REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mine

Egy aknára lépő katona története, aki kénytelen két napig egyedül, és mozdulatlanul várakozni a sivatag közepén, míg megérkezik a segítség.
948 0 0 Film Izé
A Disney segítségével már Pandorára is elutazhatsz
1247 2 4 Izé
cila: A Whatár a csillagos ég :)
hawkeye: Te sokallod az 1800 eurót egy bolygóközi kirándulásért...? :)
norbertvincze: 1800 euroert https://www.rarenorm.com/fashion/accessories/where-and-how-to-buy-the-avatar-babies-tha [...]
Mind a 4 komment
Eclipse

Egy eszköz, aminek a segítségével nem bajlódsz többet a vezetékekkel.
377 0 0 Tech Izé
Ő URL, a kütyü szagló kutya

Az  elektronikai eszközöket kiszagló kutyus segítségével fognak el netes pedofilokat.
986 0 4 Izé
Erunder: Ha végignézed a videót, minden kérdésedre választ kapsz.
hawkeye: Teljesen jogos észrevételek. Ez egy PR munka, rosszabb esetben médiahumbug...
Cableguy: Lehet hogy én vagyok nehéz felfogású de a post címben megadott szavak hogy kapcsolhatóak egym [...]
Mind a 4 komment
Az Sgnl nem egy szimpla okos óra

A cucc segítségével az ujjadon keresztül telefonálhatsz.
333 0 0 Tech Izé
Szentté avatták Teréz anyát 

De vajon tényleg olyan nagy „szent” volt vagy a XX. századi történelem egyik legnagyobb svindlije?

A következőket olvastam róla ma egy ismerősöm üzenőfalán: 
„Nagyjából az ellenkező igaz ahhoz képest, ami a közvéleményben él róla. Megszámolatlanul folytak be a dollármilliók szervezetéhez, a Szeretet misszionáriusaihoz, és aztán a pénz nagy része nyomtalanul el is tűnt, nagyjából 10 százalékát fordították csak jótékonysági célokra, szűkmarkúan bántak a pénzzel, ha a szegényeken kellett segíteni. Sok beszámolót lehet találni arról, hogy az indiai természeti és ipari katasztrófák áldozatainak anyagilag nem segítettek semmit, csak imát és ócska Szűz Mária medálokat osztogattak. Nem csak kétes csatornákon keresztül tűnt el a rengeteg pénz, a bevételi források között is volt erőteljesen megkérdőjelezhető. Teréz kimondottan jó barátságban volt például Papa Doc-kal, a véreskezű diktátorral. Kapott Teréz milliókat egy hírhedt csalótól is, és hiába írt egy ügyész levelet, kérve, hogy juttassák vissza a kisemberek megtakarításainak kifosztásából származó adományt, még csak válaszra sem méltatta. Sokan hiszik azt, hogy Teréz anya kórházakat tartott fent a legszegényebbeknek, de a valóság ennél sokkal durvább. Ezekre az intézményekre sokkal jobb kifejezés a halálgyár, amikhez képest a leglepukkantabb magyar állami kórházak is svájci luxusklinikának számítanak. Zsúfoltságban, elképesztő higiéniai körülmények között, a legalapvetőbb, minimális orvosi segítségnyújtástól is megfosztva, legfeljebb egy-egy aszpirint kapva tengették az életüket az ott szenvedő betegek. Nagyon sok odalátogató orvos és önkéntes fejezte ki a felháborodását az embertelen állapotok miatt. A Nirmal Hriday nevezetű otthon volt Teréz legkedvesebb intézete, mivel ezt alapította először. Közel 50 év alatt bő nyolcvanezer embert fogadtak itt, és ebből harmincötezer nem is hagyta el élve a házat. Nem csak azért, mert fertőtlenítés nélkül használták fel újra és újra a tűket a betegek között, amíg teljesen el nem kopott a hegyük. Nem csak azért, mert lejárt szavatosságú gyógyszereket használtak. Nem csak azért, mert érzéstelenítés nélkül amputáltak. Nem csak azért, mert a rák végső állapotának iszonyu fájdalmait átélő emberek problémáját úgy oldották meg, hogy odakötözték az ágyaikhoz. És nem csak azért, mert a képzetlen misszionáriusok által kezelt betegek között volt olyan, aki csak azért halt meg, mert rosszul etették, és egyszerűen megfulladt. Hanem azért, mert nem a gyógyítás volt a lényeg, hanem az, hogy az emberek szenvedjenek. Na és persze hogy a más vallásúakat életük utolsó órájában akaratuk ellenére megkereszteljék.

