REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Észak-Korea rakétát mozgatott a parthoz 

Észak-Koreának van a legtöbb tengeralattjárója, a legsűrűbb légvédelme és a legnagyobb serege. Inkább a mennyiség, mint a minőség dominál, de katonai erejük így is elképesztő. 

Az atomfenyegetés nem játék 

Szerintetek lesz csihi-puhi Észak-Korea és Dél-Korea ill. az USA közt?
4539 1 94 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/fura-emberek/41875_
imki: Úgy felrúgta, mint terminator a mentőautót. :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detai [...]
Tooni: http://index.hu/kultur/zene/2013/04/19/betiltottak_psy_uj_klipjet_del-koreaban/ "Az indok: a nyitó [...]
Mind a 94 komment
Pakisztáni aszfalt minőségellenőr ;)
3444 1 10 Izé
Nusihusi: És majd jól lejön a bőr a hátáról. Idióta...:P
csaty: Állják a sarat ezek a Pakisztáni cipök bazdmeg...
Himbeer: Itthon csak úgy szakadnának le a végtagjai :D
Mind a 10 komment
 Sziasztok!

Ezelőtt még egy órával azt sem tudtam, hogy ez az oldal létezik-e egyáltalán. Boldog vagyok, hogy rátaláltam, és megoszthatom veletek a különböző videómegosztó oldalakra feltöltött zenés videóim mp3-as hanganyagát. A legjobb minőségű (kép- és hanganyagban) videóimat a Daily Motion csatornámon érhetitek el: http://www.dailymotion.com/Composer-lyricist . Én már egy vénséges vén zenész vagyok, aki a nyugdíjas éveiben azzal üti agyon az időt, hogy teljesen amatőr környezetben (az otthoni számítógépén, mellőzve mindenféle stúdiotechnikát, és igazi hangszereket) alternatív - igazán semmilyen közismert zenei stílusba nem iilleszthető - dalokat fabrikál, aztán összeüt hozzájuk egy kis videót, és megosztja az interneten. havonta egyszer egy órát rászánok arra, hogy a Google keresőjében rákeresek magamra, és megnézem, melyik dalom meddig kóborolt el. Nem kivagyiságból, de elmondom nektek, hogy minden földrészen elérhetők a videóim, és a legkevésbé közismert éppen a hazámban vagyok.
534 0 0 Zene Izé
Macskák a lézerpötty ellen

Semmi sem hozza úgy lázba a cicákat, mint ez a kütyü. Széles látószögű kamerával, lassítva, elképesztő minőségben nézhetjük meg a harcot, amit szabad szemmel csupán rohangálásnak érzékelünk.
4654 1 7 Izé
cila: Vannak kereskedelmi forgalomban vöröset pöttyöző minilézerek. Nem vagyok macska, de engem is c [...]
Nas: http://www.youtube.com/watch?v=vyG7U9PIlyM Úgy látszik, a lézerpötty mindenkit érdekel. :)
bungle: http://poorlydrawnlines.com/comic/rebel-cat/
Mind a 7 komment
Macskák a lézerpötty ellen 

Semmi sem hozza úgy lázba a cicákat, mint ez a kütyü. Széles látószögű kamerával, lassítva, elképesztő minőségben nézhetjük meg a harcot, amit szabad szemmel csupán rohangálásnak érzékelünk.
5087 0 0 Pink Izé
Miért szállíttatta el aranytartaléka kétharmadát a Bundesbank Londonból?
6471 1 7 Izé
brandboy: A cikk lényege, hogy a modern pénzügyi remdszer egy pilótajáték, és, hogy BANKÁRBAN NE BÍZZ [...]
a janek: Persze a cikk nem írja,hogy ez az úr és munkatársai mentek érte: http://kepgep.hu/2012/10/27/m [...]
termi-nator: a cikket egyáltalán nem értem... összefoglalná valaki a cikk mondanivalóját, kifejtené az [...]
Mind a 7 komment
8 szuperétel a szép bőrért és hajért

