REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Előre szaltó nyújtott lábbal, befejezés strucc mozdulattal. :D
13973 1 7 Izé
Selcros: Idióta xD
joovan: megkoostolta a homokot.
ateso: Szerintem elég lett volna a csajoknál egy bemutatkozás meg valami kis szöveg:Dés ennyi:) de ha [...]
Mind a 7 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9869 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment
Az új millenium legjobb filmjei
Változtatnál? Esetleg teljesen máshogy néz ki a Te listád? Írd meg kedvenceid!
617 0 0 Film Izé
Így kell grill partit tartani társasházban... ;) Nehogymá' a lakásban terjengjen az olajszag! :D
13806 1 8 Izé
Fireblade1000: sztem is jó ötlet.
bond: szerintem nagyon ötletes kipróbálom itthon :-)
lantista: nemertem :(
Mind a 8 komment
Teszteld a helyesírásod!

 
1479 0 3 Pink Izé
Balázs: 100 kérdés, sokat kér az életemből XD
CRaPtRaSH: hát én is XD
drea: Ha van pár percetek,fussatok rajta végig.Meg fogtok lepődni,én legalábbis ezt tettem.
Dj Slash - Esperando (Dr. Kucho! Remix) Az októberi exclusive Beatportos megjelenés (Beatport Top100, 48-ik hely) után december elején szinte az összes digitális zeneáruházban megjelent a dal, amely a népszerű ibizadanceclub.com oldalon a Top100as listán a 8-ik helyig küzdötte fel magát. A tengerentúlon Amerikában a dancerecords top 100-as listáján pedig a dobogós 3-ik helyen is állt a szerzemény.

 Dr. Kucho (aki a Belmondo Rulez-zel írta be magát a zene történelemkönyvébe) tetszését annyira elnyerte a dal eredetije, hogy minden egyes fellépésén óriási sikerrel forgatta a felvételt. Bevallása szerint csak olyan zenékre készít átdolgozást, ami neki is nagyon tetszik. 

A "house maffia" egyik igen jeles tagja, Chris Montana is elkészítette verzióját a magyar lemezlovas zenéjéből.

A világsztár dj/producer Esperandoból készített remixe saját Top 10-es listáján azonnal az első helyre került. A szám már át is esett a tűzkeresztségen, mert Chris kanadai fellépése alkalmával elsöprő sikert aratott vele.
1578 2 0 Zene Izé
Technical Itc & Kemal - The Calling (Evol Intent & Ewun Remix)
715 0 2 Zene Izé
krokostamas: Adogatja :D
Tazman: Ennek az zenének a legjobb remixe... ^^
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
4425 0 10 Autó Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
5268 6 10 Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
4 árulkodó jel, amivel tetten érheted a harmadikat

Buktasd le a csalfa pasit!
949 0 0 Pink Izé
Jennifer's Body (Jennifer teste)

Ez az a film, amelyet a Júnó forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody írt. Egy megszállt cheerleader úgy írtja a gimnazista "férfilakosságot", hogy lefekszik velük. Aztán persze valami brutális halál várja őket, vagy közben. Nem tiszta. A legjobb barátja véget tud vetni ennek a horrornak? Hát persze, hiszen film. Mindezt olyan főszereplővel, mint Megan Fox, aki a megszállt cheerleadert fogja alakítani. Vagy mint Adam Brody, akit a Narancsvidékből ismer mindenki, valamint a Mamma Mia-ból láthatott Amanda Seyfried. Műfaja: vígjáték, horror, thriller.

Imdb     Apple Movie Trailer's
1389 1 10 Film Izé
Erunder: Horror szintén beküldte. (Illetve ő csak egy Imdb linket küldött. Ezúton üzenném hogy legkö [...]
Erunder: Ehhez is volt most szerencsém. Mikor ezt írom a stáblista még fut, mert annyira jó zenék volta [...]
Erunder: Release Date: 5 November 2009 (Hungary) Nem véletlenül van belinkelve az Imdb. :)
Mind a 10 komment
The Squirrelizer

Talán már találkoztatok a kb. 1 hete terjedő képpel (post képen felül), amin Melissa Brandts és férje Kanadában egy tó mellett állványról fotózták magukat, mikor feltűnt egy mókus. :)