Ez a legszomorúbb és legfelháborítóbb az egészben, hogy Teréz milliárdjaiból bőven futotta volna akár indiai mértékkel ultramodern kórházakra is, de legalábbis sok, viszonylag jól felkészült otthonra. Ő mégis inkább százszámra hozta létre ezeket a szenvedésgyárakat. És miért? Emberi ésszel szinte felfoghatatlan, de ez a végletekig fanatikus, még ortodox katolikus körökben is ultra-dogmatikusnak számító, minden evilági szenvedésre érzéketlen, totális valláskárosult elmebeteg nő ebben lelte örömét. Megkérdezték persze őt az intézeteire jellemző embertelen állapotokról, és a válasza mindig ugyanaz volt. A szenvedés áldás és gyönyörű, és minél több a szenvedés, annál jobb az egész világnak. Ugyanis így mindenki, aki elveszti minden evilági reményét, átérezheti Jézus szenvedését a Golgotán. Ez a nő azért okozott évtizedeken keresztül elképesztő mennyiségű szenvedést emberek tízezreinek, hogy azok úgymond lelkileg megtisztulhassanak a képzelt megváltója szenvedését minél mélyebben átélve. Ezt nem én találom ki, könnyű keresni olyan interjúkat tőle, ahol nyíltan beszél a szenvedésmániájáról. Persze amikor neki volt szüksége kórházi ellátásra, akkor nem feküdt be a szerencsétlen haldoklók közé valamelyik saját, kalkuttai halálgyárába, inkább magánrepülőgépen utazott kaliforniai luxusklinikákba. 

Teréz a valaha élt egyik legkegyetlenebb és legperverzebb rohadék volt, egyszerűen nincsenek szavak rá, amit ez a szipirtyó művelt. Jellemző módon még a Nobel-díja elfogadásakor is arról papolt, hogy a legnagyobb veszély, ami a világbékét fenyegeti, az nem a világméretű fegyverkezés, nem az éhínségek, nem a terrorizmus, nem a túlnépesedés, nem a természeti katasztrófák, hanem az abortusz és a fogamzásgátlás. Még akkor is, ha háborúkban ezerszámra megerőszakolt nőkről volt szó, mert természetesen ilyen esetben is kampányolt ellene.”
1519 0 23 Izé
cila: Gyakori, hogy másoknak kell teregetni a szennyest. S ha úgy adódik, a tulaj esetleg letagadja. "E [...]
cila: Valamit nem értek. A Vatikánnak van a világon, talán a legjobb információs hálózata. Ha egy [...]
brandboy: Az élet himnusza Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan! Az élet szép - csodáld meg! Az élet [...]
Mind a 23 komment
Bayanihan

A filippínó megfelelője annak, amikor  a haverok segítségét kéred a költözködéshez.
1271 0 1 Izé
cila: Úgy tudtam eddig, hogy a házaknak van alapjuk. A sportolók, verseny előtt alapozó tréningen ve [...]
Arrival

Miután a világon több helyen is idegen űrhajók szállnak le, az amerikaiak egy nyelvész professzor segítségével kapcsolatba lépnek velük.
460 0 0 Film Izé
Honnan lehet tudni, ki festette a híres művet? 

