REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Újabb két hetes nyereményjátékot indítottunk. Ezúttal 11(!) játékot fogunk kisorsolni, melyek között van PC-s, X360-as PS3-as és PSP-s szoftver is.

A mostani fordulóban az AN-TEC Kft. felajánlásában két darab PC-s AION játékszoftvert, a CD Projekt Kft. jóvoltából egy darab PC-s Overlord II-öt, egy darab PS3-as Colin McRae: Dirt 2-öt, egy darab X360-as Mini Ninjas-t és egy darab PC-s G-Force: Rágcsávók, valamint egy darab, szintén PC-s FUEL-t vihettek haza. A Sony Magyarország jóvoltából egy PSP-s Motorstorm: Arctic Edge, valamint a napokban megjelent, szintén egy darab PSP-s Gran Turismo-t lehet megnyerni, illetve egy-egy PS3-as PAIN és SingStar Motown is gazdára lel majd október végén. Végezetül pedig a BSC Kft. is felajánlott egy X360-as Marvel Ultimate Alliance 2 korongot, amit hazánkban elsőként tesztelt szerkesztőségünk.
1136 0 0 Game Izé
Arby 'n' The Chief


Szerintem a legjobb Halo 3 Machinima!
Magyar fordítás sajnos még nem készült hozzá,de minimális angoltudással is garantált a sírógörcs!
510 1 1 Film Izé
szomoja: nagy személyes kedven a 6. epizód (Brawl) ha nem tudod,hogy mi is az a ROFLCOPTER,mindenképp ajá [...]
iPhone OS 3.0 bemutató.
1048 0 10 Tech Izé
nyehőce: http://appleblog.blog.hu/2008/11/18/iphone_vs_flash_masodik_menet Az Apple az SDK feltételei közö [...]
MikeSylver: Ja,a bannerek,azokat be is tölti és az mind flash,tehát kezeli a flaht ;) Tudomásom szerint az A [...]
bungle: Valamit szerintem keversz. A flash és a shockwave 2 külön dolog. Úgy tudom flash-et eddig nem ke [...]
Mind a 10 komment
Kockacsaj kockáknak...? :D

A Geisha Tokyo Entertainment új szoftvert jelentett be, amely a "Dennó Figure Ariszu" (kb. Alice kiberbaba) névre hallgat és idén ősszel kerül a boltokba. A csomagban a szoftver mellé két csodakocka is található. Telepíted a webkamerát, aztán az egyik kockát az asztalodra helyezed. Ő lesz a monitoron a cicás szobalány, aki - feltehetően - a hentaiokból ismert hanggal és vágyakkal rendelkezik majd.

Most jön a lényeg: a pálcikára tűzött másik kockával az asztalon fekvő kocka felett kell simogatni a levegőt, amitől a képernyőn álló lány mindenféléket tesz majd - például leveszi a ruháját. A képen csak a reklám kedvéért látható a lány, a valóságban a levegőt kell birizgálnod, és csupán a monitoron láthatod álmaid szobalányát.

Másik videó.
3958 2 9 Izé
bandee1219: ezt fejtse meg valaki: http://www.youtube.com/watch?v=6Jlv8F9cerA&feature=related
Sissi: Hát ez a vinnyogás nem hiszem, hogy vágyfokozó.
Gabi69: Az a hang... jesszus:S
Mind a 9 komment
Kockacsaj kockáknak...? :D

A Geisha Tokyo Entertainment új szoftvert jelentett be, amely a "Dennó Figure Ariszu" (kb. Alice kiberbaba) névre hallgat és idén ősszel kerül a boltokba. A csomagban a szoftver mellé két csodakocka is található. Telepíted a webkamerát, aztán az egyik kockát az asztalodra helyezed. Ő lesz a monitoron a cicás szobalány, aki - feltehetően - a hentaiokból ismert hanggal és vágyakkal rendelkezik majd.

Most jön a lényeg: a pálcikára tűzött másik kockával az asztalon fekvő kocka felett kell simogatni a levegőt, amitől a képernyőn álló lány mindenféléket tesz majd - például leveszi a ruháját. A képen csak a reklám kedvéért látható a lány, a valóságban a levegőt kell birizgálnod, és csupán a monitoron láthatod álmaid szobalányát.

Másik videó.
3250 1 5 Tech Izé
joetheghost: Maga amire felhasználták az igen csak a piaci igényéket "Elégíti ki", de a módszer ahogy mego [...]
koocos: ...
Jozef7: ja biztos el lehet vele szórakozni :D
Mind a 5 komment
Ma este, helyi idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a szokásos Apple keynote.  Itt vannak tippek, hogy mire számíthatunk. 

Update:

Megvolt ez is, semmi kiemelkedő, jellemzően az iPod vonalat érintette.  Röviden összefoglalva: 

- iTunes 8: itt a szoftver is változott és a mögötte lévő szolgáltatások. HD filmek 3 dollárért, NBC visszajött (Heroes, Monk)
- iPod Touch
- iPod Nano
- iPod Classic

Itt lehet megtek inteni a teljes anyagot. 
608 0 0 Tech Izé
Építsünk iPhone felhasználói felületet Photoshop-ban!

