REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Seven Psychopaths  

Az Erőszakik (In Bruges) rendezője 4 év után új filmmel jelentkezik. A Seven Psychopaths is bűnözőkről szól, ezúttal egy Shih-tzu (iszonyú cuki!!! :)) ellopása okoz hatalmas galibát a Los Angeles-i alvilágban, amibe egy írói válságban lévő forgatókönyvíró is belegabalyodik.
1061 0 0 Film Izé
Minden idők legjobb filmjei - Tarantinóék szerint
1352 0 0 Film Izé
Gengszterosztag (Gangster squad)

A Paul Lieberman könyvén alapuló film 1949-ben Los Angelesben játszódik, melyben egy különleges osztag megpróbálja a várost és a zsarukat uraló maffiafőnököt kiiktatni. Ezt egyébként nem éppen törvényes módon igyekeznek véghez vinni. Az alkotók személye akár garancia is lehet arra, hogy jó film lesz. Az előzetes is biztató. Rendező: Ruben Fleischer (Zombieland, 30 perc vagy annyi se) szereplők: Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Nick Nolte, stb.

A filmet eredetileg szeptemberben mutatták volna be a mozikban, de a Sötét lovag: Felemelkedés denveri vetítésén történő sajnálatos lövöldözés miatt a premiert januárra halasztották, ugyanis a film egyik jelenetében épp egy moziban lőnek a nézőkre. A cikkben szereplő előzetes 2. percénél van.
A hivatalos honlapon pedig szinte semmi sincs.
1103 0 0 Film Izé
A science fiction látnokai  

Ridley Scott, aki olyan klasszikus hollywoodi filmeket rendezett, mint "A nyolcadik utas: a Halál", a "Szárnyas fejvadász" és a "Gladiátor", egy vadonatúj nyolcrészes sorozattal jelentkezik, amelynek címe "A science fiction látnokai". Scott maga is sokat dolgozott rendezőként a science fiction területén, és hitelesen mutatja be a műfaj és a folyamatosan fejlődő tudomány és technika közötti kapcsolatot. Jules Vernétől kezdve Isaac Asimovon át George Lucasig és Phillip K. Dickig az egyes szerzők fantáziájának szüleményei sokszor ösztönzően hatottak a kutatókra. Mindegyik epizód egy olyan sci-fi szerzőre összpontosít, aki maradandó nyomot hagyott a minket körülvevő világban.

A sorozat youtube-ra feltöltött részei:
Arthur C. Clarke
George Lucas
Philip K. Dick
Robert Heinlein
H. G. Wells
Jules Verne
Mary Shelley
2070 5 58 Izé
bungle: http://konyves.blog.hu/2012/08/19/philip_k_dick
Caselli: Damon Knight: Négyes fogat c. sci-fi novelláját elég nehéz lenne... Meg Asimov legtöbb művéb [...]
justil: Na pontosan ez az, amiről beszéltem. Igen, kreáltak köré egy magyarázatot, de mennyire durvá [...]
Mind a 58 komment
A science fiction látnokai  

Ridley Scott, aki olyan klasszikus hollywoodi filmeket rendezett, mint "A nyolcadik utas: a Halál", a "Szárnyas fejvadász" és a "Gladiátor", egy vadonatúj nyolcrészes sorozattal jelentkezik, amelynek címe "A science fiction látnokai". Scott maga is sokat dolgozott rendezőként a science fiction területén, és hitelesen mutatja be a műfaj és a folyamatosan fejlődő tudomány és technika közötti kapcsolatot. Jules Vernétől kezdve Isaac Asimovon át George Lucasig és Phillip K. Dickig az egyes szerzők fantáziájának szüleményei sokszor ösztönzően hatottak a kutatókra. Mindegyik epizód egy olyan sci-fi szerzőre összpontosít, aki maradandó nyomot hagyott a minket körülvevő világban.

