REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Létezik-e szabad akarat? 

Abban a hitben élünk, hogy képesek vagyunk különböző alternatívák között tudatosan választani, más szóval szabad akarattal rendelkezünk. A döntéseinket azonban különböző hierarchikus szinteken ható kényszerek határozzák meg. Természetesen a fizikai törvényszerűségek megtartják érvényüket az agy működése során is. A kérdés az, hogy ezek a törvények csupán behatárolják a viselkedésünket, vagy - előre megjósolható módon - meg is határozzák azt.
3449 1 20 Izé
norbertvincze: http://www.origo.hu/egeszseg/20160504-agy-agyi-ingerek-hallucinacio-erzeki-csalodas-szabad-akarat-ki [...]
shen: A lejjebb írt tudományos hozzáállás helyett én a filozófiait részesítem előnyben. A téma [...]
DemJan: De unalmas már ez a téma is...
Mind a 20 komment
Jövőbe látás 

Véletlenszámok a kvantumvilágból, információ a jövőből. Nem várt eredményeket észlelt egy kutatócsoport, mikor a világ különböző pontjain elhelyezett véletlenszám-generátorok statisztikáit elemezték. Kimutatták, hogy egy egész világot érintő esemény hatására a számok eloszlása eltér a normálistól - méghozzá már az esemény bekövetkeztét megelőzően.

A Globális Öntudat Projekt hivatalos honlapja (Princeton Egyetem)
4554 2 17 Izé
Szobabicikli: Mintha már láttam volna hasonló témájú dokut: http://youtu.be/ArQvwI9tg1o
sahinel: http://www.youtube.com/watch?v=KRRnMS1sm6Y Wave Function - Sixty Symbols
norbertvincze: "Einstein is kijelentette hogy nem hisz a quantummehanikában mivel akkor még úgy gondolta ez nem [...]
Mind a 17 komment
Chasing Ice

25 fényképezőgép, 3 év, minden órában egy fénykép. Így mutatják meg (egy korábbi poszt a The Cove filmesei) ebben a csodálatos és egyben borzasztó dokumentumfilmben, hogy hogyan tűnnek el a városméretű jégmezők Földünk különböző pontjain.
2786 1 7 Izé
Samu.: őőőm. és mi van ha visszafele játsszák le? :D
watchup: Jó filmbemutató, de mikor tolják itthon a multiplexek? És ki az a James Balog?...
AVIREX: Mi igen, a Marsra! Marslakók leszünk :)
Mind a 7 komment
Chasing Ice

25 fényképezőgép, 3 év, minden órában egy fénykép. Így mutatják meg (egy korábbi poszt a The Cove filmesei) ebben a csodálatos és egyben borzasztó dokumentumfilmben, hogy hogyan tűnnek el a városméretű jégmezők Földünk különböző pontjain.
3422 0 0 Film Izé
 Sziasztok!

Ezelőtt még egy órával azt sem tudtam, hogy ez az oldal létezik-e egyáltalán. Boldog vagyok, hogy rátaláltam, és megoszthatom veletek a különböző videómegosztó oldalakra feltöltött zenés videóim mp3-as hanganyagát. A legjobb minőségű (kép- és hanganyagban) videóimat a Daily Motion csatornámon érhetitek el: http://www.dailymotion.com/Composer-lyricist . Én már egy vénséges vén zenész vagyok, aki a nyugdíjas éveiben azzal üti agyon az időt, hogy teljesen amatőr környezetben (az otthoni számítógépén, mellőzve mindenféle stúdiotechnikát, és igazi hangszereket) alternatív - igazán semmilyen közismert zenei stílusba nem iilleszthető - dalokat fabrikál, aztán összeüt hozzájuk egy kis videót, és megosztja az interneten. havonta egyszer egy órát rászánok arra, hogy a Google keresőjében rákeresek magamra, és megnézem, melyik dalom meddig kóborolt el. Nem kivagyiságból, de elmondom nektek, hogy minden földrészen elérhetők a videóim, és a legkevésbé közismert éppen a hazámban vagyok.
536 0 0 Zene Izé
Hamarosan itt az év vége, így megjelentek a különböző videómegosztó oldalakon az idei év legnagyobb slágereiből készült megamixek ill. mashup-ok. Kommentbe jöhetnek az általatok talált zenék, videók is!