Nem a piperetáskádban rejlik a ragyogó vonzerő titka. Hanem az étrendedben! Persze, a kencéknek is megvan a helyük, de sokkal könnyebb dolgod lesz a tükör előtt reggelente, ha „minőségi alapanyagból” kell szalonképes kinézetet varázsolnod.
421 0 0 Pink Izé
 Első pillantásra csak rossz minőségű fényképeknek tűnnek, azonban közelről nézve Eric Daigh portréi lenyűgöző és aprólékos műalkotásokká változnak. Képei többsége több ezer (hozzávetőlegesen 11.000-25.000 darab) színes térképtű felhasználásával készültek.
656 0 0 Art Izé
Wallbase - rengeteg jó minőségű háttérkép
42160 27 11 Izé
Nope: Ment a kedvencekbe ... éppen most készülök főbe lőni magam, mert már 255 hátteret jelöltem [...]
brier: tényleg jó kis képek...
Hantaboy: Valamint még gyorsabbá teheted a hivatkozott linkek másolását, ha operában használod az egér [...]
Mind a 11 komment
Elérkezett a 20000. izé! Ennek örömére egy nyereményjátékkal készültünk, aminek egy kis köze is van a postképhez: ezentúl minden hónapban a legviccesebb, legütősebb kommentet 20000 Ft-tal jutalmazzuk. Igazából semmi mást nem kell tennetek, mint amit a többség eddig is tett: hozzászólni a postokhoz, lehetőleg minél frappánsabb, poénosabb kommenttel megörvendeztetni a többieket. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít, vagyis tök mindegy, hogy csak 1 kommented volt, vagy többezer, akár az az 1 is nyerhet - persze nyilván ha több humorosabb kommentet írsz, annál nagyobb az esélyed. :) Az eredmény eldöntésében a komment pontozások (pluszok) is számítanak, de hogy elkerüljük a csalásokat, nem az lesz a döntő. Minden hónap elsején hirdetjük ki itt a post alatt az elmúlt hónap nyerő hozzászólását!

Egyben új fícsört is bejelenthetek: mától facebook acc-cal (egyre szebben írok magyarul, baszki) is lehet kommentelni - az Izés hozzászólások alatt. Természetesen azok a kommentek is részt vesznek a nyereményjátékban!

További jó Izélést és kommenteket! :)
2107 2 131 Izé
bungle: Ha esetleg kijön a 30.000-es bankjegy... ;)
Tooni: 30.000 ?
Royalize: Y?
Mind a 131 komment
Édes élet
212 0 0 Pink Izé
Schwarz Stein - Rise To Heaven

Egy japán duó, német együttesnévvel és angol számcímekkel (azért egy kicsit még csavarhattak volna rajta :D ), nagyon bulizós számaik vannak!

Sucubbus - Ez egy nagyon jó számuk! (YT-on rossz minőségben van fent)
385 1 2 Zene Izé
jollakott_napkozis: http://www.youtube.com/watch?v=x1wwAXOWlgs
MorLhack: Nem megy a link...
Boston Legal

Bostoni ügyvédek hétköznapjait elmesélő történet. David E. Kelley és a többi író fantasztikus szövegeket és történeteket talált ki, le a kalappal előttük! A színészek teljesítménye osztályon felüli, William Shatner (T.G.Hooker) élete legjobb alakítását nyújtja Denny Crane szerepében, egyszerűen briliáns. :) A többi színész is kiváló teljesítményt nyújt. Bár sokszor cserélődött a gárda egy része, ez nem volt negatív hatással, mert az újak mindig tudtak annyit hozzátenni, hogy gyorsan megszeressük őket is. A drámai pillanatok, és a minőségi humor hullámain zseniálisan szörföző eseménysorozat kihagyhatatlan..:)
955 0 1 Film Izé
umate: T. J. Hooker
The Dark Knight Rises