Vicces segítség ahhoz, hogyan ismerjétek fel a leghíresebb festmények alkotóit egy-egy jellegzetes stílusjegy alapján.
1042 0 1 Art Izé
lilaflexninja: Ez jó!
Nyomtatott páncélt kapott a sérült teki, és most ő a környék legmenőbb csávója
1393 0 0 Izé
Internetet csinált egy négyszáz fős faluból az olasz utcaművész

A faluban az internet hiányának ellenére érintetlen formájában működik mindaz, a hús-vér valóságban, amiket mi már az internet, és mindenféle applikációk segítségével pipálunk ki a rohanó városokban.
1636 0 3 Izé
Nusihusi: Ez nagyon jó ötlet:D
Ditpet: Nagyon jó kis videó. Az ciki, hogy én ezeknek felét se használom? ....vagy nem is hallottam ró [...]
Szancso: Az embereket elnézve, nem nagy sebességű lehet...:D
Hús kell, meg paleocsinta: így ártanak a kamudiéták 

Csokoládé- vagy káposztaleves-diéta? Vega legyek vagy inkább paleózzak? Zsír vagy olivaolaj? Glutén- vagy a laktózmentes? Megannyi csodát ígérő módszer és forradalmi újítás cirkulál a fogyókúra- és az étrendpiacon: szinte minden napra jut valami, ami azt ígéri, hogy megváltoztatja az életünket, meggyógyít, és jobb emberré tesz. Szakemberek segítségével jártunk utána, hogyan különböztessük meg egymástól az átverést és a valóban bevált, egészséges módszereket.
1818 1 6 Izé
közlegény: macskatápot, nézd meg milyen szép fényes tőle a szőrük és milyen magasra ugranak :)
daveman: Mostanában elég sok cikket olvastam ezzel kapcsolatban (leginkább angol nyelvűt, nehéz hiteles [...]
bungle: Ez meg most jött velem szembe: http://magliszt.hu/fontos_tudni/miert-jo-a-gluten-cukor-tejmentes-el [...]
Mind a 6 komment
5 perces videó az offshore cégek valódi áldozatairól 

A videó elég jól összefoglalja az ügyet, és még egy olyan részletére is rávilágít, amire eddig nem is gondoltunk. 

Egy kis segítség mellé, hogyan rejtsd el a millióidat csupán 5 lépésben.
1623 2 2 Izé
sapkabarna: Az offshore és a svájci bankszámla is csak addig büdös, amíg nem a tiéd.
hawkeye: Ó, Uram, add, hogy legalább egyszer legyen annyi pénzem, hogy offshore-ba kelljen eldugnom.....! [...]
ÁLLÁSLEHETŐSÉG - MOST LEHET NEVETVE PÉNZT KERESNI!!! 

Szereted a vicces tartalmakat? Te vagy az első, aki értesül a weben az újdonságokról? Szeretnél pénzt keresni az online tudásoddal? Az ize.hu és a funpic.hu tulajdonosa keres főállású munkatársat, aki a tartalom gondozásában, és annak a social médiában való megosztásában lenne segítségünkre. Agilis, kísérletező, friss és az online világ legújabb vívmányaira is nyitott embert keresünk. Ha a Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram vagy Pinterest a kisujjadban van, ezt az állást neked találtuk ki. 

Jelentkezni lehet a karrier@ha.hu email címen. A jelentkezéshez egy rövid bemutatkozót kérünk, és utána felvesszük veled a kapcsolatot.
1312 0 2 Izé
RT/TURBO: Ezt a lemezborítót ismerem! https://www.youtube.com/watch?v=C2CuBZ2Kihs
Lewy: kedves fönők ur! remélem onéletrajzom felkelti az érdeklodesét!!! mielob varom a válaszat!!! [...]
Mosolyka férjével, Sándorral közösségi finanszírozás segítségével filmet készít a pillanat értékéről, PillanatCsillag (MomentStar) címmel. Olyan filmet szeretnének, ami mosolyt csal az arcodra, és jó energiákat varázsol elő belőled, ami ösztönöz, hogy a múlt és a jövő helyett a mostban élj. 

