REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
„Fegyencjárattal” is megérte elmenni Bécsbe

„Szerintem most mindenki pihenjen egy kicsit!” – mondta az utaskísérő a hajnal négyes induláskor, majd jó hangosra vette a rádiót a buszon. Egy bácsi rögtön pálinkát kezdett körbekínálni, túlharsogva a valami pappal készült konzerv interjút. Más nem totojázott, kapásból elővette a zsemléből kilógó rántott húst. Ott ültem a kispárnámnak dőlve, s tudatosult bennem: ezek már felkeltek, én pedig még le sem feküdtem. De kit érdekel, hiszen Bécsbe megyek!
605 0 0 Pink Izé
A piros bőrönd meséje

Én meg a piros bőrönd, a piros bőrönd meg én, úton vagyunk épp. Amikor a piros bőröndöt vettem – egy napfényes januári délutánon történt, emlékszem –, még fogalmam sem volt róla, minek az nekem. Hiszen nem nagyon utaztam semerre. Csak bevillant, hogy kell egy jó nagy bőrönd, mert az óvodás koromban leginkább dísznek használt, vidám gyümölcsökkel díszített „meggyikés” műanyag óta nem büszkélkedhettem kofferrel. (Legalábbis a szó elsődleges jelentését tekintve.)
314 0 0 Pink Izé
Miért nem szexelnek a japánok? 

A japán Institute of Population and Social Security felmérése szerint a fiatal nők 90 százaléka szerint szinglinek jobb lenni, mint amilyen egy házasság lehet. Az országban a harminc év alatti emberek 30 százaléka még soha nem randizott, a 16-24 év közötti nők 45 százalékát nem érdekli a szexuális kapcsolat, vagy egyenesen lenézi azt. 
A különleges kultúra és a gazdasági kényszer, a társadalom fejlődése mára sokak szerint kóros irányt vett: nem kell kapcsolattal vesződni, az ezt kiszolgáló helyeken vagy az interneten úgyis meg lehet kapni mindent. Ennek extrém eredménye, hogy néhány ember már fizikálisan képtelen elviselni a másik nemet, megborzonganak, ha csak hozzájuk érnek. Nagy részük férfi, de nők között is előfordul.
7056 0 13 Izé
bungle: "Ezért sziget, nehogy elterjedjenek." (Hofi)
Ravennë: "Csak semmi szex, angolok vagyunk" http://index.hu/tudomany/2013/11/26/az_angolok_szex_helyett_faceb [...]
Emerond: Szerintem a felsorolás is eléggé helytálló a mai japánra nézve, de ez részben már a cikkbő [...]
Mind a 13 komment
Lidlis szoknya, aldis bugyi - ciki-e a hipermarket-divat?

Valaki egyszerű sznobizmusból nem hajlandó ruhát vásárolni a hipermarketekben, más nem találja elég divatosnak ezeket, az előítélet pedig az, hogy a minősége sem túl jó a Lidlben, Aldiban vagy Tescóban vett ruházati termékeknek. Megkérdeztünk szakértőket, laikusokat, és megkerestük a kereskedőket.
1059 0 0 Pink Izé
Mai tippelős: írd meg, szerinted mennyi lesz 1 év múlva a bitcoin árfolyama. A legközelebbi érték írója kap tőlem 1 bitcoint (jelenleg kb. 114e Ft-ot ér) 2014. november 18-án. (Ha esetleg többen tippelték ugyanazt az összeget, a korábbi tippelő nyer.) Én 450e Ft-ra saccolok (játékon kívül), de lehet alábecsülöm, mindenesetre ha bejön, akár ennyit is nyerhetsz egy egyszerű tippeléssel! :)

Ahogy azt a márciusi Bitcoin postban már írtam (24. komment), megállíthatatlanul emelkedik a bitcoin árfolyama. Aki akkor, október 24-én vett a tanácsomra, az is lassan megtriplázta a pénzét (3 hét alatt!). Az elburvárosodott index-origo-hvg-444-stb „hírportálokon” ugyan nem fogtok erről olvasni, max. néha a portfolion jelenik meg egy dilettáns cikk a laikusoknak, de talán nem is baj, az emberek többsége még ma sem hallott erről. :)
4559 3 211 Izé
VanZant: Hogy megéri-e bányászni? nem hiszem. Egy ilyen masina nem fogyaszt keveset, sőt. Beéri havonta [...]
nemtudokregisztralnihelo: Valaki aki ért hozzá, elmondhatná, hogy akkor most mi van, meg mi lesz, meg miért érdekes ez az [...]
bungle: http://privatbankar.hu/reszveny/tovabb-tart-a-bitcoin-mania-megint-atlepett-egy-eles-hatart-az-arfol [...]
Mind a 211 komment
„Nem tettetem magam szegénynek csak azért, hogy szeressetek”