Christopher Nolan Batman-trilógiájának záródarabja. Az előző rész bődületes sikere után (több mint 1 milliárd dollár bevétel világszerte) igen valószínű, hogy ez sem fogja hidegen hagyni a népet, különösen, ha tudjuk, hogy az első két rész minőségileg is rendkívüli volt. Batmannek ezúttal Bane-nel kell megküzdenie, akit elmegyógyintézetben kezeltek. Kísérleteket hajtottak rajta végre, melynek során hatalmas testi erő birtokába jutott (és cseppet inteligensebb is, mint a Batman & Robin-ban szereplő zombi), így igen kemény ellenfél lehet. Feltűnik továbbá Macskanő, aki szerezhet hősünknek egy-két kellemes-kellemetlen meglepetést. A korábbi filmek szereposztása sem volt gyenge, a harmadik részben olyan új arcok tűnnek majd fel, mint Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Joseph-Gordon Levitt.

A bemutató csak jövő nyáron lesz, máris reklámozzák. A teaserből ugyan semmi sem derül ki, de arra tökéletesen megfelel, amire készítették. Felcsigázták az érdeklődésünket.
1879 1 18 Film Izé
kovacslacka: 100 legjobb Batman pillanat (képregény, játék és film is befigyel): http://www.totalfilm.com/f [...]
kovacslacka: Az első 6 perc a filmből, rossz minőségben: http://www.sg.hu/cikkek/86481/itt_megnezheto_az_uj_b [...]
kovacslacka: 50 legjobb pillanat a Batman filmekből: http://www.totalfilm.com/features/50-greatest-batman-movie- [...]
Mind a 18 komment
Brave

Itt a Pixar legújabb filmjének az első kedvcsinálója. A történet Skóciában játszódik, és Merida hercegkisasszonyról szól. Nagyszerű íjász, viszont a hercegnői hivatását nem igazán veszi komolyan. Egy nap zűrzavart okoz a birodalomban, melyet helyre kell hoznia, és amiben segítségére lesz három vicces, de meg nem nevezett mellékszereplő.

A filmre sajnos még több, mint egy évet kell várni, jövő augusztusban lesz a bemutató. Ahogy azt a Pixartól megszokhattuk és elvárhatjuk, minőségi animációt láthatunk, és arra is ügyeltek, hogy a szereplőknek skót és angol színészek kölcsönözzék a hangjukat. (többek közt: Kelly Macdonald, Emma Thompson, Robbie Coltrane, Billy Connolly)
2115 1 0 Film Izé
Ноггано ft. Гуф & АК-47 - Тем Кто с Нами Ak-47

Jekatyerinburg hip-hop aktivistái, Витя(Vityjá) АК és Максим (Maxim) nem gyengén minőségi rappet hoznak Oroszországból továbbá ebben a számukban közreműködik  Ноггано(Naggana) és Гуф(Guf)  

mit nem adnék egy hazai koncertért
312 0 0 Zene Izé
Végső állomás 5 (Final destination 5)

Ezt is lehet még tovább húzni. Nem baj az, csak legyenek benne fincsi dolgok. Az egyre gyengébb minőségű sorozat legújabb darabjában egy hídon történik a katasztrófa, de néhány ember túléli, hála egy "jövőbelátó képességekkel" megáldott aggódó tininek. De mint azt az előző részekből már tudjuk, hogy a halált nem lehet ám csak úgy kijátszani. Mint azt az előzetes is bizonyítja, most is sikerült elég kreatívan megoldani ezt a meghalok-nem halok kérdést. Reménykedjünk, hogy a készítőknél az első két rész volt a mérce, akkor nem lesz gond.

Augusztusban lehet keresni a mozikban (akár 3D-ben is).