„Minden támogatást és megosztás nagyon köszönünk!” Szívesen. :)
1434 0 4 Izé
bungle: www.nlcafe.hu/ezvan/20151014/mosolyka-interju/
közlegény: szerintem sem trollkodás, de azért trollkodhatnál néha :)
bungle: Szerintem ez nem trollkodás, csak egy vélemény. :)
Mind a 4 komment
A magyarokat az sem érdekli, ha meghalsz az utcán. Van aki oda sem nézett, elvégre fontosabb, hogy időben odaérjek a fodrászhoz, vagy le ne késsem a kiárusítást, mint embertársam élete. Vajon ha egy kiskutya szenved ott hányan állnak meg segíteni?
2682 0 9 Izé
bungle: 1,5 óráig ült stroke-kal egy férfi a Lehel piacon, senki sem segített, és még ki is rabolták [...]
khristian: Én is hivatásos csigamentő vagyok :)
godzsy: Na ha már a posztszöveg kifejezetten a magyarokra van kihegyezve, akkor hozzá lehet tenni, hogy a [...]
Mind a 9 komment
„Ez a videó formátumú, mozgó képregény metaforák segítségével mutatja be egy olyan kapcsolat hatását, amely egy teljesen naiv, idealista és gyerekes világnézetű, gondolkodásmódú fiatal életét változtatja meg. ”

A képregény gondolatindító jelszava: szkafander. ;)

További munkák www.facebook.com/dropofmyautonomy
379 0 0 Art Izé
Lepusztult kóborcicaként kezdte, csodálatos változáson ment át - 4 hónap és egy szerető gazdi segítségével
2059 0 16 Izé
közlegény: Koejjót sem ismerik, többnyire a cut/copy-ig terjed az okosság (avagy van generátor poénnak), a [...]
hawkeye: Ne magadból indulj ki! Van egy réteg - elsősorban nők - akik emberi módon gondolkodnak. De [...]
Ravennë: Sokan!
Mind a 16 komment
Lexus RC-F coupe Heartbeat

A világ első autója, amelynek szívdobogása van

A lexus fejlesztői új koncepcióval álltak elő, hogy szemléltessék mennyire izgalmas az új RC-F coupét vezetni. Egy foszforeszkáló festéket alakítottak ki, amely elektromos impulzusok hatására világítani kezd, így biometrikus adatokat jeleníthetnek meg az autó külsején a vezetőre kapcsolt érzékelők segítségével.

Tehát az autó egy az egyben érzékelteti vezetője izgalmi állapotát, a pulzusszáma megjelenítésével az autó felületén.
2543 0 22 Izé
norbertvincze: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/12/21/itt_a_lexus_uj_dobasa_jegkerek/
justil: Szerintem az...ilyen nehéz ezt elfogadni? :) Amúgy még mindig külsőségekről beszélünk ugyeb [...]
RT/TURBO: Rendben....! Vidd a ferkát. Mi megyünk Lexus-al. .....még hogy ízléstelen. Jézusom...
Mind a 22 komment
Deepdreamr 

Írjátok be kommentbe, mit „álmodtatok” a képgenerátor segítségével! :)
2534 0 13 Izé
lilaflexninja: http://millihelen.jezebel.com/the-google-deepdream-makeup-tutorial-that-nobody-asked-1733460796
bungle: Ezt meg most láttam egy katolikus közösségi oldalon: http://deepdreamporn.net :D
lilaflexninja: Na jó, másik oldalon (deepdreamit.com), de órák óta játszom, bár fenntartom, hogy csak effekt [...]
Mind a 13 komment
Virtuális világ, valódi Mustangban! 