Most a fenti oldal segítségével bármilyen képre "odavarázsolhatjátok" a mókust. Írjátok a kommentekbe a képek címét! :)
7385 7 33 Izé
bungle: http://gifbin.com/bin/082009/1250531168_squirrel-bomb.gif
Errtu: http://16.media.tumblr.com/tumblr_komz0c3HIY1qzpzfmo1_500.jpg
Wicked: Ez se működik már... letörölték a képeket? Ez volt: http://kepfeltoltes.hu/090817/12505459645 [...]
Mind a 33 komment
Hello From Earth - az ausztrál weboldal augusztus 24-ig lehetővé teszi, hogy felhasználói sms-hez hasonló rövid üzeneteket küldjenek a világűrbe, a Naprendszeren kívüli legközelebbi Föld-típusú, Gliese 581d elnevezésű, lakhatónak vélt bolygóra.

Te mit üzennél?
2824 3 66 Izé
Gyurci: azt üzenném, hogy hozzatok sok síkosítót mert nagy buli lesz :D :P
danszter: 20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico 20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> [...]
Revanor: Azért lőnének rájuk az amerikaiak mert mindenre lőnek.... Tudom, hogy csak filmek, de akkor is [...]
Mind a 66 komment
Tesco gazdaságos grillező.
7217 4 6 Izé
Kiscsuri: Ez büntet xD
dergeist: Nem kell takarítani, csak fordítasz egyet!
Nusihusi: PostszövegXD A szívemből beszélt a beküldő:D
Mind a 6 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
984 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
430 0 0 Film Izé
Mert ilyen nem volt, pedig nagyon hasznos darab...
8320 4 37 Izé
bungle: http://geek-and-poke.com/geekandpoke/2015/8/27/be-aware :D
gigo: Kedves ismeretlen: Ez nem sikk kérdése... Én kb. a harmadik-negyedik mondat/sor után elunom a "b [...]
kozoro: Hát ha pl. egy 30 oldalas katalógusba kell betördelned a szöveget ami az összkép nagyrészét [...]
Mind a 37 komment
Dzsudzsák Balázs ma duplázott az Ajax ellen, nem is akármilyen gólokkal, na meg egy gólpasszal is hozzájárult a 4:3-as  győzelemhez. :)

Második gól 

Teljes összefoglaló a mérkőzésről. 
564 0 3 Sport Izé
Balázs: Elég szomorú XD
Maccoyi: Szenzáció! Az Arsenalba tart Dzsudzsák! http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=43072
Balázs: hihetetlen a csávó :D grat neki :D
Az X Games-en való szerepléshez gyakorlatilag őrültnek kell lenni. Elég egy kis hiba és oda minden, akár egy életnek is vége lehet. Ám vannak olyanok akiket ez egy fikarcnyit sem izgat.
Róluk szól a következő dokumentum film, amely nagszerű felvételekkel van tele.
X Games hivatalos website
814 1 0 Film Izé
Ilyenkor, mikor 1 milliárd fölé kúszik a lottó főnyereménye, lázba jön a magyar nép - nem mintha a töredékének ne örülne szerintem bárki. ;) Érdekes tény, hogy a lottó nyertesek 90%-a 2 éven belül eltapsikolta a teljes nyereményt (milliárdokat) és a végén szegényebbek lettek, mint a nyeremény előtt.

Te lottózol? Ha nyernél, mire költenéd a jelenleg ~1.2 milliárd Ft nyereményt?
15156 3 151 Izé
Lee88: Jópárszor hallottam már h a legtöbbjük el...ssza a pénzt mint a pinty, ezek mind gyökerek. Eg [...]
izébigyó: Kirabolták a lottó milliomos nyertesét Ercsiben http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=49663
AVIREX: A te autód.. http://media.boon.hu/pubs/Bildserie/Kett_s_hal_los_baleset_a_3_as__ton_2009_08_/259508 [...]
Mind a 151 komment
Egy 15 éves kislány rajzai, szerintem van benne tehetség, s ha még szorgalommal is párosul sok nagy művész már húzódhat kicsit összébb, hogy odaférjen ő is.
1056 0 5 Art Izé
Powaflips: skullman te biztos nagy művész vagy...ha tanár mondta akkor nincs mese
.puncis.: tényleg nem nagy szám. ha már tehetségről beszélünk akkor őt nézzétek meg : http://can-u-h [...]
Skullman: Ez a gyerek minden csak nem tehetséges. 16 vagyok de ilyeneket már 12-13 évesen csináltam utolj [...]
Mind a 5 komment
Na-na, nagyfiú, ha-ha hagyd a témát,
olyat mondj nekem, amit én is elhiszek,
Na-na, nagyfiú, ha-ha hazudj másnak,
ha többre nem telik, beszélhetsz reggelig,
nem kerülsz közelebb hozzám.
1000 5 0 Zene Izé
Mell ápolása a terhesség alatt és után
414 0 0 Pink Izé
The Invention of Lying (A hazugság feltalálása)