Szinkronos előzetes.
1339 0 1 Film Izé
kovacslacka: 20 legjobb haláleset a sorozatból: http://www.totalfilm.com/features/20-best-final-destination-kil [...]
Az Interfacelift oldalán rengeteg igényes, jó minőségű háttérképet találhatsz. Amennyiben te is fényképezel, töltsd fel sajátod, vagy ha van kedved, akkor csak regisztrálj és szavazz a felkerülésre váró képek közül azokra, amiket szívesen látnál az oprendszered háttereként. Jó nézelődést!
891 1 0 Art Izé
Hrutka Róbert - Hét nap után
werkfilm

Hrutka Róbert és zenekara új kislemezükhöz készítettek egy kis werkfilmet. Hrutka Róbert neve ismerős lehet a korábbi Jamie-Robi zenekarból, legutóbbi munkája pedig a múlt év végén bemutatott Üvegtigris 3. filmzenéje volt. Ha bejön nektek ez a werkfilm, a zenéje és a csapat, csatlakozzatok hozzájuk a közösségi oldalak egyikén! :) A werkfilm alatt hallható zene pedig az új kislemezen is hallható lesz, persze full minőségben ;)

www.hrutkarobert.hu
398 0 0 Zene Izé
 URMA - Terminus

Egy romániai alternativ együttes... erőst jó muzsikát csinálnak ajánlom mindenkinek. Az alternativitást az is bizonyitja hogy mindössze ennyit ir rólúk a wiki. (nem hiszem hogy kell hozzá sok nyelv tudás...) Ezért ajánlom a saját oldalukat: URMA.ro 

Az itt jelen levő dal az első single az új albumukról Lost End Found.

A zenén túl a videó is  minőségi, és ötletes...
753 0 0 Zene Izé
Küsz II

Egy kiváló, új magyar horror filmtrilógia elsőként megjelenő, második részének trailere.

Végre valami, jó minőségben!

(Én nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez komoly, vagy valami házilag készített poén. Már csak azért sem mert nem találtam róla semmilyen infót. Mindenesetre szerzett nekem pár boldog percet. Érdemes megnézni. Erunder)
1510 0 6 Film Izé
kasy: Ha Andy Vajna ad nekik pénzt (jobban szólva támogatást) akkor nyáron forgatnak. Ha nem, akkor e [...]
zombige: Tud valaki valamit arról, hogy mikor jelenik meg, vagy ha már megjelent, hol keressem? Csak mert s [...]
Erunder: "Ez biza nem poén." Kár, mert egy paródiának jó volt.
Mind a 6 komment
Feliratbotrány a hazai warezvilágban

A Feliratok.hu tíz éve egyfajta ikonja a hazai filmwarez-világnak, a fordítások jó minőségét jelzi, hogy az itthon megjelenő hivatalos kiadványokhoz is loptak már innen feliratfordításokat. A régi oldal néhány napja megszűnt, az önkéntes fordítók egy másik oldalon élesztik újra a szolgáltatást.
2501 0 1 Tech Izé
Tooni: http://asva.info/hova-tunt-a-feliratok-hu-2011-02.html
Az Axioma Creative Lab által készített érdekes köztéri pixelrajztábla: a QB-Projekt. Egy kísérlet a köztéri ember játékosságára, kreativitásának felmérésére Budapesten! (HD minőségben itt)
1004 0 1 Art Izé
rhazid: pont ma mentem el mellette gondolkoztam mi lehet az aztán azon gondolkoztam ,hogy mit lehetne belő [...]
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6528 14 18 Izé
Tooni: Most már nem, de akkor igen.
Lako: Benderre gondolsz?:) http://goo.gl/sStrj
sahinel: Azért kemény hogy mennyire osztották mindíg az opensource progikat, hogy azok nem elég fejlette [...]
Mind a 18 komment
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6410 3 0 Film Izé
Water for Elephants

Robert Pattinson drámai szerepben próbál meg kitörni skatulyájából. Egy vándorcirkuszhoz verődik, ahol a már házas Marlena-ba (Reese Wtiherspoon) szeret bele.

A történet tele van szerethető, és gyűlölhető karakterekkel. Mint például az agresszív cirkuszigazgató, vagy Marléne brutális férje, szerethető vonulaton meg egy törpe, akiben a főhős barátra lel, és egy iszákos cirkuszi melós található.