A sorozat youtube-ra feltöltött részei:
Arthur C. Clarke
George Lucas
Philip K. Dick
Robert Heinlein
H. G. Wells
Jules Verne
Mary Shelley
2480 0 0 Film Izé
Side by Side

Óda a filmkészítéshez. Keanu Reeves riporterként beszélget a ma élő legnagyobb rendezőkkel a filmkészítés múltjáról és jövőjéről. Bemutatja a médium fejlődését, végül felteszi az ipar jelenlegi legfontosabb kérdését: a digitális jövőnkben megmarad-e a film?

Néhány név: James Cameron, David Fincher, David Lynch, Christopher Nolan, Martin Scorsese, George Lucas, Steven Soderbergh, Robert Rodriguez, Danny Boyle.

Hazai bemutatóról nem tudni, amerikai premier: 2012. augusztus 17.
765 0 1 Film Izé
izébigyó: Ez érdekesnek ígérkezik.
Man of Steel

Megérkezett az első mozgóképes anyag a jövő nyáron bemutatkozó Superman reboothoz. Bár Zack Snyder rendezői mivolta sokakban kétségeket okoz, ne felejtsük, hogy Christopher Nolan őrző szemei előtt történik minden.
1242 0 4 Film Izé
kasy: A második előzetes szinkronosan (HD): https://www.youtube.com/watch?v=APTp3-htyRk
bungle: Man of Steel - Official Trailer #2 [HD] http://youtu.be/KVu3gS7iJu4
kasy: Számolni is felesleges... A látvány valószínűleg dögös lesz, illetve ahogy a postszövegben [...]
Mind a 4 komment
Frankenweenie

Tim Burton 1984-ben készített egy rövidfilmet (itt megnézheted), melyben egy kisfiú, Frankenstein módra újraéleszti elpusztult kutyáját. Most pedig elkészítette ennek egész estés változatát bábokkal. A trailer alapján úgy tűnik ismét sikerül megteremtenie a rá jellemző baljós hangulatot, ami a legtöbb filmjére jellemző. (És ami az Alice-ban sajnos még nyomokban sem volt meg.) A szereplőknek csupa olyan színész adja a hangját akik korábban már dolgoztak a rendezővel: Martin Landau, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Martin Short. Itthon Január 3.-án mutatják be a mozik.
684 0 0 Film Izé
Detachment (2011)

Az Amerikai História X-el elhíresült rendező Tony Kaye új alkotása, ami az amerikai iskolák kiábrándító helyzetéről szól. Főszerepben A zongoristából ismert Adrien Brody egy helyettesítő tanárt alakít, aki nem marad egy iskolában sem pár hétnél többet. A színészcsapat további tagjai: Marcia Gay Harden (Titokzatos folyó, Út a vadonba), James Caan (A keresztapa), Lucy Liu (Kill Bill), Sami Gayle
1505 0 0 Film Izé
Skyfall

Megérkezett a legújabb James Bond film első előzetese, melyben a történetről nem sok mindent tudunk meg. Viszont azt igen, hogy a 007-es ügynök most is kemény, mint a kő és most is húzós kalandokba keveredik. Daniel Craig, és az M szerepében már megszokott Judi Dench mellett feltűnik még a fimben Naomie Harris, Javier Bardem, és Ralph Fiennes is. A rendező pedig Sam Mendes, akinek az Amerikai szépséget és a Szabadság útjait köszönhetjük.
Magyar bemutató: október 26.

Az előzetes magyar szinkronosan

A történetről pedig annyi kiderült, hogy Bondnak M-mel való viszonyát kell rendeznie, valamint az MI6-et közvetlenül veszélyeztető fenyegetést kell kiiktatnia. - kasy
1138 0 2 Film Izé
bungle: Én meg az "and makes Bond gay" résznél. :D
Tooni: Őszinte filmajánló, http://www.youtube.com/watch?v=5FWfg__wKSY a Reszkessetek betörők! részn [...]
A 180 fok című rövidfilmben fiatalok válaszolnak a rendező villámkérdéseire. A kérdések kényszerítő logikája hatására végül mind a hét liberális gondolkodású fiatal megváltoztatja véleményét az abortuszról, amelyet a náci népirtással állít párhuzamba a rendező. 33 perc, magyar felirattal.
5618 3 79 Izé
bungle: Szülni fog a 11 éves megerőszakolt kislány http://nol.hu/kulfold/20130712-ahol_tilos_az_abortusz [...]
HeavyCross: http://index.hu/kulfold/2013/05/14/halalra_itelhetik_a_horrorklinika_szuleszet/
bungle: http://vilagnezet.blog.hu/2012/06/21/abortusz_es_keresztenyseg_ellenes_vagyok "...a legutóbbi már [...]
Mind a 79 komment
Young Adult (Pszichoszingli)