Egy olyan világban járunk, amely teljesen olyan mint a mienk, annyi különbséggel, hogy még soha senki nem hazudott, sőt senki sem tudja, hogy egyáltalán mi is az a hazugság. Itt mindenki igazat mond, legyen az kereskedő, ügyvéd, vagy épp politikus. Ebben a világban éli szerencsétlen kis életét Mark Bellison mígnem megesik az, ami még sosem: Frank hazudik. És innentől megindul a lavina, Frank könyörtelenül kihasználja vadiúj képességét, és azt a tényt, hogy mindenki hisz neki, hiszen rajta kívül senki sem tudja, mi az a hazugság.

Imdb
1436 0 2 Film Izé
oturw: ez a kép emlékeztet a yesman képére.. ^^
1nessa: ez tetszik ez jo film lehet:)
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a Scotoplanes, amely génusznak elvileg még nincs magyar neve (köszi kukulkan, hogy utánanéztél!), és bár az angol nevük találó, a magyarban "tengeri disznóknak" nevezett állatok delfinek.

Így a Ti feladatok, hogy nevet adjatok neki! :)
8315 1 68 Izé
karmigran: George
Pkmici: seggencsáp
unumunu: vízbelógó kézzel "miaráknak" nevezném el :) búvárkodva "másnapos sellőrókának" pár posz [...]
Mind a 68 komment
Mi vezet a narancsbőr kialakulásához? Mit tehetünk a narancsbőr eltüntetésének érdekében? Orvosi szemmel a naracsbőrről...
1559 0 10 Pink Izé
1nessa: de ez akkor is rengeteg...:O:D
Derill: Top postbeküldő (utolsó 7 nap) * 01| balage123 (22) * 02| petya77 (13) * 03| baboca2 [...]
rituska001: balage123....:D
Mind a 10 komment
Me and Orson Welles

1937-ben járunk. Richard Samuels unatkozó 17 éves, még gimibe jár. Véletlenül téved be a legendás Mercury színházba, s ott teljesül élete nagy álma, szerepet kap a Julius Caesar nevű darabban, ami amúgy arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak fel igazán a színházat alapító Orson Welles csillaga.

Robert Kaplow regénye alapján

Imdb
709 0 1 Film Izé
snake6: ilyennek is kell lennie
Nehogy a külföldi fotográfusok posztjai legyenek többségben, miközben idehaza is van ám bőven tehetség, ezért posztolom egy magyar amatőr fotós blogját.

Horváth László Bács-Kiskun megyei amatőr fotós. Nézegessétek a fotókat, megéri. ;-)
609 1 0 Art Izé
Sipos Zoltán festményei
496 0 0 Art Izé
 LEGION

A rendező  Scott Stewart, aki habár eddig nem rendezett filmet, de rengeteg film vizuális effektjéért felelős, tehát biztosak lehetünk a remek látványban.A történetről még sokat nem tudunk, de naggyából leírom: az emberiség elvesztette a hitét, ezért angyalok egy csapata leszáll a földre, hogy elhozza az apokalipszist. Az emberiség utolsó esélye egy maroknyi ember a sivatag közepén egy arkangyallal (Paul Bettany) az élen.