Magyar "cikk" itt.
Innen meg letöltheted a PSD állományt.


(természetesen rezlavor-nak ajánlva :) )
994 0 0 Tech Izé
Bemutatom nektek Hatsune Miku-t. Ő egy Vocaloid (számítógépes szoftver generálta hang) és nagy ismertségre tett már szert az internet segítségével.
6274 8 19 Izé
M-ber: Félreértés ne essék, a magyar felirattal készült verzióra gondoltam^^
M-ber: A magyar verzió a számhoz megtekinthető innen: http://anifusion.cwi.hu/
Davee: Aki leszedte valahonnan és nem irigy lény az felvenne msn-re vagy dobna egy mail-t hogy honnan pak [...]
Mind a 19 komment
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
916 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Orgazmust előidéző szoftver - és még csak nem is japcsi! :D
A szoftver ingyenesen letölthető.

(Azért én szerintem maradok a hardveres úton)
6964 7 65 Izé
.::JunKieEQ::.: Ez tiszta tré... :)
bungle: Junkie, ez már volt! :)
tonhalakhat: akárhogy hallgatom, nem megy! semmi se történik! faszom az egészbe, kamu szar!
Mind a 65 komment
Korg DS-10 - szintetizátor/groovebox program a Nintendo DS konzoljára. Két Korg MS-10 szintit tudunk vele egyszerre hajtani, és ha a DS vezeték nélküli funkcióit kihasználjuk, akkor sorba kötve akár többen is zenélhetünk egyszerre.

485 0 0 Tech Izé
Csinos pendrive-ok sok szoftverrel.
395 0 0 Tech Izé
Igazából nem is tudom mit lehetne ehhez az oldalhoz írni? De szerencsére ezt már megtették helyettem ITT
628 1 11 Tech Izé
Errtu: A sima itthoni vonalasomat. De azt vedd figyelembe, hogy még fejlesztgetik, tehát ha 1-2 napig (es [...]
eol: Milyen számot hívtál? A faq-ban leírja hogy kell telefonálni és példának van adva egy telefo [...]
Errtu: Nekem működik!
Mind a 11 komment
Ennek a weboldalnak a lényege, hogy minden nap ingyenesen elérhetővé tesznek egy-egy - amúgy fizetős - programot 24 órára. Van, amikor csak egy sima titkosító programot, de van amikor valami komolyabb képszerkesztőt. (na azért nem a Photoshop-ot ;-) )

(a tech.izé-ről "nyúltuk", köszi Errtu! :))
6189 17 25 Izé
balagee: a cracklock program nem illegális? (én úgy tudom, hogy illegális)
bandee1219: Itt egy progi, ami segíthet mindenkin, aki időkorlátba ütközik.: Cracklock, ami időkorláttal [...]
bandee1219: Egyáltalán kipróbáltad, nekem simán ua. minden... Oo
Mind a 25 komment
Ez annyira nem is küty, nem is bigyó, viszont akár még hasznos is lehet.
Ennek a weboldalnak a lényege, hogy minden nap ingyenesen elérhetővé tesznek egy-egy -amúgy fizetős- programot 24 órára.
Van amikor csak egy sima titkosító programot, de van amikor valami komolyabb képszerkesztőt. (na azért nem a Photoshop-ot ;-) )
1155 2 0 Tech Izé
Google Android bemutató
6283 3 24 Izé
bandee1219: A nyílt forrás azért nagy szó, mert: -ingyenes, ellentétben a Windowsal -bárki, akit érdekel [...]
Dawe: akko a CS től az Operáig bármit főlnyomhatok rá?
PHS: Azért nem hiszem, hogy a Google a két szép szemünkért fejlesztette. Ebből ők súlyos dollárm [...]
Mind a 24 komment
Google gyűrű kockáknak! :)
Jár hozzá egy szoftver, melynek segítségével hozzárendelhető a tulajdonos neve. A szoftver rákeres a Google-ben a gyűrűben tárolt névre és frissíti a találatok számát a kijelzőjén.
3244 0 5 Izé
roland66: mé tiszta menő :D én elfogadnék 1 et! :P persze ingyen!
Brotherhood Of Iron: Ez aztan nagyon kellett.... kerek belole egybol 5-t:D
AtiBoa: de mennyi az ara? :P
Mind a 5 komment
Macskabiztos klaviatúra! XD

A PawSense nevű szoftver segít megvédeni a számítógépet a billentyűkön járkáló tappancsoktól.
3606 1 5 Izé
atyavilaag: amikor kölök volt a makkám, szabályosan kikapcsolta a gépet, ahogy végigmasírozott a klaviat [...]
Unregistered: Ha az én macskám végigfexik a klavin, akkor holmi kis hanghatás rohadtul nem fogja megzavarni. A [...]
bandee1219: A mi macskánkat meg be sem engedem a szobámba...
Mind a 5 komment