Ezzel a címmel közölte gondolatait egy tehetős családból származó fősulis lány, Rachael Sacks. Azon húzta fel magát, hogy bevásárláskor a pénztáros az előtte sorban álló vásárlóval becsmérlő pillantásokat vetett a felső-középkategóriás táskájára, s őt méregetve megbeszélték, milyen derék dolog magánintézmény helyett az állami iskola. Most az egész világ a tollas fruskát utálja. Szerintem meg érdemes elgondolkodni azon, ami bántja.
912 0 0 Pink Izé
Vetítésben jók vagyunk! ;)

A Videomapping Hungary csapata hétfőn megnyerte Moszkvában az International Lightfestival 2013 Art Vision Contest nevű, nemzetközi épületvetítő versenyt. A csapatot a Britain's Got Talent atyja, Simon Cowell is megdicsérte.
1660 1 2 Izé
Norb76: Szóval MAGYAR FOCI vs Bármi más Magyar dolog : 0 - 1
Nusihusi: Ez nagyon cool:)
Vétkeztél?

Nem mondhatod el senkinek?

Mondd el mindenkinek!
2377 0 13 Izé
Szancso: Valamelyik régi kabaréban volt asszem: Nékem olyan ember kell, Ötödször is álljon fel. Szere [...]
közlegény: Meggyónt a paraszt, a pap feloldozza, és rendel öt Miatyánkot penitenciának. A paraszt elkösz [...]
grizz: ez olyan mint a se7ensins.net
Mind a 13 komment
Piano Hero ;)
3462 1 11 Izé
Szancso: Ezt csak úgy, mert ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=CVgPu3de_PU :)
bubi66: Egy anekdota Liszt Ferencről : Egyszer egyik koncertje után egy gazdag ember odament Liszthez [...]
Lawrence: Nagyon helyes.. igaza volt. Én egy KORG-ot vettem magamnak otthonra.. iszonyat jó használni. A sz [...]
Mind a 11 komment
Két nap Krakkóban, avagy Csodaország kockaformában

„Valaki kolbászt eszik…” – szimatoltam a levegőbe a Krakkóból hazafelé igyekvő buszon, ami majdnem ott hagyott. „Á, ez szerintem csak a lábam!” – vágta rá útitársam, aki épp akkor vette le a cipőjét. Szóval ennyit gyalogoltunk Lengyelország második legnagyobb városában, és élveztük minden egyes percét. Na, jó, majdnem mindet, de bevallom a rosszabbakat is.
483 0 0 Pink Izé
Az oroszok elsősorban a mindenütt elterjedt korrupció és a kamikaze-gyalogosok miatt szerelnek kamerát autójukba, hogy baleset esetén a képanyagot bizonyítékként használhassák fel.

Az alábbi válogatásban olyan álbaleseteket láthatunk, amelyeket kamikaze-gyalogozok idéznek elő, hogy a „vétkes” sofőröktől pénzt zsebeljenek be. Személyes véleményem: gyönyörű b+!

Hasonló válogatás tavalyról 
7656 0 23 Izé
Ravennë: http://www.liveleak.com/view?i=668_1382344459
KeleMan: Nem kötelező, de a biztosítási díj nélküle nagyon magas. http://hvg.hu/cegauto/20130718_Mier [...]
hawkeye: Elég gyatra a humorod. Vagy komolyan gondoltad...????
Mind a 23 komment
Nincs több menstruáció? 

