REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Vasárnap is vásárolni akarok
417 0 2 Pink Izé
Purple: én is :D
ceazar: Én is ,ha lenne miből...
Liv Boeree

Gondoltad volna róla, hogy asztrofizikus, aki nem mellesleg a PokerStars profija, vasárnap este megnyerte a Sunday Wurm-Upot, 147 780 dollárt, vagyis 30 millió forintot kaszálva ezzel? Ráadásul a gitárral sem bánik ügyetlenül!
17203 8 21 Izé
bungle: Miss Finland jól blöfföl. ;) www.youtube.com/watch?v=jCO0c7fJ1pQ
piskotateszta: irigylem.
Szobabicikli: Tetszetős a kakilója. http://www.poker1.pl/images/liv-boeree-maxim-3.jpg Amúgy a poker sikerei al [...]
Mind a 21 komment
Leander & Vörös Attila - Szomorú Vasárnap
846 1 0 Zene Izé
Vanishing on 7th Street

Hayden Christensen (tudjátok Anakin Skywalker/Darth Vader) főszereplésével láthatjuk ezt a sejtelmes, sötét, üres városos horrort.

A története, az, hogy egy nap mikor felébred főhősünk egy teljesen üres világot talál maga körül. Persze azért páran túlélték még rajta kívül, de ilyen szituban ugye senkiben se bízhatsz meg. Az előzetesből még az is kiderül, hogy valamiféle, szellemek, vagy nem is tudom mik, a felelősek ezért, és ezek az izék félnek a fénytől, vagy árnyak lévén ha fény éri őket csak simán eltűnnek.

Nem tűnik egy nagy durranásnak így elsőre, de a főszereplővel baj nem lehet, ijesztgetni mindenki tud, és a zenei aláfestés is jónak tűnik. Laza vasárnap esti pop-cornos program.
1470 2 1 Film Izé
snake6: én naygon tudom élvezni az ilyen filmeket :) kicsit Pulse / Mezsgye után érzésem van
Looking For a Group - epikus történet egy olyan világban, ahol megenni egy kisgyermeket nem feltétlenül büntetendő. Ahol teremtmények hatalmas erővel robbanthatnak fel egy várost, "mert megtehetem" indokkal. Ahol teljes családokat választanak szét, és adnak el rabszolgának, erős fegyverekért, vagy egy nagyon szép kalapért. Ahol a varázslás, és a mágia természetes dolog, mint például egy majmot felgyújtani, majd csontváz rabszolgává tenni (gyakran megtörténik).

Az LFG több fantázia világ egyvelege/parodizálása: World of Warcraft, Dungeons and Dragons, Gyűrűk ura, Ever Quest, és a többi. Hetente többször frissítik (általában vasárnap és szerdán éjjel). Angol tudás kötelező hozzá. Jó olvasást!
5325 7 17 Izé
Tooni: Mekkora Cameo!!! http://lfgcomic.com/page/461 http://www.youtube.com/watch?v=AiS-3-nDTSs&feature=pl [...]
Tooni: http://cdn.lfgcomic.com/comics/lfg435.gif Óóóó iigeeen! :D
lb7: De jó, hogy én csak németül beszélek! :S
Mind a 17 komment
Bár nemrég hirdettünk meg egy fotópályázatot (ami még mindig tart és alig érkezett rá eddig kép, mi van, senkinek nem kell egy iPad?!?), most itt egy újabb, elsősorban azoknak, akik környezetében van háziállat: készíts házi kedvencedről (vagy egy ismerőséről, biztos van ilyen barát, szomszéd, stb.) egy fotót, amint épp Izél (na nem úgy ;)), vagyis az ize.hu-t nézi a számítógépen (látszódjon a monitoron az Izé!). A fenti képre kattintva láthatsz pár képet néhány számítógépes zseniről. ;) Persze ők nem épp az Izét nézik, de az ő gazdáik ezért nem is kaptak semmit, nálunk azonban a legjobb kép - amiről a kis házizsűrink dönt majd - nyertese  egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben könyvek és dvd-k találhatóak a Habostorta Kft. felajánlásában. A fotókat 2010 június 13., vasárnap éjfélig várjuk. Töltsétek fel valamilyen képmegosztóra és írjátok be a linket a kommentekbe! Manipulált képeket (pl. neten talált kép átszerkesztve, hogy a monitoron az ize.hu látható) nem fogadunk el, csak saját, eredeti állatkás képet! :)
5012 5 250 Izé
AsTanine: Áhh ne irigyeld, le se feküdtek...
bungle: Mindjárt lesz új post... De irigylem azt a rengeteg embert, aki fel tud kelni hajnali fél 10 elő [...]
thebeast: Van eredmény? :)
Mind a 250 komment
Húsvéti mega-flashmob több mint 1300 résztvevővel a Hősök terén
11042 10 157 Izé
Tooni: A HOLDBÉLI NYÚL Az angolok emberalakokat látnak a holdfoltokban; a Szentivánéji álom-ban két [...]
Tooni: Képaláírásos következik. Mi látható a fenti képen? Motorosbanda felvonulása: http://www.sou [...]
Mr.T.: Kurvanagy :D címkék: állatok, vallás XD
Mind a 157 komment
A japán Garfield. ;)

