Két díjnyertes recept (az első tényleg az, a kopirájt meg egyiknél se az enyém):
Zsírzserbó
A hitlerszalonnának is nevezett kemény állagú lekvár alá és tejére fagyott hófehér disznózsírréteget helyezünk. Ízléses, zserbóméretű szeletekre vágjuk, és hidegen tálaljuk.
Zsírbólé
Egy kocka margarint (500dkg) egyenletesen eldolgozunk egy nagy üvegtál belső felületén. Sült kolbász forró zsírjával öntjük fel, majd reszelt töpörtyűt és kockára vágott fagyott disznózsírt szórunk bele. Tálalaskor "hűsítőnek" töltsünk ki fejenként 3 dl étolajat.
Jó étvágyat Norbi!
:D
Zsírzserbó
A hitlerszalonnának is nevezett kemény állagú lekvár alá és tejére fagyott hófehér disznózsírréteget helyezünk. Ízléses, zserbóméretű szeletekre vágjuk, és hidegen tálaljuk.
Zsírbólé
Egy kocka margarint (500dkg) egyenletesen eldolgozunk egy nagy üvegtál belső felületén. Sült kolbász forró zsírjával öntjük fel, majd reszelt töpörtyűt és kockára vágott fagyott disznózsírt szórunk bele. Tálalaskor "hűsítőnek" töltsünk ki fejenként 3 dl étolajat.
Jó étvágyat Norbi!
:D