A film egy best seller regény adaptációja, ami már egyfajta garancia a minőségre.

Mindehhez hozzá tenném, hogy nekem azért is igazán érdekes mert a napokban néztem végig a Carnivel - A vándorcirkusz című misztikus HBO-s sorozatot, és ez a film is ugyan ebben az időszakban játszódik.
1591 1 2 Film Izé
Erunder: Nézd meg a Carnivale-t! Ott az igazgató egy elég érdekes fazon. Nem gonosz, agresszív, vagy bru [...]
Tooni: Ez szemenszedett diszkrimináció a cirkuszigazgatókkal szemben! Lássak már egyetlen filmet, ahol [...]
Zimmer Feri 2

Az első rész sikere után, pár röpke évecskét elhanyagolva itt a folytatás! A történet most egy kastélyban játszódik, és az üzlet fellendítése érdekében "szellemeknek" öltöznek be, míg nem találkoznak egy valódi kísértettel... A legtöbb főszereplőt megtartották a folytatásra, de némelyek már nem kaptak szerepet ebben a filmben, de Reviczky Gábor (Feri),  és Szabó Győző  garantálják az okot a nevetésre! A rendező Tímár Péter. Valamint még egy érdekességet megemlítenék (legalábbis számomra az volt). A hang minőségének biztosítására saját magukat szinkronizálják újra egy hangstúdióban, mivel a kastély nagyon visszhangzik. :P
930 0 0 Film Izé
BraiNs - Ladies Obsession

A decemberben (vagy februárban?) megjelenő albumról, emiatt sajnos nem teljes verzió, de élvezhető a minősége.
1153 1 0 Zene Izé
A hidegháború idején rengeteg rakétasiló épült az Egyesült Államokban, melyek többsége mára elhagyatottan áll. Ezt a New York államban található Atlas-F silót alakította át az új tulajdonosa takaros kis otthonná. Mondjuk rakhatott volna fel jobb minőségű fotókat is, ha már 2.3 millió dollárért árulja...
13678 5 12 Izé
Németh István: ;P
joetheghost: A kép minőség a azét ilyen mert maradt egy kis sugárzása betonban :)
Nusihusi: Bejövős, csak tényleg lehetnének jobb képek:)
Mind a 12 komment
A laptop rontja a spermiumok minőségét
446 0 3 Pink Izé
CrazyLime: x'D
Errtu: Sőt! Ha tökön vágnak vele, akkor még here sajgást is okozhat!
Purple: de javítja a hangulatot
Eközben Oroszoszágban... (jó az idő).

(Itt van jobb minőségben, hacsak le nem veszik).
10356 2 26 Izé
csildi: En azt a kisfiut neztem vegig szinte, aki allandoan a nyomaban van - aki a kontost is odaadta neki. [...]
bungle: www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=105409
Gazdiablo: Szerintem pszichiátriai kezelés alatt áll, és nem vette be a gyógyszereit. Én is találkoztam [...]
Mind a 26 komment
L'immortel - 22 Bullets - 22 lövés

Charly Matteï a marseille-i maffia sikeres, és rendkívül erőszakos tagja... volt. Kilépése után (amit ugye tudunk, hogy egy ilyen szervezetből márpedig nem lehet kilépni) békés családapa életét éli. Egészen addig a napig, amíg 22 lövéssel ki akarják végezni. Csodával határos módon túléli, és felkeresésére indul annak, aki ki akarta iktatni. Ehhez pedig csak egy személy volt elég bátor, vagy hülye.