"Hülye vagy? Vasárnap van, hagyjál már aludni!"
6120 5 17 Izé
bungle: "You know it's Monday when you wake up, and it's Tuseday." (Garfield) ;)
Purple: és a post mikor került ki????
Nusihusi: Postképes macsek ari:) Nem vasárnap van, hanem hétfő:P
Mind a 17 komment
The Bounty Hunter

Gerard Butler és Jennifer Aniston új akcióvígjátékában Butler egy hivatásos fejvadászt – Milo – alakít, akinek következő megbízása arról szól, hogy gyűjtse be a törvény elől bujkáló ex-nejét. Elfogni sikerül a nőt, ám hosszú út vár rájuk az átadásig, és Nicole a női praktikák igen széles tárházát vonultatja fel a szabadulás érdekében. Ráadásul az egykor lángoló szerelem még mindig nem hunyt ki teljesen…

Úgy tűnik, hogy Mr Butler próbál sokszínű maradni, ez jó, csak talán nem ilyen komédiákkal kéne ezt csinálni, ahol előre sejthetjük a történet kimenetelét, és ahol ilyen primitív kartert kell megformálnia. Bár ha karakterfejlődésnek vesszük, azt hogy a film végére megint egymásba szeretnek... ááh mindegy. Egy vasárnap délutáni, unaloműző filmnek ez is elmegy.

Imdb
887 0 2 Film Izé
kovacslacka: Már csak Aniston miatt is megnézem. :)
punyukli: Nekem Buttlerről mindig a "THIS IS SPARTAAAAAA" fog eszembe jutni, annak összes későbbi "remixé [...]
Több, mint 500 jótékonykodó "mikulás" a sípályán. :)
211 0 0 Sport Izé
Adventi asztaldekorációs ötletek - 4 vasárnap, 4 tipp
282 0 0 Pink Izé
Leap Year

Anna már négy éve együtt van barátjával, arra számít, hogy az évfordulójukon megkéri a kezét, de ez elmarad. Így hát Anna elhatározza, hogy maga veszi kézbe a dolgokat, talál egy olyan ír hagyományt, amely megengedi a nőnek, hogy megkérje egy férfi kezét február 29-én, csakhogy barátja éppen máshol jár, ezért utána kell menni, de Írország másik felén landol, ahol megismerkedik egy másik férfival.

Kiszámítható poénok, és események, de egy vasárnap délutáni, barátnővel nézős filmnek megteszi. Nem is nagyon lehet tőle többet várni.