Egy kaszkadőr, egy hivatásos autóversenyző és persze a megfelelő technikai háttér - ennyi épp elég ahhoz, hogy 2015-ben megelevenedjen a TRON világa, amelyet természetesen a fejre erősített kütyü segítségével hozott össze a csapat. A 650 lóerős Mustang pilótája ugyanis - noha fizikailag egy hatalmas pályán száguldozott - egy igazi CGI-generálta világban vezethetett, amelynek filmszerű, folyamatosan változó pályáján elképesztő élményekkel gazdagodott.
3202 0 4 Izé
bp1331: Részben igazt adok, részben viszont nem. Mert igen ott tart a számítástechnika, hogy real-time [...]
Csádi: Egyetértek. Azt vártam, hogy mit lehet kihozni ebből a tech cuccból, vagy mit hoztak ők ki, de [...]
sapkabarna: Hátezegyfos, legalábbis a képaláíráshoz viszonyítva. 1. Adhattak volna abból a képből, ami [...]
Mind a 4 komment
„Csak” 3 perc
2059 2 1 Izé
MADve: https://youtu.be/M6aUawyAIFM
Hogy ne az őshonos erdeinket vágják már ki, csatlakozz az Oxyfa programba, vagy ültess magad Oxyfát! Így javát a faiparban értékesítheted, ágait eltüzelheted, hatalmas virágaiból pedig a szorgos méhek segítségével mézet is gyűjthetsz. Lombja sem vész kárba, hisz a növényevő állatoknak kitűnő táplálék! De ha ez túl nagy felelősség számodra, akár a cégre is bízhatod a fák nevelését és majdan értékesítését amiből később természetesen megkapod a részesedést.

Tudtad, hogy az Oxyfa újranő, ha kivágod? Többször is, és ez az a tulajdonsága, ami miatt egyébként befektetésnek sem utolsó - egyszer elülteted, és többször kitermeled a faanyagát! Eleinte 6 év a vágásérett kor, de ezt követően már csak 4 évet kell várnod, hogy tuskóról újrahajtson akár 5x is.

Tudj meg többet a honlapról!
1483 2 34 Izé
Tooni: Igen, a válasz az érdekelt, köszönöm!
bungle: http://index.hu/tech/2015/06/02/foglalkozasa_berkommentelo/
lilaflexninja: Közösségi marketing!
Mind a 34 komment
Lazer Team 

Közösségi finanszírozásból készült sci-fi akcióvígjáték, melyben (természetesen megtörtént események alapján! ;)) egy idegen faj veszi fel a Földdel a kapcsolatot, segítséget ajánlva egy másik, gonosz idegen civilizációval szemben. Az amerikai kormány felkészít egy harcost, aki majd használhatja a speciális páncélt és fegyverzetet, amit küldenek - ám az véletlenül négy félnótás kezébe kerül.
4248 1 0 Izé
Lazer Team 

Közösségi finanszírozásból készült sci-fi akcióvígjáték, melyben (természetesen megtörtént események alapján! ;)) egy idegen faj veszi fel a Földdel a kapcsolatot, segítséget ajánlva egy másik, gonosz idegen civilizációval szemben. Az amerikai kormány felkészít egy harcost, aki majd használhatja a speciális páncélt és fegyverzetet, amit küldenek - ám az véletlenül négy félnótás kezébe kerül.
4713 0 0 Film Izé
A Youtube videómegosztó szolgáltatás mindenki számára elérhetővé tette - jelenleg csak PC-n Chrome böngészőben és Android platformon a hivatalos Youtube alkalmazásban - a 360 fokos videófelvételek interaktív megnézését. Tehát forgolódhatunk, mint valami virtuális valóságban. Androidon a telefon gyorsulásmérő szenzora segítségével nézhetünk körbe.
2185 0 0 Izé
A szilíciumvölgyben egyre többen döntenek úgy, hogy nem iratják iskolába a gyerekeiket 