Érdekes vígjáték a Thank You For Smoking (Köszönjük, hogy rágyújtott!) rendezőjétől és forgatókönyv írójától, Jason Reitman -tól. Mavis Gary (Charlize Theron) a 30-as éveiben járó sikeres tiniregények író visszatér szülővárosába, hogy újra élje élete legdicsőbb korszakát és megpróbálja visszahódítani gimis szerelmét (Patrick Wilson), aki immár boldog házasember. Amikor a hazatérés bonyolultabbnak tűnik, mint hitte, Mavis valószínűtlen szövetséget köt egy volt osztálytársával, akinek szintén nem sikerült még maradéktalanul túllépnie a gimnazista éveken.
1175 0 0 Film Izé
The Raid: Redemption
(Az alcímet később kapta, mert a rendező trilógiát tervez.)

A The Raid meglehetősen keménynek tűnik az előzetese alapján, főszereplője pedig az egyre nagyobb népszerűségre szert tevő indonéz akciósztár és harcművész, Iko Uwaist lesz.

Az indonéz akciófilm, melyet a minap a torontói filmfesztiválon mutattak be, moziforgalmazásba csak 2012-ben kerül, hazájában például január 19-én. A filmet író és rendező Gareth Evans neve értelemszerűen csak keveseknek csenghet ismerősen, pedig nem kezdő, hiszen két, ugyancsak inkább a felnőtteket megcélzó filmet (Footsteps, Merantau) már készített. A The Raid főszerepeiben Iko Uwaist, Doni Alamsyahot, Joe Taslimot, Yayan Ruhiant és Ray Sahetapyt lehet majd látni. A film Dzsakarta városában játszódik, ahol is egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhely, melyben a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat. A rendőrségnek eddig az épület megközelítésére sem volt lehetősége, azonban egy elit kommandóscsapat megpróbálkozik a lehetetlennel és megpróbálja levadászni azt a drogbárót, akié a rejtekhely.
2157 1 4 Film Izé
Tooni: Nem is. Mondjuk azt nem értem, miért kell bemenni. Rá is gyújthatnák az épületet, majd szép [...]
Jádám: hááá, mennyire gagyi :D XD
kovacslacka: Jól van az, máskor is csúsztam már le. :) Kíváncsian várom ezt a filmet. Elég brutálisnak t [...]
Mind a 4 komment
Levitáló hölgy. Rendezői változat. ;)
4600 0 0 Izé
A 20 legjobb horror rendező.
1292 0 0 Film Izé
 Matt Damon végre rendez
214 0 0 Pink Izé
A Cannes-ba visszajáró magyar rendező, Mundruczó Kornél rövidfilmjeiből mutat be válogatást a Daazo.com. A Kis Apokrif No.2 című alkotásban a Duna torkolatvidékének vadregényes táján járunk. Víz, nád, színes madárvilág. De most a vizet törékeny jég borítja, a nád ég. Három férfi csónakon érkezik. És a szőke lány?
574 0 0 Film Izé
Fertőzés (Contagion)

Steven Soderbergh sosem pihen, az elmúlt napokban két filmjéhez is érkeztek infók. A Fertőzés az egyik (a másikat lásd fent), aminek elég egyszerű a témája, valamiféle vírus támadja meg az embereket, és látszólag semmit sem tudnak kezdeni a fertőzés terjedése ellen. Tucat-történet, de ami miatt igazán érdekes lehet, a rendező személyén kívül, az a szereplőgárda: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law, Marion Cotillard, és Laurence Fishburne mind-mind ismert és elismert színészek. Már csak miattuk is érdemes lesz megnézni. Amerikában szeptemberben lesz a bemutató.
2175 1 0 Film Izé
Conan the Barbarian(Conan a barbár)

A Lionsgate is megirigyelte az Avatar sikerét, 3D-ben forgatnák le a rasztahajú Jason Momoával a 2011-re beharangozott új Conan mozifilmet. A rendező a remake-gyáros Marcus Nispel (Texasi láncfűrészes, Péntek 13.) lesz, aki Mickey Rourke-nak szánta a kimmériai barbár apjának szerepét.