Imdb
1024 1 0 Film Izé
3 csodás gyümölcstorta vasárnapra

Videórecepttel!
496 0 0 Pink Izé
Hivatalossá vált, hogy csökken a Nintendo Wii ára. A kyotoi csapat 50 dollárral csökkenti a konzol árát, az árnyisszantás pedig most vasárnap lép életbe.
644 0 1 Tech Izé
Kiscsuri: Akkor durván 9000 ft?
Több mint 70 éve pihen egy Bugatti a Lago Maggiore mélyén. Az 50 méteres mélységből most vasárnap kiemelt roncs kerekeiben még az eredeti levegő volt 70 év után is.
9875 0 2 Autó Izé
superxaba: elég sokat változott a bugatti azóta... http://www.motordesktop.com/pictures/bugatti/2009-bugatti [...]
Zserigta: Miket nem rejt a víz. :D
Több mint 70 éve pihen egy Bugatti a Lago Maggiore mélyén. Az 50 méteres mélységből most vasárnap kiemelt roncs kerekeiben még az eredeti levegő volt 70 év után is.
9899 5 2 Izé
superxaba: elég sokat változott a bugatti azóta... http://www.motordesktop.com/pictures/bugatti/2009-bugatti [...]
Zserigta: Miket nem rejt a víz. :D
Géza bácsi most tudta meg, hogy az ötöslottó várható főnyereménye...
9112 2 33 Izé
bungle: :DDD Inkább hátba kéne, akkor lehet, hogy kiköpi az ördögöt. Esetleg falra hányja... vagy "f [...]
Purple: embert még úgy nem rúgtak fejbe, mint ahogy én tenném ezekkel :DDDDDDD
bungle: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=104792 :DDD
Mind a 33 komment
Az apák napja egy világi ünnepnap, Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik (bár vannak, akik Ivók napját tartják apák napjának :)). Holnapig még van egy kis időtök, nyitva vannak az italboltok is... ;)

Addig is itt a világ egyik legjobb apukája! :D
16022 5 22 Izé
kisadria: Nekem is..:D
alphadog: Te sem mondod. :D Imádom, amikor az emberek komolyan vesznek, mikor hülyülök. ;)
joovan: ja, látszik, hogy sokat van velük. Nem a kis tinipicsákat nézegeti a kocsmából a haverjaival, [...]
Mind a 22 komment
Vasárnap hajnalban a Los Angeles Lakers nyerte az NBA nagydöntőjét megszerezve ezzel 15. bajnoki címét. A döntő MVP-je Kobe Bryant lett.
404 0 0 Sport Izé
Hősök - Utolsó vasárnap

A 2008-as Klasszik nagylemez második videóklipje, mely a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár színháztermében forgott.
702 4 0 Zene Izé
Seress Rezső - Szomorú Vasárnap

Az öngyilkosok himnusza - így nevezték a harmincas évek végén a Szomorú vasárnap című dalt, mely az egész világot bejárta. Az a legenda járta róla, hogy valami egészen különös, mágikus hatása van. Aki meghallja, olyan mély depresszióba kerül, hogy öngyilkosságot követ el.
A dalt Seress Rezső és Jávor László írták 1935-ben, még Szomorú Vasárnap néven. Hatására kisebb öngyilkossági hullám indult (a városi legenda szerint legalább 17 esetről volt szó). A ballada később, 1941-ben Billie Holiday nyomán lett világhírű Gloomy Sunday címmel. Mint tudjuk - hasonlóan Seresshez - ő is tragikus halált halt. A dalt mind Amerikában, mind pedig Magyarországon betiltották.
Hogy e mögött a városi legenda mögött mennyi a tény és mennyi a világméretű hisztéria, avagy a show biznisz reklámfogása: kideríthetetlen. Tény, hogy az emberiség a dal születésekor, 1933-ban a gazdasági depresszió közepén és a világháború küszöbén állt.

