Létrejött egy Kínai-tanulmány, melyben bizonyítást nyert, hogy a rákbetegség egyik jelentős kockázati tényezője a nagymennyiségű állati eredetű fehérje bevitele.
Valószínűtlen, hogy elolvasom a könyvet, viszont Ládi Szabolcs nevét (ő írta az előszót a magyar kiadáshoz) egyből kiszúrtam.
Ez a pofa ugyan az, aki a deuterizált/lúgos/homeopátiás vízzel kufárkodik, meg aki a ezoterikus-biohippi oldalakon világhírű kutatóorvosként tetszeleg?
Ha kutatóorvos, akkot hogyhogy nem találni egyetlen egy publikációját a Lancet, a Nature, a Science oldalán? Egyedül a researchgate.net-en lehet találni tőle EGYETLEN EGY publikációt, ami a magyar Orvosi Hetilapban (kutya sem olvassa Magyarországon kívül) jelent meg.
Remélem nem ő fordította magyar nyelvre a könyvet...
Ez a pofa ugyan az, aki a deuterizált/lúgos/homeopátiás vízzel kufárkodik, meg aki a ezoterikus-biohippi oldalakon világhírű kutatóorvosként tetszeleg?
Ha kutatóorvos, akkot hogyhogy nem találni egyetlen egy publikációját a Lancet, a Nature, a Science oldalán? Egyedül a researchgate.net-en lehet találni tőle EGYETLEN EGY publikációt, ami a magyar Orvosi Hetilapban (kutya sem olvassa Magyarországon kívül) jelent meg.
Remélem nem ő fordította magyar nyelvre a könyvet...