REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Félek a nagybetűs élettől!
496 0 1 Pink Izé
tevetalp: CAPSLOCK
Drágább kóla = egészségesebb haza?
370 0 0 Pink Izé
Menjen utcát seperni, aki kitalálta!
394 0 1 Pink Izé
szűzirónia: az a baj hogy nagyon nem mindegy hogy milyen anyagi helyzetben van a család.És ez nagyon befolyás [...]
Lehetőségek diploma után.
342 0 0 Pink Izé
Miért élnek a diplomások 7 évvel tovább?
449 1 3 Pink Izé
Kathy: Ez sajnos pontosan így van. :)
Purple: áháháháhá :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Errtu: Hogy betudják pótolni azt az elbaszott 7 évet. :-S
Zavar támadt az Erőben. ;)

Egy lehetséges indok. :D
11494 2 62 Izé
szokeherceg21: valaki elbújt a porond mögött és adta neki az ívet. nem rohama volt, elélvezett:D
Kampec: ez egy igazi idióta ha jól értettem amiket mondott...nem...inkább hihetetlenül idióta mindenes [...]
Purple: pont ezt mondom, hogy eleve szar az egész, amiatt, amit eredetileg beszél. mer oké, hogy bepánik [...]
Mind a 62 komment
9 évesen diplomázott a világ legfiatalabb mérnöke
11082 3 105 Izé
Purple: http://26.media.tumblr.com/tumblr_kxlif1tvVb1qat8a2o1_500.png :DDD
Nas: Nekem az a tapasztalatom, hogy azok szoktak örülni a könnyített, "adjunk minél több embernek d [...]
pipi8607: Világ életemben kitűnő tanuló voltam, különösebb erőfeszítés nélkül. Sajnálom, hogy l [...]
Mind a 105 komment
It's Complicated (Egyszerűen bonyolult)

Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étterem tulajdonosa Santa Barbarában. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet elkezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belőle. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiatalabb Agness, így most Jane lesz a másik nő.
Ebbe a már amúgy is zűrös románcba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válásából próbál kigyógyulni. Beleszeret Jane-be, de hamar ráeszmél, hogy egy szerelmi háromszögbe került.

A film szereposztásából, humorából, és alaptörténetéből arra következtetek, hogy nem az én korosztályomnak írták. Üdítő lehet végre nem fingós, böfögős poénokon röhögni, viszont az látszik, hogy a film célközönsége már nem divatból, hanem kényszerből festi a haját.

Imdb | Előzetes
534 0 0 Film Izé
Sorority Row

Újabb tini horror, teli csini kolis csajokkal. Húúúú! Ez most nem vicc, a sztori tök olyan mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című “remekműé".

Öt egyetemista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza. Mindenki esküvel fogadja meg, hogy örökre hallgatni fog az esetről, de az ígéretet könnyebb megtenni, mint betartani. A diplomaosztó után egy titokzatos alak kezd el rájuk vadászni. Mindenki veszélyben van, aki a titkot ismeri…

Annyit még azért megemlítenék, hogy a film készítőitől, nem volt túl okos húzás, hogy ennyi videót tettek közzé, a nyitó jelenet, meg az összes halál. Aki izgulni is akar majd a moziban az óvatosan böngésszen.

Imdb
1046 8 0 Film Izé
Kalandpark (Adventureland)

1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Az Adventureland mulatságos felnőtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.

Imdb | Előzetes
513 1 0 Film Izé
"Milyen színű a belseje, szép, ilyen szép színű?"

Diplomata úr eladja a diplomata táskát. :D
11877 5 4 Izé
dénes: beszarok ezen a tájszóláson :D:D
Thaiteek: Ezekre megy el az adóm......és ne legyek dühös.
Sziszo: ekkora egy baromságot..
Mind a 4 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
11838 2 27 Art Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
7044 13 27 Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
496 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
Diplomás kutya. :D
4590 4 8 Izé
Maccoyi: Elvitte a cica. XD
Timi21: hol a diplomája?
suny5539: Hát szerintem igy lehet megtanítani: Kamera forog hülye kutya felvesz. Beszerez egy videoszerkes [...]
Mind a 8 komment
Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson

The Graduate (Diploma Előtt) című filmnek volt a zenéje.

Érdekességként a punk változat itt.
554 1 0 Zene Izé
Nemcsik Zsolt az athéni olimpia kardvívó döntőjében ritkán látható önuralommal tűrte, hogy a nem kicsit vitatott helyzetnél a zsűri a hangos olasz reklamáció (és emellett nem kis "diplomáciai" háttérmunka...) után az aranyérmet Aldo Montanónak ítéli. Pekingben egy kínai versenyző győzte le szintúgy vitatott helyzetek során, és az élete során addig mindig úriemberként viselkedő vívó üvöltözve reklamált - hiába.

Blogjában őszintén ír az olimpia megnyitójakor elhunyt edzőjéről, Gerevich Györgyről, a legendás vívó édesapa fiáról, és az ő elvesztése miatt kialakult zavart lelkiállapotáról.

Olimpiai aranyak ide vagy oda: személyisége, eredményei és példaadó életmódja okán Nemcsik Zsolt méltó utódja a magyar kardvívás neves személyiségeinek.
380 0 1 Sport Izé
Balázs: hát igen, az olaszok csicska csalók voltak mindig is
Steve Jobs beszéde a Standford University-n. (Kicsit régi, meg borzalmas a helyesírás a feliratban, de mindegy...)
5513 5 25 Izé
ismeretlen: Ezek szerint a logika szerint magyar nép sincs. Vagy hol hány évszázadban húzod meg a határt, [...]
kotta: Na hopp! Erre ugrom! :-) Létezik immáron az amerikai, mint nép. Nem hiszem h az Államok IQ-túlt [...]
sparkey6: Olyan nepcsoporrt nincs, hogy amerikai. Valakinek innen vandoroltak ki az ösei, valakinek onnan, va [...]
Mind a 25 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4113 0 89 Film Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4711 1 89 Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Apronetes hirdetések

"Életed, ha akarod még a végéig élheted..." LOL! :)
Végre neked is lehet szőlődarálód!
Társkeresés felsőfokon
Felnőtt, szám nélküli BKV bérletet keresek!
Szűz lány
Diplomás-e vagy?
1501 1 12 Izé
bungle: Gyorsan vegyétek, amíg még kapható! http://www.expressz.hu/cserebere/hirdetes-23097488/ http://i [...]
Su: csak akkor ha nikotinfoltos:)
Sátánista kiscsávó666: sajnos bugyival nem szolgálhatok... de boxer kell???
Mind a 12 komment