El tudod képzelni, hogy a gyereke nem jár iskolába, hanem otthon, minimális irányítással, tankönyvek és az internet segítségével tanul? Azzal foglalkozik, ami igazán érdekli őt, így fejleszti saját magát? El tudja képzelni, hogy így sikeres emberré válhat, olyanná, aki létrehoz valami új és jó dolgot?
2392 2 32 Izé
izé012: 'A legfiatalabb is 60 éves, de a többség 70 fölötti. Úgy gondolod, hogy 50-60 év alatt semmi [...]
justil: Baxxátok meg, úgy fossátok a szót, hogy nincs erőm elolvasni, pedig érdekes dolgokat írogatto [...]
ivivan: "Megnézted te ezeket az embereket? Közel a felének nincs egyetemi végzettsége de sokszor még g [...]
Mind a 32 komment
A szekrény, ahonnan bárki vehet, aki éhes 

Te mernél belőle enni? ;)
3112 0 3 Izé
Szancso: Na, az ilyenekből általában az vesz, aki nem éhes... "Szegény Gazdagok"...:S
közlegény: bárszekrénynek jobban örülnének
dude: Így kell megmérgezni a hajléktalanokat. ;)
Milyen hatással vannak ránk a körülöttünk lévő színek? Miképp érheted el általuk a kívánt hangulatot? És képes vagy másokat is befolyásolni a segítségükkel? Vajon mit mond el rólad a kedvenc színed?
434 0 0 Pink Izé
Mindig jól jön egy kis segítség a ház körül ;)
3913 0 5 Izé
gyocska: Apu az új kamerát teszteli!
Ravennë: Nincs mit. :)
bungle: Itt az Izén is jól jön, köszi a postokat! :)
Mind a 5 komment
Mi történik a közeljövőben, ha valaki szívrohamot kap az utcán? Repülő elsősegély akcióban. :)
1234 0 4 Izé
vadonka: Vagy még inkább körberepkedik a drónok és ők állapítják meg, hogy jól bebaszott aztán elr [...]
Szancso: Ugyanaz mint eddig. Körülveszik a járókelő szakértők, és megállapítják hogy jól beba**ot [...]
PabY: Akkor lesz itt jóvilág ha nem kell ilyeneken gondolkodni.
Mind a 4 komment
Az okostelefon után itt az okosfegyver? ;) 

TrackingPoint Precision Guided Semi-Auto Series
3195 1 12 Izé
sztewe: nekem is, az alien filmekbe használt smartgun azért ennél egy fokkal jobb :D
khristian: Erről a smartgun meg a ZF1-es jutott eszembe.
zeiksz: Okosfegyver = akkor most már nem lesznek felesleges háborúk?
Mind a 12 komment
HexaClicker 

A középső hexagonra kattintgatással pontokat szerezhetsz.Ezeket a pontokat később elköltheted különböző fejlesztésekre, amikért DPS-t kapsz. Ezek segítségével szinteteket léphetsz. Lehetőség van olyan hexagonokat letenni, amik erősítik a többit egy bizonyos környezetben. Ha elég ügyes vagy, már kattintanod sem fog kelleni.
13023 1 2 Game Izé
Kiscsuri: Megvan....
Kiscsuri: már sok millióm van de nem tudtam rájönni, h az Upgrades 0/3 mire való és hogyan lehet rá rak [...]
Budapest ill. Magyarország víz alatt! ;) 

A klímaváltozásra hívja fel a figyelmet a World Under Water weboldal, ami a Google képei segítségével mutatja be, mi történik majd a Földdel, ha nem teszünk semmilyen drasztikus lépést a környezetvédelemért. Bármelyik magyar vagy külföldi településre rákereshetsz!
4080 2 18 Izé
beela: A klímaváltozás egy figyelemre méltó dolog, ez azonban egy hatásvadász szamárság kontárul [...]
lilaflexninja: Marhaság az egész, ha elolvadnak a jegek, a felesleges víz a belső földbe ömlik be, az meg kit [...]
bungle: Az volt már, hogy adjuk oda a jéghegyeket az afrikai szomjazó gyerekeknek? ;)
Mind a 18 komment
Először bizonyították tudományosan a telepátiát 