(remélem azért nem lesz senki sem öngyilkos, még rám fognák...)
855 1 6 Zene Izé
Purple: holnapra kint lesz.
Purple: most ezért nem fogom végignézni.. küldjél, max ha egyezés van nem kerül ki....
deeprecen: Purple..légyszi mond meg hog yvan e még Szürke Állomány várólistán...ha nincs akkkor küldö [...]
Mind a 6 komment
Egy újabb rendkívül hasznos termék, melynek reklámját valószinűleg a vasárnapi ebéd idején sugározná a körültekintő magyar média! =)
9535 2 19 Izé
bungle: Your Pretty Face Is Going To Hell preview http://youtu.be/pBkDVzMzas4
Fireblade1000: ez már szar:)) de nagyon!
Bubba: Hát ez tiszta beszarás!!!!
Mind a 19 komment
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
527 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
Múlt héten vasárnap hajnalban tartották az idei Super Bowl döntőt, melynek szünetében több idei produkció is bemutatta első tévéreklámját, melyek a következők voltak: G.I. Joe Rise of Cobra, Transformer 2: Revenge of the Fallen, Star Trek, Fast & Furious, Land of the Lost.
4999 2 5 Film Izé
Tasiii: Szerintem is zsiiir filmek lesznek^^, Transformers2 meg a Star Trek az gyanus h fain lesz;)
gergeli.: és igen! a szövetségi vadőr! xD
Tádi: kíváncsi vagyok
Mind a 5 komment
Múlt héten vasárnap hajnalban tartották az idei Super Bowl döntőt, melynek szünetében több idei produkció is bemutatta első tévéreklámját, melyek a következők voltak: G.I. Joe Rise of Cobra, Transformer 2: Revenge of the Fallen, Star Trek, Fast & Furious, Land of the Lost.
5554 1 5 Izé
Tasiii: Szerintem is zsiiir filmek lesznek^^, Transformers2 meg a Star Trek az gyanus h fain lesz;)
gergeli.: és igen! a szövetségi vadőr! xD
Tádi: kíváncsi vagyok
Mind a 5 komment
Drum 'n' bass-es vidám vasárnapot és vidám évet jövőre minden Izésnek!
7789 3 14 Izé
bungle: Oppa Gospel Style www.funpic.hu/hu/kategoriak/fura-emberek/43854_oppa-gospel-style
bungle: How to dance to dubstep - Pentecostal edition www.youtube.com/watch?v=yowsa7d_MLY
bungle: lb7 küldte ("Slayer goes to church"): URL: http://www.youtube.com/watch?v=LmPwA6F_P9k Szöveg: "Há [...]
Mind a 14 komment
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban került megrendezésre a Las Vegasi box gála amelynek a fő meccse az "álommeccs" ként beharangozott Oscar de la Hoya vs. Manny Pacquiao meccs volt. A meccset Manny Pacquiao nyerte a 8. menetben TKO-val.
291 0 5 Sport Izé
Balázs: köcce:)
Maccoyi: Leszedték, amit Balázs küldött, de cseréltem linket, itt az ominózus 8 menet látható.
papaluige: nekem nem megy a videó! bucira verte a De la Hoya fejét,és nem látott ki a lyukon! azért lett [...]
Mind a 5 komment
Szeretnél 1 hetet egy 4 csillagos egyiptomi szállodában eltölteni a pároddal januárban vagy februárban? Nincs más teendőd, mint ajánlani ismerőseidnek az Izé-t.

Aki a legtöbb ismerősének ajánlja bármelyik postot (vagyis elküldi az alatta található "Ez jó, elküldöm másnak is!" linkkel) dec. 7 (vasárnap) éjfélig, az nyer. Bal oldalon található a jelenlegi állás (LEGTÖBB IZÉT AJÁNLÓK). Fontos, hogy a küldésnél be legyél jelentkezve, és akinek küldöd, az meg is nézze (csak ekkor növekszik a pontszám) és 1 címre csak egyszer számolja a küldést (tehát felesleges ugyanarra a címre többet küldeni). A csalókat (saját címre küldők, e-mail aliasokkal aljaskodók ;), stb.) kiszűrjűk, szóval a lényeg, hogy tényleg minél több valódi ismerősödnek ajánld az oldalt (bármelyik postot). Az első 10 ajánló továbbá Izés ajándékokat is nyer (bögre, póló, sapka, a szokásos...)

A nyereményt köszönjük az Anubis Travel-nek!

