REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Ajánlott a szex/maszturbálás a nagy meccs előtt?
1052 1 4 Pink Izé
spider86: kire, hogy hat... szerintem sokkal felszabadultabban lehet játszani :), de persze nem mindig van ug [...]
Mr.T.: Ugye az alap, hogy szex után a férfiak tesztoszteron szintje csökken (ezért is a bágyadtság é [...]
CrazyLime: A exem focizott és neki is mondta mindig az edző, hogy előző este hanyagoljuk a dolgot. Ha esetl [...]
Mind a 4 komment
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
4384 0 10 Autó Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
5238 6 10 Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
Ami megmentheti a papír alapú médiát, az a kibővített valóság.

Tovább gondolva gyakorlatilag bármilyen témában megjelenhet egy magazin vagy újság lapjain egy 3D modell. Lehet akár az egy tál étel egy receptkönyvben, épület, szobor, gyakorlatilag bármi. Ami ehhez kell, már létezik is, hiszen egy erősebb teljesítményű kamerás mobiltelefon megfelelő szofverrel egy pillanat alatt beolvassa az újság hasábjáról a kódot, ami alapján a mobil letölti a netről a 3d modellt és textúrákat és már élvezhetjük is, hogy milyen egy új autómodell, vagy mobiltelefon vagy bármi, hiszen manaság szinte mindent meg tudnak építeni 3D modellként. Te milyen újságot vennél így újra meg?
4402 4 11 Izé
rubigo: minimum playboy-t
Cromex: Ezt a videót komolyan gondolták?:D
sahinel: Számítógép vagy telefon kell hogy megnézd így akkor megint minek vennék újságot:D + még az [...]
Mind a 11 komment
Teljesítménynövelés zenével
370 0 0 Pink Izé
 Elképesztő dolgot művelnek a fiatalok a szexért
1310 0 11 Pink Izé
Derill: ne linkelj, posztolj:D
CrazyLime: Na halihóóó megjöttem! Nemrég értünk haza és elég kába vok, majd holnap (kb 13 körül) ha [...]
Derill: az alkoholt is a drogokba sorolja, és én is ismerek olyan emberkéket akik direkt szex előtt iszn [...]
Mind a 11 komment
Ludwig van Beethoven - Fidelio: Ha! welch ein Augenblick (Pizarro) 

Walter Berry szenzációs előadásában. Mind a hang, mind a színészi teljesítmény fantasztikus!  
992 0 0 Zene Izé
Minél gyorsabban vidd körbe a Mikulás szánját!

10 mp felett: kevés
9 mp: még jobbat!
8 mp: ügyes, ügyes
7 mp: ez már igen! kiváló teljesítmény
6 mp: Legjobb 8 a világon!!
5,944 mp alatt: nálam is jobb vagy, Világon 5. legjobb idő!
5738 0 24 Game Izé
xontflong: 0,111...nél belecsattantam a falba és meghaltam XD nem tehetek róla, az egér már a célba van, [...]
AVIREX: 69,123 notebook tapipaddal :)
tomi77: bénán sikerült!!!:)
Mind a 24 komment
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
467 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
Red Bull Street Style Sao Paolo 2008

(Magyar érdekessége is volt a versenynek, ugyanis az elődöntőig menetelt Kárászi Roland, de sajnos a bronzéremért vívott csatában egy hajszállal alulmaradt ellenfelénél. Azért így is szép teljesítmény, grat neki! Macc)
7084 3 5 Izé
Xisco: Én ismerem a srácot, oda jár egyetemre ahova én:D Együtt szoktunk focizni tesiken:D:D:D:D
cukorcica89: nagy jó zenék mennek alatta :)
spider86: odabasz.. én meg örülök ha megy az atw meg 1-2 apróbb trükk... tehetnek egy szívességet :D
Mind a 5 komment
Red Bull Street Style Sao Paolo 2008

(Magyar érdekeltsége is volt a versenynek, úgyanis az elődöntőig menetelt Kárászi Roland, de sajnos a bronzéremért vivott csatában egy hajszállal alulmaradt ellenfelénél.Azért ez így is szép teljesítmény, grat neki. Macc)
6813 1 2 Sport Izé
Inferno: A technika és a látványosság itt a lényeg. Minél több és jobb figurát ismersz annál jobb v [...]
Balázs: értelme?
Michael Phelps fantasztikus teljesítményéhez állítólag az is kellett, hogy átlagosan napi 12000 kalóriányi ételt fogyasztott el. Túlsúlyos barátaink, most kipróbálják ezt a módszert, és utánna megpróbálnak az aranyéremre törni egy egyetemi csapat úszója ellen. :D
445 0 2 Sport Izé
babapiskóta: van benne valami... végülis a zsírnak kisebb a fajsúlya, mint az izomnak, tehát a kövéreknek [...]
Wicked: :DDD
A Marcy Playground első albumát 1997-ben dobta a piacra. Az albumról készült (és maxin is kiadott) Sex and Candy video hozta meg a sikert, és ez a szám miatt válhatott ismerté, és közkedvelté amerikában. Az öreg kontinensen -legfőképp kelet-európában - nem érintette meg az embereket a zenéjük, vagy nem volt lehetőségük az embereknek, hogy felfedezzék legalább ezt az egy remek számot, mivel a zenei adókon nem gyakran volt látható a videóklip.(köszönhető a közizlésnek...)
A VH1 a számot a 100 legjobb 90-es évekbeli listáján a 73. helyre sorolta, ami szép teljesítmény tekintve, hogy a 90-es évek annak is legfőképp az első fele igen termékeny volt kiváló zenék terén (Pearl Jam, Tool, Deftones, Korn, Metallica, Cypress Hill, Soundgarden, Alice in Chains...)