Conan, a barbár Robert E. Howard 20. századi író népszerű fantasyhőse. Conan történetei ősi időkben játszódnak, egy Atlantisz elsüllyedése utáni világban. Conan magányos harcos (ennek ellenére sokszor akadnak társai kalandjai során), aki gyermekkorában szemtanúja volt szülei halálának, majd rabszolgaságba került és gladiátor lett belőle. Nem ismer félelmet, s látszatra fájdalmat sem.
2253 1 0 Film Izé
Immortals (Halhatatlanok)

A híres rendező Tarsem Singh, 3 neves producer társaságában elkészítette legújabb filmjét. A Halhatatlanok egy új 3D-s kalandfilm.

Egy epikus történetet dolgoz fel az árulásról, a bosszúról és a hallhatatlanok sorsáról.  A hatalomőrült király lerombolja az ókori Görögörszágot mert megszállottan keres egy legendás fegyvert. Egy fiatal falusi férfi félelmet nem ismerve szembeszáll vele és egy izgalmas, ám nagyon veszélyes küldetésre vállalkozik.
1956 0 0 Film Izé
Az 50 legjobb amerikai független film.
1148 0 2 Film Izé
kovacslacka: Az 50 legsikeresebb: http://www.totalfilm.com/features/50-most-successful-indie-movies
kovacslacka: Itt is 50: http://www.totalfilm.com/features/50-best-indie-films
A LXIV (római számokkal írva 64), egy kisfilm, amelyet a rendező édesapjának halála ihletett. Az alkotó szerint nincs szükség beveztésre, a filmet egyszerűen csak nézni és élvezni kell.
575 0 0 Film Izé
A Fiction Science Labor tagjának, Zomborácz Virágnak egyik korábbi alkotása A macska szerepe francia irodalomban című kisfilm.

A rendező-forgatókönyvíró Utóélet (Afterlife) című forgatókönyve idén tehetségdíjat kapott, amelyet az Európai Unió MÉDIA programja által támogatott projektek közül a legkiválóbb európai vonatkozású filmtervnek ítéli oda minden évben az Európai Bizottság. Zomborácz Virág a kiküntetést a napokban vette át Cannes-ban.

 
1245 0 0 Film Izé
A néni IDDQD kóddal játszik. ;)
Ha a rendező még hagyja egy kicsit, tuti az orgazmus viszi el a nagyit. :D
7871 2 12 Izé
bungle: Itt van remix is: www.ize.hu/comments.php?post_id=12308
BusKeyCome: Váháháhá! :DDD "Péter most tudta meg, hogy az ötös lottó várható főnyereménye..." :D
Huby90: Megnyitottam új ablakban a videót, másikon közben faszbúkoztam és nem vettem le hangot. Azt hi [...]
Mind a 12 komment
Hanna

Hanna egy ex-CIA ügynök lánya, akit elfog a hivatal, hogy rajta keresztül apuka nyomára bukkanjanak. Arra azért nem számítottak, hogy a lány is ki van képezve szorult helyzetek megoldására. Bizonyítéknak itt egy magyar feliratos részlet, és egy előzetes. Elég izgalmasnak és pörgősnek tűnik, áprilisban megtudhatjuk, hogy tényleg az-e. A főbb szerepekben Saoirse Ronan, Eric Bana és Cate Blanchett látható, míg a rendező Joe Wright (Vágy és vezeklés, Büszkeség és balítélet).
892 0 0 Film Izé
34. Magyar Filmszemle (2003) - Kollektív alkotói djí
34. Magyar Filmszemle (2003) - Legkiemelkedőbb produceri munka