(Hétfőig legfelül marad a post, gy.k. a legújabb post eggyel lejjebb található :P)
4985 6 479 Izé
AVIREX: Töprengtem is,miért ment volna a repcsi a Gibraltári felé:] xD
Jocyka: A Nílus, kb. 5-10 km-es körzetben a folyó mentén mindenhol termőföld, alatta, fölötte kizár [...]
Kolbi: gratulálok és köszönjük a képeket :)
Mind a 479 komment
Egyre emberibben társalognak a robotok

Eddig még egyetlen robotnak sem sikerült átjutnia a Turing-teszten, vasárnap azonban egyikük, név szerint Elbot nagyon közel került a teszt által meghúzott határvonalhoz, mindössze 5 százalékkal maradt el tőle. 
1217 0 1 Tech Izé
bob: ideje volt :)
Polip Webcam jól! :D

Update meg JÁÁÁTÉÉÉÉK!

Mivel elég nagy érdeklődés volt a polipos webcamre, ezért egy spontán játék keretében felajánlunk egy darab szabadon választott színű webcam polipot azon kedves felhasználónak, aki ezen hét vasárnap éjfélig a számomra legtréfásabb saját készítésű fényképet küld be a remélt nyeremény jövendőbeli helyéről.

Tehát nincs más feladatotok, minthogy készítsetek egy fotót arról a helyről, ahol a polip fog lakni, majd feltölteni és a TECH.IZE.HU-n (ha ide jön, nem fogadom el, gonosz vagyok) kommentbe belinkelni. Ha mondjuk toronydarus vagy és meló közben notebookot használsz, tuti nyerő vagy.

Jövö hét hétfőn pedig teljes mértékben szubjektív itéletet fogok hozni a portás segítségével.

A versenyen csak saját készítésü képpel ér indulni, Photoshop NEM ér, úgyis rájövök!
1186 2 6 Izé
Kolbi: Nah végül a csaló nyert?
1up: Legközelebb már pikszelwarriorzos konteszt legyeeeen! Abból mindig fasza dolgok sülnek ki. :D
madMate: hát elég nehéz laptop nélkül olyan fotót csinálni hogy maga a fotó tárgya ne legyen ott de [...]
Mind a 6 komment
Polip Webcam jól :D

 

!Update meg JÁÁÁTÉÉÉÉK!

Mivel elég nagy érdeklődés volt a polipos webcamre, ezért egy spontán játék keretében felajánlunk egy darab szabadon választott színű webcam polipot azon kedves techizé felhasználónak, aki ezen hét vasárnap éjfélig a számomra legtréfásabb saját készítésű fényképet küld be a remélt nyeremény jövendőbeli helyéről. 

Tehát nincs más feladatotok minthogy készítsetek egy fotót arról a helyről, ahol a polip fog lakni, majd feltölteni és kommentbe belinkelni.  Ha mondjuk toronydarus vagy és meló közben notebookot használsz, tuti nyerő vagy. 

Jövö hét hétfőn pedig teljes mértékben szubjektív itéletet fogok hozni a portás segítségével. 

A versenyen csak saját készítésü képpel ér indulni, Photoshop NEM ér, ugyis rájövök! 

Ésakkor ünnepélyes keretek közepette (dobpergés stb) ünnepélyesen bejelentem az ünnepélyes eredményhirdetés ünnepélyes nyertesét aki nem más mint: 

danszter

aki a remek fotó mellé egy hibátlan koncepció vázolt fel. 

A különdíjasok akik a mirelittpolipon kívül izés ajándékokat kapnak:  

Mihpet és Lili

A nyerteseknek gratulációk és ünnepélyes kézfogások, szerpentin, tüzijáték, rézfúvósok fanfárokkal, stb. 

A résztveőkenk köszönjük az ünnepélyes részvételt. 
1190 3 172 Tech Izé
Kolbi: lehet h csak elfelejtette módosítani a kiírást
BullFrog: feltűnően nagy, és még mindig danszter a nyertes....asszem rezlavorba vetett hitem eddig tartott [...]
Kolbi: nagy a csend :)
Mind a 172 komment
A Barcelona csapata hat gólt pakolt be vasárnap a Sporting Gijon hálójába. Íme az összefoglaló a mérkőzésről.
1118 0 0 Sport Izé
Robbie Fowler   mesterhármasa az Arsenal ellen 1994-ből, amit 4 perc 33 mp alatt ért el, és ez eddig a leggyorsabb tripla a Premier Leauge-ban.