A folyamatos fogamzásgátlással megszüntetett menstruáció vonzóan hangzik a nők számára, de vajon biztonságos? Karen Manser utálta fájdalmas menstruációját, ezért úgy döntött, véget vet neki. 44 évesen már tíz éve nem menstruált.
833 0 0 Pink Izé
Az Aigner Szilárdot még értettem, a palócosat bírtam, Onyuthán röhögtem, Gaál Noémit csak néztem, de most milyen idő lesz?!
2907 2 2 Izé
Nusihusi: Szerintem jó, 1 kicsit világvége hangulata volt :)
Ravennë: Tök jó! :) Mondjuk az kár, hogy nem "monitoros" hanem vetítős a dolog, mert így sokszor illúz [...]
Magyarok tervezik a jövő óráját 

Egy hihetetlen terv megvalósítását vette a fejébe egy kis magyar csapat. Gyűrűbe szerelt órájuk elkészítésére már több mint kétszázezer dollárt gyűjtöttek az interneten.
3615 3 14 Izé
dettybee: És azt kívánom jöjjön is be a tervezőknek a tuti, remélem valami márka is ráharap és terje [...]
robi0000016: Ezt az órát senki sem azér fogja megvenni, mert praktikus vagy hogy bármiben is hozná a telefon [...]
Botos Vendel: há áránybu vona ako kéne de ijet fe nem veszek!!!!!!!44444
Mind a 14 komment
Kell-e tisztítani azt, ami amúgy is tiszta? 

Víztisztítás és szűrés több százezer forintért. Kipróbáltuk, mintát vettünk, bevizsgáltattuk. Szerintetek átverés vagy sem a víztisztító készülék?
4793 0 60 Izé
bungle: Én a felhasználó nevén röhögtem, mikor pár hónapja beküldte! :D www.funpic.hu/hu/kategoriak [...]
Purple: http://9gag.com/gag/aQqMbmK
RT/TURBO: Tényleg,most nézem a dobozán,itt gyártják. Bár,nem vagyok nagy üdítős,de amit itthon itta [...]
Mind a 60 komment
Eutanázia pro és kontra 

„Minden ember élni akar. Auschwitzban, a Gulagon, Recsken sem lettek öngyilkosok az emberek. Ez a normális reakció, amíg van remény. Amikor viszont végleg elveszett, és valaki azt mondja, hogy meg akarok halni, az egy olyan súlyos állapot, amit tisztelni kell. Fontos, hogy legyen választójogom, akkor is, ha nem megyek el szavazni.” 

„...olyan napokat kaphat a beteg a halála előtt, amelyekre azt mondja, ez volt életem legszebb időszaka. Ilyenkor már nincs vesztenivaló, az ember olyan gesztusokat is meg tud tenni, amit előtte nem. Helyrehozza a kapcsolatot a családjával, számot vet az életével, egészen máshogy tekint vissza a múltjára, és kivétel nélkül mindenki azt mondja, kevesebb lett volna, ha ezt nem éli át.”
1829 0 38 Izé
norbertvincze: "Polish woman rises from dead … asking for tea" :)) http://rt.com/news/205403-poland-woman-ri [...]
Nas: Ez lesz az utolsó válaszom neked bármilyen témában, mert látom, hogy kóros felfogóképesség [...]
nagydee: ne áltasd magad. a véletlenre bízod. ha szexuális kapcsolatot létesítesz, akkor (nemtől füg [...]
Mind a 38 komment
Krumpliból került elő az elveszett gyűrű

Egy német asszony nem akart hinni a szemének mikor elveszett gyűrűjét megtalálta. Már három éve kereste és végül egy krumpliból került elő, amelybe belenőtt.
569 0 0 Pink Izé
Fingó Prédikátor 

Robert Tilton, vagy ismertebb nevén Farting Preacher azt állítja magáról, hogy isten beszél hozzá és ilyenkor furán viselkedik, fura fejeket vág és ezzel a „tudásával” szedi a pénzt be az emberektől a tévéműsorában. Nem is értem miért, de sokszor csalással vádolták és nyomozásokat indítottak ellene. A lényeg, hogy valakik rájöttek Tilton titkára, ami nem más, mint a fingás! Ha megfigyeljük, sokszor egyértelműen arról beszél! Ennek a tudásnak a birtokában néhányan vették a fáradtságot és hangeffektekkel színesítették a videóit. Én még azóta is szakadok, amikor elkezdem nézni! :D Van újabb videója is ahol még viccesebb már a feje. :D