Öt történet, öt rendező, öt "agymenés"  egy közös pont: a busz.
Kicsit érthetetlen, kicsit álomszerű, kicsit elgondolkodtató, kicsit nyers. Ha valakinek tetszett a Taxidermia és a Kontroll annak kötelező darab : )  

Részek: Cipők (rendező: Török Ferenc), No comment (Schilling Árpád), Negyedóra (Bodó Viktor) , Táltosember vs. Ikarus (Pálfi György) ,A 78-as Szent Johannája (Mundruczó Kornél).  Jancsó Miklós támogatásával, segítségével. 

IMDb / port.hu

Folytatás:
Táltosember vs. Ikarus 2.rész
 
896 1 2 Film Izé
Erunder: VacskaMati küldte: http://www.daazo.com/film/1c62b3be-353e-11e0-8e6f-0050fc84de33/ Az egyik rendez [...]
tejfog: életem egyik legrosszabb filmje. Az 5 résznek 7x kezdtem neki.... Csak egy fogadás miatt szenvedt [...]
X-Men: First Class előzetes. Konkrétan odab*sz.
A professzort James McAvoy (Wanted), Magnetót pedig Michael Fassbender (Becstelen brigantyk) játssza, míg a rendezői székben a Kick-Asst és a Tortát jegyző Matthew Vaughn foglal helyet. Gyilkos kombináció.
2129 1 5 Film Izé
kasy: Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=d-sgsX76-UI
Tooni: Minden kérdésedre ott a válasz az 1-es kommentben, csak végig kell olvasni.
axenomorph: Magneto miért is hülye? Xavierrel az oldalán nem volt mindig szociopata világmegváltó, a prof [...]
Mind a 5 komment
Following

A film egy Londonban élő fiatalemberről szól, aki írónak képzelve magát a tömegből kiszúr valakit, majd követni kezdi. Saját magát azzal áltatja, hogy anyagot gyűjt készülő regényéhez, érdekes arcokat keres, pedig valójában a nagyvárosi magány ellen próbál küzdeni. A gondok akkor kezdődnek, amikor az egyik követett kiszúrja, hogy követik, majd ezt számonkéri tőle. Kiderül, hogy ő egy tolvaj, aki fokozatosan a befolyása alá vonja a fiút... Persze ez sem ilyen egyszerű... Innen még számtalan hajtűkanyart vesz a történet, mire eljut a remek befejezésig.

A Memento és az általa szerzett hírnév előtt két évvel Christopher Nolan elkészítette ezt a több fesztiváldíjat is megnyert alkotást. A Following egy könnyen fogyasztható, csavarokal telepakolt, minimális költségvetésű mozi, amellyel többek közt a rendező sajátos védjegyeit is kiépítette.
779 0 3 Film Izé
axenomorph: Szerinted? :)
kuri91: érdekesnek tartom, hogy a filmben (szerintem nem árulok el túl nagy titkot) a betörőt Cobb-nak [...]
axenomorph: Nolan összes filmjét láttam, és szerintem ez a legfaszább (a Mementóval holtversenyben). Valam [...]
Paul

Simon Pegg és Nick Frost (Haláli hullák hajnala,Vaskabátok) újra együtt bolondoznak, ám ezúttal Edgar Wright nélkül (ő Scott Pilgrimmel "küzd" a világ ellen). Angol turistákat alakítanak, akik amerikai kalandozásaik során találkoznak Paullal, a földönkívülivel. Mivel nyomában vannak a kormány emberei, segítséget kér hőseinktől. Frost és Pegg maguk írták a forgatókönyvet, a rendező Greg Mottola (Superbad,Kalandpark). Április 21.-től a magyar mozikban.
917 2 1 Film Izé
CRaPtRaSH: nagyon jóóó :]
100 nagyszerű forgatási fotó.
2092 0 1 Film Izé
kovacslacka: Még 30: http://www.empireonline.com/features/30-great-behind-the-scenes-photos/ Újabb 30: http://w [...]
Zimmer Feri 2