Vasárnap Gabriel Agbonlahor  is mesterhármast rúgott a Manchester City-nek, igaz neki hét perc kellett hozzá.

Itt megnézheted Agbonlahor három gólját.
300 0 1 Sport Izé
risco: liverpool 4 ever
Hatalmas objektum landolt Londonban vasárnap a Potters Field Parkban sűrű füstöt és furcsa hangokat hallatva magából. A környéket lezárták, fekete öltönyös, a Men In Black-ből jól ismert szemüveges alakok lepték el a parkot. ;)
10801 1 59 Izé
luise: a becsapódáshoz visszatérve nem láthatók azok az izék amik lelasitották volna és így minim [...]
tikshow: ekkora felhajtást egy szaros vectranak...
Purple: :DDDDD ez depoén volt :D
Mind a 59 komment
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi könyvet, ha kedvelitek az izgalmakban és fordulatokban gazdag történetet, ami átmenet egy Agatha Christie hagyományait idéző detektívregény és egy misztikus thriller között.
Online rendelhető, futár kiviszi, nincs más dolgotok mint kifeküdni valami nyugis nyári helyre, fa alá az árnyékba, és végigolvasni.

Akik helyesen válaszolnak a következő 3 kérdésre, azok között 5 dedikált könyvet sorsolunk ki! A válaszokat az oldalon lehet összeszedni.

- Ki vette fel a telefont a Golden Arch Auctioning Company-nél?
- Mit találtak a homokban?
- Ki inspirálta a szerzőt gyermekkorában, aki jelen regényben is feltűnik?

Megfejtéseket vasárnap éjfélig várjuk a jatek@ize.hu címre!
1588 3 13 Izé
kamubekLaca: Hát ebben nincs teljesen igazad. Az az igazság, hogy nem tettem azt hozzá, hogy láttam azt a kö [...]
rezlavor: mea culpa, mea maxima culpa. Beerkeztek a valaszok, kisorsoltuk a nyerteseket, kiertesitettuk oket, [...]
mekszamnojz: mert mindet felvasarolta a habostorta :DD
Mind a 13 komment
Az istenek a fejükre estek és pénzt szórnak? ;)

100 millió rúpiát (1,7 millió Ft) szórt le vasárnap repülőgépről apró címletekben egy indonéz férfi, hogy így reklámozza az általa kiadott könyvet.
3114 0 11 Izé
Ghavin: Világszintű hírt csinált magából ezzel. CNN, BBC, de nagyjából minden csatorna beszámol maj [...]
Majercsik Máté: És ezzel miért népszerüsül a könyve?
tejfogu: azt megértettem volna, ha könyveket dobál 1.7 milkó értékben :D kíváncsi vagyok, hogy akkor [...]
Mind a 11 komment
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1749 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Honeyball - Lusta vasárnap
Boccaccio
Honlap
566 2 9 Zene Izé
calipunkszabus: szeretem az ilyesféle versenyeket...
Purple: nem, jó az így :D ment a válasz :)
OZZYka: épp azért tedd zárójelbe hogy lássák hogy aza tiéd és az fúdejó :D amúgy küldtem üzenet [...]
Mind a 9 komment
Ne feledjétek! Holnap, vasárnap lesz a Törölköző világnapja (Towel Day)! És a lényeg: ne ess pánikba! 42!
2614 2 22 Izé
bungle: Megjelent a Galaxis útikalauz stopposoknak hatodik része http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=49 [...]
Hoember: a link lemaradt: http://www.aszta.tuti.hu/keret.cgi?/regenyek.htm
Hoember: aki még nem olvasta volna itt megtalálja mind az 5 könyvet...
Mind a 22 komment
Venetian Snares - Öngyilkos Vasárnap
369 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...