Az együttes nevét John Wozinak énekes egykori iskolájáról kapta, legalábbis a "Marcy" részét. Az együttes 1996-tól aktív.
Az 1997-es első albumukat 2 követte 1999-ben majd 2004-ben.
Említésre méltó még, hogy a Jay és Néma Bob visszavág című mesterműnek filmznei albumán a MP egyik száma is megtalálható ( The Devil's Song)
327 0 0 Zene Izé
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
916 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Avenged Sevenfold - Beast And The Harlot

Amerikai metalcore banda. Pályatársaiktól eltérően a műfajt nem a death metal felől közelítik meg, hanem inkább a klasszikus Bay Area thrash és a power metal riffjeit hasznosítják újra. Mind lemezen, mind élőben remek teljesítményt nyújtanak.

Tagok:

M. Shadows - ének
Zacky Vengeance - gitár
Synyster Gates - gitár
The Reverend - dobok
Johny Christ - basszusgitár
279 1 12 Zene Izé
Ganja Master: nem, mer tudják hogy a spanom....szal itt respect van pöcskös...: D
Balázs: nem verik meg a cigányok csáton?XD::
Ganja Master: együtt sörözünk meg pókerezünk 7végén te PÖCS : D
Mind a 12 komment
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
433 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
A VX-sorozat harmadik tagja a szokásos luxuskinézetet és a kiváló teljesítményt nyújtja. A mérete 12.1 hüvelyk, a súlya pedig 1.6kg, a szokásos beépített csodákkal rendelkezik, továbbá bőrből készült csuklótámasza van, és természetesen a Lamborghini dizájnborítás virít rajta.

De valóban értékes belsőt rejt a csinos külső?
718 0 2 Tech Izé
winkytct: ha mar nem azert de hogy a szarba lehet egy 2,6 os dual core-os gep 4 GB ram-mal lassu???? ezeknek [...]
bandee1219: Ezt az erik gyereket valahogy jobban el tudom képzelni egy pia + cigi reklámban...
15 látnivaló a jövőből
7797 0 9 Art Izé
Belkar: lehet hogy egymásról koppintották...
Makhi: azt a moszkvai forgó felhőkarcolót én dubaiban találtam meg: http://www.dynamicarchitecture.net [...]
wnw: e
Mind a 9 komment
15 látnivaló a jövőből
8106 6 9 Izé
Belkar: lehet hogy egymásról koppintották...
Makhi: azt a moszkvai forgó felhőkarcolót én dubaiban találtam meg: http://www.dynamicarchitecture.net [...]
wnw: e
Mind a 9 komment
PowerCube - napenergiával működő, 600W teljesítményű hordozható generátor.
1726 2 12 Izé
csirek: miez fotel? :D
Belkar: hát ez is egy alternatíva az anti környezetszennyezésre...
rezlavor: hosszabito mar csak ijjen.
Mind a 12 komment
A társkeresős lúzerek után itt egy újabb, már nem ott dolgozó alkalmazottól kikerült gyöngyszem.

Randy randis videója, avagy Hogyan NE próbáljuk meg visszacsábítani volt barátnőnket! 2:58-tól frenetikus teljesítmény, Oscart neki! :D
5833 1 15 Izé
ricsi176: Tiszta Cshapó csabi elsőre ez jutott eszembe az post képen lévőről:D
Schabee: ez a vérbeli macsó XD
republic666: Alvin és a mókusok : Kottona Klári Én megpróbáltam mindent átlagemberként Mára mégis élv [...]
Mind a 15 komment
A Wii Fit nem rég lépte az 1 milliós eladást, ami egy több, mint korrekt teljesítmény. A japán illetőségű Hori cég egy közismerten jó minőségű kiegészítőket gyártó cég most egy szönyeggel egészíti ki a Nintendo Wii fitnessz játékát.
244 0 0 Tech Izé
Itt láthatunk több verziót, hogyan kell domboldalról gyorsan lejutni. Vannak egész komoly egyéni teljesítmények! :)))))))
7259 4 9 Izé
csicsilla: eeeez de tetsziiiik hàt nekem nem szoktak bejönni a baromsàgok de ez mindent visz szivese [...]
bungle: Most is volt hétfőn, kár hogy nem jártam arra. ;) http://www.youtube.com/watch?v=OpzEF0D2xfE
oriem: Ez kegyetlen nagy!:D:D:D Muszáj lesz kipróbálnom:P
Mind a 9 komment