Az első rész sikere után, pár röpke évecskét elhanyagolva itt a folytatás! A történet most egy kastélyban játszódik, és az üzlet fellendítése érdekében "szellemeknek" öltöznek be, míg nem találkoznak egy valódi kísértettel... A legtöbb főszereplőt megtartották a folytatásra, de némelyek már nem kaptak szerepet ebben a filmben, de Reviczky Gábor (Feri),  és Szabó Győző  garantálják az okot a nevetésre! A rendező Tímár Péter. Valamint még egy érdekességet megemlítenék (legalábbis számomra az volt). A hang minőségének biztosítására saját magukat szinkronizálják újra egy hangstúdióban, mivel a kastély nagyon visszhangzik. :P
930 0 0 Film Izé
Source Code

Ahogy néztem az előzetest hirtelen Déja Vu-m támadt. :)

A titkos Source Code nevű kormányprogramban kifejlesztettek egy technikát, mellyel egy kijelölt katona átveheti az uralmat valaki teste felett utolsó 8 percében. Főhősünk dolga, hogy megtalálja a merénylőt, aki felrobbant 8 perc múlva egy vonatot, és persze mellé még meg kell mentenie szíve szerelmét, ha még az igazából másé is.

A Moon (Hold) c. film rendezőjének új filmje.
6575 1 5 Izé
csuf: a téma jó. biztos jó film lesz. de a vonatfelrobbanós jelenet elég gagyi.
sf: ez olyan mint az Idétlen időkig ? :D
Rosta: (y) ez a film kap egy esélyt nálam:D
Mind a 5 komment
Source Code

Ahogy néztem az előzetest hirtelen Déja Vu-m támadt. :)

A titkos Source Code nevű kormányprogramban kifejlesztettek egy technikát, mellyel egy kijelölt katona átveheti az uralmat valaki teste felett utolsó 8 percében. Főhősünk dolga, hogy megtalálja a merénylőt, aki felrobbant 8 perc múlva egy vonatot, és persze mellé még meg kell mentenie szíve szerelmét, ha még az igazából másé is.

A Moon (Hold) c. film rendezőjének új filmje.

3900 1 2 Film Izé
go-free: (L) vera farmiga (L) :D
snake6: teccetős
Due Date - Terhes társaság

Petert, a nem túl báránylelkű építészt, aki szülni készülő feleségéhez siet, a reptéren hozza össze a balszerencséje a kezdő színész Eathannel, aki pedig apja hamvait viszi a Grand Canyonhoz, egy kávés dobozban. A sors úgy hozza, hogy kettőjüknek egy kocsin kell osztozni, így együtt szelik át az országot.

Az út során nyilván rengeteg veszélyes, és röhejes dolog történik majd velük. Legalábbis reméljük, hogy nem csak annyi, amennyit az előzetesben lehet látni. A Másnaposok rendezője, a szőrmók, buta, de szerethető karakter, és Robert Downey Jr. együttese vajon képes hozni az előző produkció színvonalát?
766 1 1 Film Izé
Davek: Ma láttam, éshát... megkell mondjam többreszámítottam. A poénok 50 %a az előzetesekben el le [...]
A 2010-es Young Director Award reklámja. A You tube-on érdemes meglesni az eddigi díjazottakat.
1179 0 0 Film Izé
Gnomeo & Juliet a jól ismert Rómeo és Júlia történet "modernizált törpés" feldolgozása.

A rendező Kelly Asbury (Shrek 2), a zeneszerző Elton John.

Aranyos jó humorú kis animáicós filmecske.
600 1 5 Film Izé
Davek: Ez a jujcsi kategória...
Erunder: Purple! Amikor beírtad, akartam válaszolni, hogy hát még ha a posztszöveget láttad volna. Az e [...]
CRaPtRaSH: Picit figyeljetek már lécci jobban oda. akkor már inkább: " piccit figyejetekk má léci óda. k [...]
Mind a 5 komment
The Room (2003) - A szoba

Terítéken: kétség kívül a valaha is készült legrosszabb film a világon, az IMDB-s 3,1-es pontszáma ellenére.