Ami még érdekes, hogy rengeteg verziója lett azóta a neten: Screming Farting Preacher, Farting Meeting és még sokan mások. Jó szórakozást!
3439 1 8 Izé
bungle: Kenneth Copeland, Jesse Duplantis, defending their private jets www.youtube.com/watch?v=AdH2DGSXjss
Tooni: Farting Preacher 3 Mintha egy korai kínai Jackie Chan film lenne amolyan shaolin-templomos vígját [...]
attuska1000: Nagy kamu az egész...bár egyszer összefoshatná magát.
Mind a 8 komment
Habár a fehérbőrű franciák már naponta esnek fajgyűlölő támadások áldozataivá, a „politikailag korrekt” média - az eredeti lakosság sérelmeire ügyet sem vetve - továbbra is a színesekkel szembeni toleranciáról papol.
Egy új divatnak hódolnak a francia külvárosok szociális segélyen élősködő eltartottjai: fekete-afrikai bevándorlók röhögve videózzák magukat, amint felpofoznak és megrugdosnak fehér lányokat (mert nem kaphatóak a szexre), majd szépen feltöltik az internetre, tudván, hogy az őshonos lakosság elleni rasszista támadásoknak semmilyen következménye, de még híre sincs igazán az európai országokban. Éppen úgy, mint Észak-Amerikában, ahol ugyanaz a fehérellenes, kozmopolita „elit” birtokolja a médiafelületek 98 százalékát.
4830 1 49 Izé
norbertvincze: egy kis sokkolás még a legális afrikai kultúráról http://harcunk.info/index.php/bulvar/216-me [...]
McRommel: Ha egy állat káros a környezetére, azért nem az állat a hibás, hanem az aki nem irtja ki v. e [...]
hawkeye: Egy témába vágó, szélsőjobbos lin, sajátos szempontokkal és következtetésekkel. De nem mi [...]
Mind a 49 komment
Összeverekedtek a kutaknál az ózdiak, miután az önkormányzat csökkentette a víznyomást, van, ahol el is zárták a csapokat. 

Ózd polgármestere: „Az nem megy, hogy amíg az ózdiak többsége tisztességesen fizeti a rezsit, addig mások potyáznak, ugyanakkor a vízellátás mindenki számára biztosított. Továbbra sem tudjuk az autómosást, a köbméteres tartályba slagon történő vételezést biztosítani az egyébként nem fizetőknek, ez nem romatelepi kérdés.” 

LMP: embertelen a vízkorlátozás a kánikulában 

Nektek mi a véleményetek, ez fellépés a lopás, pazarlás ellen, vagy rasszista indíték?
5542 0 127 Izé
KeleMan: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4HpinkAZeqg&t=534
KeleMan: Ami ingyen van, azt ha kell, ha nem viszik haza tucatjával. Sajnos ez nem csak cigány, hanem magya [...]
bungle: Ózdon a helyzet kritikus! www.funpic.hu/hu/kategoriak/egyeb-foto/45168_?categoryId=10&position=&lar [...]
Mind a 127 komment
A kutya leghűségesebb barátja és játszótársa ;)
4759 0 2 Izé
defiant: a legjobban az ilyen gyagyás ebek, azokon annyit lehet nevetni és még is szeretnek érte :)
.::JunKieEQ::.: Kis hülyéje.... :DDD
Nyugdíjba vonult Dale Irby, egy amerikai stílusikonná avanzsált tanár, aki 40 évig ugyanazokat a ruhákat vette fel az évkönyv-fotózáskor. A dallasi testneveléstanár pályája kezdetén véletlenül ugyanabban a ruhában fotózkodott egymást követő két évben. Felesége úgy gondolta, jó móka lesz, ha ezt így folytatja.
2940 0 1 Izé
HoPpY: Nénikémtől két egymást követő évben ugyanazt a barkács készletet kaptam. Örülök neki, h [...]
Partra vetett ámbráscet sokkolta a londoniakat!

