"Főleg a halhús."
Azzal is vigyázni kell, sajnos egyre több a szennyezett (mivel a vízek szennyezettsége is egyre nagyobb), magas higanytartalmú, meg ki tudja milyen haltelepeken hogyan tenyésztett halak (pl. pár éve pangasius-botrány, bár tudom ennél azért árnyaltabb a kép: http://noitestkultura.com/2011/11/16/pangasius-vagy-capaharcsa-nem-eszi-aki-magat-valamire-tartja%E2%80%A6/ ). Szóval jó a hal, de sajnos legtöbbször abból is csak a drága, minőségi, megbízható forrásból származó.
Azzal is vigyázni kell, sajnos egyre több a szennyezett (mivel a vízek szennyezettsége is egyre nagyobb), magas higanytartalmú, meg ki tudja milyen haltelepeken hogyan tenyésztett halak (pl. pár éve pangasius-botrány, bár tudom ennél azért árnyaltabb a kép: http://noitestkultura.com/2011/11/16/pangasius-vagy-capaharcsa-nem-eszi-aki-magat-valamire-tartja%E2%80%A6/ ). Szóval jó a hal, de sajnos legtöbbször abból is csak a drága, minőségi, megbízható forrásból származó.