Az egy személyben producer, író, rendező és fantasztikus színészi alakítást is nyújtó főszereplő Tommy Wiseau 6 millió dolcsit költött személyi kultuszának megalapozására. Az idő teltével ez össze is jött neki, aki csak egyszer is látta, továbbadta másoknak, hogy ez annyira rossz, hogy az már jó. Mára kialakult egy rajongói tábora, akik vetítéseken szívesen elevenítenek fel emlékezetes jeleneteket e filmeposzból, mint a céltalan labdadobálás vagy az "Oh Hi"-al köszönés. A "Szétszakítasz engem, Liza" sorok hivatalosan is mémmé váltak, valamint játék is készült belőle.

Tommy Wiseau Johnnyt alakítja, aki egy bankban dolgozik, és jegyese Lisa, aki többé már nem szerelmes Johnnyba. Lisa megcsalja őt legjobb barátjával, Mark-al, ugyanakkor elterjeszti, hogy Johnny megütötte őt. A végét viszont nem akarom lelőni...megteszi ezt ő maga ;)

A történet említésre sem méltó, az alakítás csapnivaló, egyes...nem is,többes jelenetek rosszul megírtak, hemzseg a hibáktól, céltalan, oda nem illő, bizarr és befejezetlen cselekményektől. Viszont Wiseau úr  bármilyen körülmények között is tiltja művéből jelenetek felhasználását, szerzői jogokra hivatkozva, így nehéz olyan kritikát összehozni, amit ne szedetne le. Úgyhogy addig tekintsétek meg, míg tehetitek!
558 1 4 Film Izé
Tooni: Voilá! https://www.google.hu/#q=the+room+fansite
Teomoart: Nem létezik ebből valami magyar fansite? Csatlakozni akarok a rajongói klubhoz!
bungle: www.youtube.com/watch?v=HRLLjqiKib4 :D
Mind a 4 komment
Skyline

Elég jónak tűnő sci-fi, a jól bevált gonosz ufó sémára épülve. Amiért viszont már most szabad temetni az a rendező Strause-testvérpár, akiknek az igencsak vitatható minőségű (hű de korrekt voltam) Alien vs. Predator: Requiemet köszönhetjük.
2857 4 0 Film Izé
A Guillermo del Toro által rendezett, Don't Be Afraid of The Dark című film remake-je. A főszerepekben Katie Holmes, Bailee Madison, valamint Guy Pearce lesz látható. A posztert aSan Diego-ban megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválon mutatták be. Bár a remake rendezője Troy Nixey, de az egyik író del Toro, meg ha már presents, akkor valszeg producer is.

A történet röviden annyi, hogy fiatal lányka a faterjához (Guy Pearce) és annak barátnőjéhez költözik, akiknek a házában különös lények vannak, akik maguk közé valónak tartják.Amúgy rated R besorolású horror
990 1 0 Film Izé
Sucker Punch

Vajon Zack Snyder ezúttal beletrafál vagy mellényúl? A rendező eddigi filmjei is nagyszerűek voltak látvány szempontjából, de úgy tűnik, hogy a Sucker Punch az eddigiekre is rá kíván tenni egy lapáttal. Kérdés, hogy a közönség érdeklődni fog-e a látványorgia iránt. Végre lesz egy olyan produkció, ahol csajok állnak a középpontban és ők akcióznak. A történet nagy része egy fantáziavilágban játszódik, Baby Doll ugyan egy elmegyógyintézetben él és fájdalmai elől egy alternatív valóságba menekül, itt 5 tárgyat kell összegyűjtenie, amelyek segítségével kijutna a való világbeli intézetből. A rengeteg akción kívül mire számíthatunk még? Zombikatonákra, sárkányokra, hatalmas gépekre és némi (vagyis inkább sok) steampunk stílusra. Bemutató jövő márciusban.
1103 2 8 Film Izé
snake6: majd megnézük és akkor vitázunk,hogy volt e benne steampunk vagy nem
EarthPie: De akkoris elírta a leírásban xD
Erunder: Én meg inkább le se sz**tam. :D
Mind a 8 komment
Régebbi postok...