 
 

IMDB | WIKI
1357 1 5 Film Izé
snake6: miért mi legyen nála sarló és kalapács!!XD
nagydee: a plakáton van egy angyalszerűség késsel meg géppisztollyal... mégis mire számítottál??? :O [...]
Shadowkiller: Pff én meg már komolyan elhittem hogy valami normális cucc. Hát a trailer magáért beszél.... [...]
Mind a 5 komment
Szuper tippek, fogyni vágyóknak
440 0 0 Pink Izé
Punk (M)TV maci
6555 13 14 Izé
Kiscsuri: Istenkirály!:D
enti: "brooklyn kályha" X'D
Jokker: Ez veszett nagy! Az a brooklyn kályha a háttérben poén :)
Mind a 14 komment
Premier: A legújabb Shakira videóklip a She Wolf teljes változata
1247 1 2 Zene Izé
babapiskóta: ez jobb minőségű: http://www.youtube.com/watch?v=gvTdUhDzwXQ
speeder: nagyon vad
10 éves az MSN Messenger. Az MSN Messenger elsőként csak a NetMeeting kiegészítésének készült, azóta viszont hatalmas népszerűségre tett szert. Ma 300 millió aktív felhasználóval rendelkezik, köztük 2,4 millió magyar MSN-ezővel.
941 0 5 Tech Izé
BeetlB: Köszi Bull :)
BullFrog: aham, csak egy hex editor kell hozzá, és kész is :P pill fellrakom FTPre, és letöltheted http: [...]
Purple: azt hol lehet kikapcsolni? :O és ha azt kikapcsolod, és bedobásos módszerrel küldesz, akkor is [...]
Mind a 5 komment
Világhódító hangyák

Mint az előző "hangyás" posztban láthattuk, a levélnyíró hangyák hatalmas, több négyzetméterre kiterjedő földalatti fészket építenek, ám a kolónia méretének tekintetében az argentin hangya (Linepithema humile) ún. szuperkolóniái még ezeket is überelik: egy ilyen több milliárd egyedből és milliónyi bolyból álló szuperkolónia akár több ezer kilométerre is kiterjedhet, ráadásul ezek a szuperkolóniák csupán részeit képezik egyetlen globális méretű "hangya-megakolóniának"!
3883 2 5 Izé
kukulkan: Ja, egyébként a kép ami a cikkben van rossz, az nem az argentin hangya, ugyanis az így néz ki: [...]
Nusihusi: Majd jönnek az emberevő hangyák:P
Fireblade1000: Hatalmas kolónia, világuralom!!Meg több bolygóra kiterjedő hangya birodalom, traszdimenzionáli [...]
Mind a 5 komment
A természet utálja Amerikát, legalábbis a filmekben
570 1 3 Film Izé
Jokker: Van miért az biztos :)
Hemi426: Én is utálom Amerikát.
Balázs: nállunk meg nem történik semmi :( XD
Ami megmentheti a papír alapú médiát, az a kibővített valóság.

Tovább gondolva gyakorlatilag bármilyen témában megjelenhet egy magazin vagy újság lapjain egy 3D modell. Lehet akár az egy tál étel egy receptkönyvben, épület, szobor, gyakorlatilag bármi. Ami ehhez kell, már létezik is, hiszen egy erősebb teljesítményű kamerás mobiltelefon megfelelő szofverrel egy pillanat alatt beolvassa az újság hasábjáról a kódot, ami alapján a mobil letölti a netről a 3d modellt és textúrákat és már élvezhetjük is, hogy milyen egy új autómodell, vagy mobiltelefon vagy bármi, hiszen manaság szinte mindent meg tudnak építeni 3D modellként. Te milyen újságot vennél így újra meg?
4412 4 11 Izé
rubigo: minimum playboy-t
Cromex: Ezt a videót komolyan gondolták?:D
sahinel: Számítógép vagy telefon kell hogy megnézd így akkor megint minek vennék újságot:D + még az [...]
Mind a 11 komment
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
634 0 0 Game Izé
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1155 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Szavazás!

A Harry Potter könyvek sikerei világszinten óriási rekordokat döntöttek megjelenésük idején. A könyvek történeteire építő filmek szintén hisztérikus módon tartják rajongásban a tömegeket. Az eddig megjelent hat film közül Te melyiket tartod a legjobbnak? Szavazz, hisz minél több ember tesz így, annál valósabb képet kaphatunk.
565 0 7 Film Izé
Erunder: Valami fazekasnak a hasított fejű kölke. :D
Hemi426: Ki az a Harry Potter?
nagydee: az az igazság, hogy a Harry Potter elött nem nagyon volt könyv ami ilyen mértékben önkéntes( [...]
Mind a 7 komment
Régebbi postok...