Amerikai tudósok sci-fi filmbe illő kísérletet végeztek, két eltérő kontinensen lévő ember tudott az agyhullámai segítségével kommunikálni.
3971 1 9 Izé
bungle: http://motherboard.vice.com/read/scientists-found-a-way-to-email-brainwaves
FatSnakeFoot: Ez semmi. Nekem van egy cimborám, aki tartozik egy kisebb összeggel. Szegénykém hajlamos elfelej [...]
kissfreezer: Hétvégén együtt flangáltunk egy haverommal és egyszer-csak megláttunk egy irtó bombázó tet [...]
Mind a 9 komment
Vakvezető kutyákon sem lehet többé vöröskereszt 

A fehér alapon vörös kereszt nem az elsősegélynyújtás vagy a segítségnyújtás jele - állítja a Vöröskereszt. A szervezet évek óta küzd a jogtalan jelképhasználat ellen. Sok látássérült a vakvezető kutyáján is ez használja. Ötvenezer forint büntetést szabhatnak ki rájuk.
2051 0 23 Izé
Porcelanbaba: Anyukám azóta nem ad le náluk ruhát, mióta viszontlátta a kedves vöröskeresztes hölgyeken a [...]
izé012: Sajnos nem mert az ilyen jelképeknél a pontos másolat az ami 'ér' így nem lenne jogtalan jelké [...]
7sleeper: nem tekegolyó az, hanem ementáli hogy a vakok is érezhessék ugye ;-)
Mind a 23 komment
Másfél óra alatt egy liter tiszta, iható vízhez juthatunk a speciális agyagedény segítségével.
4164 0 11 Izé
Tooni: Ha beledöglik a vízbe akkor sem ugrál már :P
PabY: Különben meg egyszerű bele kell rakni egy kecskebékát ha nem ugrik ki belőle akkor meglehet in [...]
PabY: Hát te meg hallottad már azt a szót, hogy szövegértelmezés? Írtam, hogy leesés közben, de h [...]
Mind a 11 komment
Öt voltam, amikor a bácsi a bugyimba nyúlt

Gyakori és komoly probléma még a civilizált társadalmakban is. Első és legfontosabb lépés az ilyen problémákat illetően, hogy az áldozatok ne fojtsák el magukban, és merjenek külső segítséget kérni!
3180 0 11 Izé
lilaflexninja: Biztos az, hogy egyre több és vakmerőbb az erőszak? Nem lehet, hogy régen ugyanennyi volt, csak [...]
hawkeye: "Persze az se jó, hogy vannak olyan emberek, akik gyerekeket, nőket, férfiakat molesztálnak. " [...]
bungle: Külső segítség: http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/06/02/gyomorforgato_az_izraeli_bosszuthri [...]
Mind a 11 komment
Amikor a gyengébbik nemet bántalmazzák, hamar érkezik a segítség, azonban ellenkező esetben csak nevető arcokra talál a jelenet...
4360 0 81 Izé
izé012: Értem tehát nálad az a nőgyűlölő aki a férfiak egyenlőségéért kiáll. Meg nálad az is n [...]
FatSnakeFoot: Baszki! Neked állandóan vonyítani kell mindenért?! Ne legyél már ennyire nőgyűlölő. Nem az [...]
izé012: Ez akkor lenne korrekt teszt ha megcsinálnák úgy is h a nő veri az adott helyszínen a férfit.
Mind a 81 komment
Jól jön egy kis segítség! :)
3378 0 3 Izé
lilaflexninja: Charlie a hiperszuper okos kutya újabb "spontán" megmozdulása: https://www.youtube.com/watch?v=b9 [...]
lilaflexninja: ugyanez a kutya és gyerek https://www.youtube.com/watch?v=eV8k2cpAptU# olyan szövegekkel, hogy a k [...]
matula: A kakis pelenka utan egy puszi a gazdinak. Gusztibacsi.
Régebbi postok...