudják képzelni magukat a főhős karakter helyébe. Ez nem is rossz dolog, sőt. Ettől csak élvezhetőbb lesz a vígjáték. Persze csak akkor, ha vicces is lesz. Haverokkal, mindenféleképpen nézős kategória.

Imdb | Hivatalos honlap (Ahol megtudhatjátok, hogy ti hányasak vagytok. :))
1058 1 2 Film Izé
snake6: jojez .-)
tutituti: hát én ötös vagyok.:) film meg majd megnézős lesz.
Még van egy kis idő míg Jézus eljön hozzánk, de addig is (főleg hogy győzzétek kivárni) itt vannak a legjobb karácsonyi filmek. - Egy-kettő csak tágabb értelemben, de köthető a karácsonyhoz.
1206 0 4 Film Izé
kovacslacka: 50 legjobb karácsonyi film: http://www.totalfilm.com/features/50-best-christmas-movies
kovacslacka: 50 legrosszabb karácsonyi film: http://www.totalfilm.com/features/50-worst-christmas-movies/love-ac [...]
kovacslacka: No hát itt vannak a legrosszabbak is: http://insidemovies.moviefone.com/2009/12/11/worst-christmas- [...]
Mind a 4 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az Egyesült Államok és Mexikó sivatagos terültein élő tüskés békagyík (Phrynosoma cornutum), mely egy igen sajátos védekezési módot fejlesztett ki az evolúció során. Ha zaklatják, az állat képes a támadójára vért spriccelni a belső szemzugából, addig növelvén a nyomást a szemhéjának hajszálereiben, míg azoknak a fala át nem szakad. A vérsugarat így akár 1-1,5 méterre is ki tudja lövellni, egyenesen a támadója arcába, melynek pillanatnyi megzavarodottságát (és undorát, a gyík vére ugyanis teli van kellemetlen ízű vegyületekkel) kihasználva aztán a békagyík gyorsan eliszkolhat.
3954 3 2 Izé
Tóth József: Hm. A barátnőimnek jött volna meg akkor amikor akarták... :)
rubigo: ezt el kell tanulnom tőle....
Pixies - Wave Of Mutilation

Az alternatív zene egyik alapműve!

A szám az 1989-es Doolittle albumról való, a második Pixies albumról, amit még 2 további követett, míg nem a 90-es évek közepén -a Pixies csúcsán- be nem jelentette Black Francis -a frontember- a csapat feloszlását.
Az elmúlt években újra öszeáltak koncertezni, és már az új albumot is megszellőztette Francis bácsi! :P
669 1 0 Zene Izé
Jedi Gym

Jeremy Flynn kardvívás koreográfus és Star Wars rajongó Jedi edzőtermet nyit, ahol tanítványai a film szereplőinek bőrébe bújva meríthetnek önbizalmat és juthatnak sikerélményhez, míg meg nem ismerik az ERŐ sötét oldalát...
519 0 0 Film Izé
Új nyereményjátékot indított a JÁTÉKOK.hu csapata!

A mostani fordulóban a BSC Kft. jóvoltából három darab, PlayStation 3-as Guitar Hero 5-öt, egy darab, szintén PlayStation 3-as Wolfensteint, a SevenM jóvoltából egy magyar feliratos, PC-s Armed Assault 2-öt sorsolunk ki, míg az ÜberKonzol közreműködésével választható, hogy egy X360-as vagy egy PlayStation 3-as Batman: Arkham Asylumot visztek haza.
535 0 0 Tech Izé
A JÁTÉKOK.hu szerkesztősége új nyereményjátékot hirdetett meg!

A mostani fordulóban a BSC Kft. jóvoltából három darab, PlayStation 3-as Guitar Hero 5-öt, egy darab, szintén PlayStation 3-as Wolfensteint, a SevenM jóvoltából egy magyar feliratos, PC-s Armed Assault 2-öt sorsolunk ki, míg az ÜberKonzol közreműködésével választható, hogy egy X360-as vagy egy PlayStation 3-as Batman: Arkham Asylumot visztek haza.
1947 2 1 Izé
Fireblade1000: Jók ezek a játékok!!
A JÁTÉKOK.hu szerkesztősége új nyereményjátékot hirdetett meg!

A mostani fordulóban a BSC Kft. jóvoltából három darab, PlayStation 3-as Guitar Hero 5-öt, egy darab, szintén PlayStation 3-as Wolfensteint, a SevenM jóvoltából egy magyar feliratos, PC-s Armed Assault 2-öt sorsolunk ki, míg az ÜberKonzol közreműködésével választható, hogy egy X360-as vagy egy PlayStation 3-as Batman: Arkham Asylumot visztek haza.
905 0 0 Game Izé
Mai könyvajánlónkban 2 hiánypótló irodalmi mű szerepel, az angolul tudóknak a Things Better Than Boobs, míg a magyar olvasók figyelmébe A helyes asszonytartás c. könyvet ajánlanám. ;)

Idézet ez utóbbi ismertetőjéből: "Ajánlom azon sorstársaimnak, akik még állva maradtak ebben a nő uralta világban, és a feministáknak, mert remélem, többeket megüt közülük a guta."
10165 1 16 Izé
Nas: Nem mondtam, hogy mindennel szóról-szóra egyetértek, ami az írásban szerepel. Bizonyos részei [...]
Tooni: "A szerelem tehát a nők nagy ellensége, pláne a mai, igazán nem tökéletes társadalomban! Fel [...]
Nas: http://filipspagnoli.files.wordpress.com/2009/10/funeral-director-joke.jpg
Mind a 16 komment
Agora

Alejandro Amenabar, spanyol rendező nagyszabású történelmi eposzt készít, a negyedik századbeli Alexandriában élő és alkotó Hüpatia (Rachel Weisz) történetéből. (Egy rabszolga, valamint gazdája között szerelem szövődik. A nő a Platóni filozófia tanítója és ateista, míg a férfi az éppen felemelkedő kereszténység híve.)  A netre felkerült előzetesből egyértelműen látszik, hogy elképesztően látványos alkotással lesz dolgunk.

(A honlapon a karakterek elolvasása után ajánlom megnézni a letöltésekben a posztereket)

másik előzetes

Imdb
900 3 0 Film Izé
 Ha tini vagy, vagy elérted a pubertáskort, valószínű hallottad már a szüzesség szót. De lehet, hogy nem vagy vele tisztában, hogy ez mit is jelent. Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definiciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.
695 1 3 Pink Izé
babapiskóta: sztem nagyon jó cikk!!!
neomatsek: a szüzességet kultúránként másképp értelmezik,van olyan hely,ahol ha a lány csak análisan [...]
csillaghal: nincs konkrét definicója a szüzeségnek???? mi ez a baromság???? ez vagy egy angolból fordítot [...]
Régebbi postok...