Az „átverésre” a Greenwich + Docklands International Festival (GDIF) keretein belül került sor.
7003 0 6 Izé
Mimis: Kamikaze úszásoktatójuk volt..
cila: Hókusz-pókusz, ámbra cad ábra, et CET-erá... Hol van itt átverés? Homályosítson fel valaki [...]
Ravennë: ?
Mind a 6 komment
Neurotech - The Decipher Volumes

A cyber-metál fanok nagy örömére, Wulf debutáló Antagonist albumába sűrített agresszív társadalomkritikája és az ezt követő Blue Screen Planet komolyzenét idézően megkomponált EP-je után elkészült a második full albuma, amiben ugyan még van 1-2 Antagonist idéző zúzósabb szám, de mégis inkább elgondolkodtatóbb "new age" vonalat vett fel. Az új album 3 volume-ból áll (ebből az első két EP már régebb óta meg lehetett hallgatni, ezt gondolom Celldwellertől vette). Mint az összes albuma, ezt is ingyen letölthető Bandcampről (vagy annyit fizethetsz érte amennyit jónak látsz).
575 1 1 Zene Izé
jollakott_napkozis: A teljes album YT-on: https://www.youtube.com/watch?v=jrUlemBgrA0
Egy nő vette meg az egymilliárdos Koenigsegget
3396 0 1 Autó Izé
bungle: "Drágám, igazán nem kellett volna ilyen drága ajándékot..." :D
Eprett vett? Átverték. 

Ha eddig azt hitte, epret vásárol a piacon, tévedett. De még a kofák sem tudják, hogy szamócát árulnak, nem pedig epret.
869 0 0 Pink Izé
Az államilag nem regisztrált magok használatát büntetné az EU
2490 0 34 Izé
Nas: "Legjobb tudásom szerint az eu csak iránymutató törvényeket hoz. minden tagállam maga dönti e [...]
Nas: Minden évben akarsz új cseresznyefát ültetni...? O.o Igen, a hibrideknek vannak hátrányai is.. [...]
shen: Véleményem szerint az a rémálom, hogy jelen pillanatban ha leszedsz egy cseresznyét a fádról [...]
Mind a 34 komment
Egyre szaporodnak a rejtélyek a tíz éve Chilében, az Atacama-sivatagban talált, földönkívülinek tűnő csontváz körül. Egy nemzetközi kutatócsoport most minden eddiginél alaposabb és részletesebb vizsgálatnak vetették alá a leletet, ellenőrizték a DNS-ét. A vizsgálat azt mutatta, hogy a lelet dél-amerikai eredetű, biztosan emberi, viszont a különféle mutációk miatt csak 91 százalékos egyezést mutat a referenciának használt humán genommal.

Másik cikk: Rendkívüli emberé volt a chilei minicsontváz

Ti mit gondoltok, elképzelhető hogy tényleg egy új főemlős csontváza? Esetleg földönkívüli?
3612 0 24 Izé
norbertvincze: van ikertesója is a ruszkiknál: http://href.hu/x/kg6g
bungle: Van ez a Hallstatt nevű osztrák város (amit a kínaiak is lemásolnának: www.ize.hu/comments.php [...]
ismeretlen: Na de, ha 6-8 évig élt, akkor hogy a francba nincs róla semmi hír? mármint nem volt, akkor, ami [...]
Mind a 24 komment
Harminc percig próbált parkolni egy belfasti nő 

Néhány belfasti egyetemista április 25-én arra lett figyelmes, hogy egy nő az utcájukban nagyon szerencsétlenkedik a parkolással. Tizenöt perc után felajánlották, hogy segítenek, de a sofőr nem élt a lehetőséggel. Így hát visszamentek a lakásba, és videóra vették, ahogy még negyedórán keresztül szenved, hogy egy óriási helyen letegye amúgy nem túl nagy kocsiját.
3284 0 16 Izé
Nas: Egy nő is tudhat jól parkolni (ahogy sok férfi is parkol bénán...). Nyilván ha maga mondja, ho [...]
Randal Graves: az mennyire gáz a csajoknak, ha megkérdezem tőlük, hogy parkoljak-e helyettük. Sok időt nyerne [...]
bungle: Segítek: www.ize.hu/comments.php?post_id=21704
Mind a 16 komment
Pintér Marianna playmate 203 km/h-s sebességgel csapatott az M6-s autópályán, és állítólag nem vette észre, hogy rendőrök üldözték 48 km-en keresztül.