Besson, és Reno párosa egy minőségi akciófilm reményével kecsegtet.
1046 0 2 Film Izé
madMate: belefért volna a sztoriba még pár csavar de nem volt rossz film
DeeT: nagyon jó film!! ajánlom mindenkinek!!
Professzionális minőségű jéggolyókat készítő szerkezet a hideg ital kedvelőinek.
8220 2 34 Izé
Tooni: ÉS???
ismeretlen: A nyomáson és a szobahőmérsékleten kívül, még az is közrejátszhat, hogy a fémek a rezgés [...]
Zserigta: Nofene, a kommentek alapján, még a végén kiderül, hogy ez mégsem olyan egyszerű szerkezet. XD [...]
Mind a 34 komment
Minőségi, trendi bútorok féláron, egész évben
845 2 0 Pink Izé
Fűrész 3D

Október 29.-én megérkezik a Fűrész sorozat utolsó(?) része, mely ezúttal 3 dimenzióban lesz látható, hogy jobban részesei lehessünk a történetnek és az őrült csapdáknak.  A trailer alapján azt lehet mondani, hogy Jigsaw tanítványa(i) kicsit populárisabbá varázsolják a feladatokat, már nem csak elhagyott épületekben teszik próbára az embert, hanem nagyközönség előtt kell megmutatniuk mire képesek.

Bár a sorozat egyre inkább veszített a népszerűségéből és a minőségéből, szerintem sokak kíváncsiak lesznek a Jigsaw/John történet végére. Persze, ha ez így lesz akkor meg úgy is jön majd a 8.-9. rész. De ez majd idővel kiderül.
1221 2 3 Film Izé
CRaPtRaSH: úú úú úúú AKAROM!!! MOST!!! ááááá :$
Zserigta: Az egyik szereplő nagyon ismerős volt nekem, még hozzá a Linkin Park-ból. És utána néztem é [...]
Purple: fúúúúh ez iszonyat durva :D én fűrész 2 után már nem bírtam a kiképzést, de ezt látnom [...]
Skyline

Elég jónak tűnő sci-fi, a jól bevált gonosz ufó sémára épülve. Amiért viszont már most szabad temetni az a rendező Strause-testvérpár, akiknek az igencsak vitatható minőségű (hű de korrekt voltam) Alien vs. Predator: Requiemet köszönhetjük.
2857 4 0 Film Izé
Kultiration - Seaside (2009)

Tehetséges svéd srácok, akik reggae-t játszanak, szerintem elég jó minőségben... Csak ajánlani tudom a többi számukat is... ; )

Hivatalos oldal

Egy ínyencség az idei évből.
852 0 0 Zene Izé
tshabee - Pink Junk Punk Funk

és hozzá csináltam egy komoly költségvetésű klipet hd minőségben. akár szabad szemmel, akár 3 dimenzós szemüvegben, akár hegesztőmaszkban is megtekinhető. mindegyik nagyszerű élmény.
464 0 4 Zene Izé
man_oo: Értékelem, hogy alkotsz ne érts félre csak ezt most nem hallom értékelhetőnek. Posztold a kö [...]
tshabee: mint ahogy neked man oo úgy 7-8 éve állandóan Tankcsapda dalok szóltak, és 12 éves kis taknyo [...]
fari.tro: eredeti zene :) a klipp fergeteges :)
Mind a 4 komment
Channel Zero - Suck My Energy

Készitettek erre a számra egy klippet is, de annak nagyon rossz a minősége, ezért nem azt raktam be ide.
457 0 0 Zene Izé
Szinkronos Top Gear (Csúcsmodellek) részek, TVRip minőség. Jól jöhet azoknak, akik nem tudnak angolul és az eredeti részekhez sincs feliratuk.

Info: "Sajnos a TV6 elég rendesen megvágja az részeket, ezért néha hiányzik a vendég vagy valami egyéb bejátszás, általában 9-10 percet kivágnak, hogy beleférjen a műsor az egy órás időtartamba a reklámokkal együtt".
1961 4 3 Autó Izé
PyrO: Nem is csak hogy nem jól van lefordítva, engem kifejezetten zavar a szinkronszínészek "nemtörő [...]
MikeSylver: Osztom a véleményt Én is így nézem Őket, de gondoltam akik nem tudnak annyira angolul azoknak [...]
Tooni: Mythbusters, Top Gear, ésatöbbi. Elveszik az élmény a szinkronnal. 2 héten keresztül csak a 14 [...]
Régebbi postok...