„Egyszer láttam, mintha villogó rendőrautó jönne mögöttem, de semmit nem hallottam, épp az egyik kedvenc cédémet hallgattam, amilyen hangosan csak lehetett. De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg.”
6694 0 21 Izé
egon olsen: Szerintem egy átlag honpolgárt agyonlőnek a helyszínen egy ilyen száguldozás és beszólás ut [...]
lb7: http://gifs.gifbin.com/012010/1264591971_brendan_frase_clap.gif Köszönjük, hogy regisztráltál. [...]
közlegény: Azért nem vette észre, mert véletlenül a sebváltóbotra ült.
Mind a 21 komment
Forradalmi gyógymód egy egyetemistától 

A külső és belső sérüléseknél is használható, Veti-Gel névre keresztelt anyag képes bármekkora vérzést elállítani, ráadásul elősegíti a gyógyulást. A New York-i Egyetem egy harmadéves hallgatója megvalósította, amit eddig csak a számítógépes játékokban láttunk. Joe Landolina találmánya képes a sérülést azonnal bezárni és ezzel megállítani a vérzést. Az eddigi kísérletek alapján az anyag külső, belső és égési sérülések esetén is működik, a gyógyulást pedig azzal is segíti, hogy képes felvenni a körülötte lévő szövetek tulajdonságait. Külső alkalmazás esetén például úgy viselkedik, mint a bőr. Használatának széles körű elterjedésére sajnos még várnunk kell egy kicsit. Már csak azért is, mert az amerikai egyetemista első körben a védelmi minisztériumtól remél megbízást.
6936 1 7 Izé
Zellergumó: Na aztán ki szereti ilyen véresen a tarját?
drgore: Tisztára mint a mass effect-ben a medigel XD
yushuf: Ferrobond :O))))
Mind a 7 komment
Soha ne add fel!
5516 1 12 Izé
Mimis: Az ilyen embereket tudom tisztelni. Aki nem beletörődik, és eltesped a kis tolószékében, hanem [...]
Nomen est Omen: A végén már úgy szalad mint Majka az új klipjében.
7sleeper: a segédeim felkeresik a szekundánsaidat :-)
Mind a 12 komment
8 évesen vette el 61 éves kedvesét
5168 1 19 Izé
bungle: http://velvet.hu/blogok/randi/2013/03/27/8_evesen_ferjnek_erzi_magat/
buddha: bökje meg Kend, ez nem is vicc
Quito: bodó
Mind a 19 komment
Az amerikai hadsereg tesztelte 1959-ben a lebegő autóját, a Curtiss-Wright Model 2500 Air Car-t. A jármű a jól ismert légpárnás hajók techikájára épült. Bárki tudta vezetni, aki elboldogult egy utcai autóval. A kocsi elérte a 55-60 km/h-s sebességet és egy tank benzinnel két órát tudott repülni. Komoly hátránya volt viszont, hogy csak sík felületen volt képes haladni. Ami viszont lehetett bármi, beton, havas-jeges út, homok, víz, stb. Egy évvel később megjelent a négy üléses kivitel is, de valamiért a hadsereg 1961-ben leállította a további fejlesztéseket. A tesztjárműveknek azóta nyomuk veszett, és a lebegő autó irányvonalat azóta sem vette fel semelyik gyártó sem.
4140 0 7 Izé
Samu.: kereket több ezer éve használunk valamilyen módon. a levegőhöz még nem értünk, jobb is hogy [...]
TravisKestrel: Aham. Szóval akkor minden kis városi fékezésnél vágja le az alját a kocsi? :D Vagy tegyük fe [...]
kiisb: Hirtelen fékezés? Csak lekapcsolja a lebegést, és akkora felületen fékez, mint egy lánctalpas [...]
Mind a 7 komment
Ülje le napi ötezrenként a bírságot! 

Szalámilopásért tíz, úttesten gyaloglásért négy napot kell ülni, és a bíróságok alig győzik a tengernyi szabálysértési ügyet. Egyre több nem fizető vétkes kerül börtönbe. Egyre kevesebben fizetnek, és egyre többen vonulnak börtönbe. Az állam rengeteg pénzt bukik ezen, mert nemcsak a bírság nem jön be bevételként, hanem a rab eltartására is költeni kell.
4440 0 4 Izé
Ryker: Disznóság ! Én nem keresek napi 5000 ft-ot , ők meg igen ????
norbertvincze: Itt egy beszámoló 4 nap letöltendőről, hátha valakit érdekel hogyan zajlik le és mire szám [...]
7sleeper: "Közérdekű munkára ítéltek takarítanak a Pest Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat [...]
Mind a 4 komment
Egy buszvezető szemével  

Nálunk is sokat romlott a közlekedési morál az utóbbi években. Úgy néz ki az utakon már csak ellenségek vannak, rengeteg lett az agresszív söfőr. Felmérések bizonyítják, hogy a KRESZ be nem tartása, gyakorlatilag semmibe vétele okoz mind több balesetet. Egyik legfőbb probléma a féktávolság be nem tartása, gyorshajtás, irányjelzés elmulasztása, és valamiért az "én vagyok az utak királya" érzésből adódó hamis és önhitt hatalmi érzet. Vannak gyenge törekvések a közúti rend visszaállítására, akadnak szép számmal, akik azt szorgalmazzák, hogy minden gépkocsivezető néhány évente PAV-on (pályaalkalmassági vizsgálaton) venne részt, és megismételné sikeres KRESZ vizsgáját. A kezdeményezés célja az agresszívvé, labilissá vált söfőrök kiszűrése, és KRESZ tudásunk napra kész ismerete. Ettől várják a csodát, a magyar közlekedési morál javulását, valamint a szigorúbb, és rendszeres rendőri ellenőrzésektől.
4751 1 32 Izé
imki: Érdekes, de az utóbbi pár évben engem nagyon meglepett, hogy milyen előzékenyek lettek az aut [...]
Glocker: Ebben az országban rég nem a rendteremtés a célja a vezetőknek, hanem az emberek megosztottság [...]
bikbukkfa: Mégvalami, ugye ismerjük a szitut h kimegyünk németben és a zebraához max arért dudálnak rá [...]
Mind a 32 komment
Felvették a magyar segélyt, miközben Kanadában éltek 

Újabb 5 embert gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azzal, hogy jogosulatlanul igényeltek szociális segélyt, miközben Kanadában tartózkodtak. A gyanú szerint egy pécsi férfi több mint 3 évig vett fel gyermekei után családi pótlékot Magyarországon úgy, hogy közben a tengerentúlon élt. Ezzel több mint 2 millió forinthoz jutott.
2663 0 20 Izé
palinkaman: És 3 év után jöttek rá, hogy "Te Ezékiel, figyejé má'! Erre a levélre mér' Kanada van írv [...]
KillHates: Namégegyszer: " Miért lehetséges, hogy az állami gondozásba adott és "keresztben" kereszteben [...]
KillHates: Mi a gond ezzel? Megérdemeljük, hogy fizessük mert a közigazgatásban olyan ingyenélők dolgozn [...]
Mind a 20 komment
Most mit néztek? Új szőnyeget vettünk és nem fért be a csomagtartóba! :)
3806 0 11 Izé
Nusihusi: Már a repülő szőnyegek se a régiek;)
közlegény: Lemerült az akksi :)
M3aN: Mi van Aladin, nem indul? :D
Mind a 11 komment
Szenvedélyes párok 

Azt hinnénk, hogy akinek különleges, már-már visszatetsző hobbija van, az nehezen talál partnert magának szenvedélye kiéléséhez. Vagy mégsem? A "fruitáriánus" Aloma Shamanatrix sikerrel vette rá párját a nagyvárosi kukákban talált romlott gyümölcsök fogyasztására; az ebrajongó Liliane olyan szerencsés, hogy barátja, Jen hajlandó emberi kutyusként pórázvégen sétálni vele a parkban; Jessie párja feltűnésmentesen távozik, mialatt élete szerelme prostituálként más férfit kényeztet; Matt pedig boldog, hogy Casey osztozik vele a testre feszülő ruhák iránti rajongásában.
5153 0 21 Izé
7sleeper: így továbbnézve - változatlanul ő az. mikor leprüszkölte a Kraken..
7sleeper: az alacsonyabbik gyümidióta tiszta Jack Sparrow.. :-o
eospower: Mert mégis mit gondol a kukába honnan dobják ki és mikkel együtt hever az ott......... ááá n [...]
Mind a 21 komment
Amikor a Degecről jött munkatárs kezeli a gombokat... ;)
9305 1 9 Izé
kiisb: Nem, a helyes válasz a karaj. https://www.youtube.com/watch?v=bieTVwwcatw
McRommel: Gundi legnagyobb, hót fapofával bemondja:hibás döntésnek éreztem....:DDD
Nusihusi: Jó a postszöveg:) Szegény még felkészülni se tudott, hogy lezuhan:D
Mind a 9 komment
Régebbi postok...