Még pár király mű:
Philizz Video Yearmix 2012
DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2012
Robin Skouteris - PopLove 2012
Mass Mega Mashup 2012
2158 2 9 Izé
TeeJay: DJ Panduro - The Yearmix 2012 http://vimeo.com/55279278
TeeJay: DJ Tukancheez - Yearmix 2012 https://soundcloud.com/djtukancheez/yearmix-2012
TeeJay: Yes! Yearmix 2012 - 225 songs in 58 minutes! http://youtu.be/fqiU6Ii8gKE
Mind a 9 komment
Apokaliptikus képek a világ nagyvárosaiból 

Lucie és Simon Csendes világ című fotósorozata javarészt olyan helyeken és időpontokban készült, amik ilyenkor zsúfolásig teltek élettel. New York, Párizs, Peking terei, sugárútjai a képeken mégis egy kipusztult világot idéznek. A három évig készült sorozatot különböző fotográfiai technikákkal hozta létre a munkáiban rendszeresen a valóság és a fantasy határán mozgó francia-német szerzőpáros. Céljuk a zsúfolt utcaképek elnéptelenítése volt. Egyrészt a 19. századi fotográfiát idéző hosszú expozíciós időket használtak. Egy-egy fotó expozíciója több óráig tartott. Ezalatt minden mozgó és mozgatható dolog eltűnt a képről. Ehhez az asztrofotográfusok által is használt sötét szűrőt használtak, hogy megóvják a képeket a kiégéstől. Másrészről az elkészült fotókat számítógépes programokkal hetekig tökéletesítették, hogy azok, egy kattintással készült csendélet illuzióját keltsék. Végül minden képre utólag felkerült az ember is.
4440 0 0 Art Izé
Hol leszel a válság után? - 1. rész: Energia  

Az olaj utáni korszak hazai hirdetői, emellett különböző zöld gondolkodású emberek a mostani válságról, a gazdasági szociális folyamatokról az általuk elképzelt jövőről és kiutakról.
3543 1 4 Izé
joetheghost: Egyetértek veled meg nem is :) A High-Tech az út amin tovább kell haladni, viszont a társadalom [...]
Xenophil: DE NEM EZ a VÉGSŐ CÉL ! Tökéletesen megértem akik a félelmeiktől üldöztetve vissza menekü [...]
Turmion Kätilöt: Eléggé "ökohippi" életérzés árad a videóból, mindenesetre a XXI. században valami ilyesmi [...]
Mind a 4 komment
Red Lights (A gyilkos médium) 

Két paranormális jelenségekkel foglalkozó nyomozó, a veterán Dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) és asszisztense Tom Buckley (Cillian Murphy) állnak, akik a metafizika különböző ágazatait tanulmányozva próbálják bebizonyítani, hogy megmagyarázhatatlan jelenségek csupán szemfényvesztések. Simon Silver (Robert De Niro) legendás médium, talán minden idő legtehetségesebbike, aki 30 év titokzatos hallgatás után most ismét a fényre lép, és hamarosan már az Ortodox egyház és a legszkeptikusabb emberek is figyelemmel hallgatják előadásait. A páros a megmagyarázhatatlan rejtvény nyomába ered, ám közben Tom egyre jobban hinni kezd a magnetikus karizmával rendelkező férfi szavaiban...
2290 0 17 Izé
Purple: !!! SPOILER !!! Ne nézd meg!! http://i.imgur.com/e5Fo0.jpg
norbertvincze: spoiler spoiler spoiler
Tooni: ERŐS SPOILER! Megnéztem, hogy elolvashassam a spoilerjaitokat. Baromság az egész film.
Mind a 17 komment
Red Lights (A gyilkos médium) 

Két paranormális jelenségekkel foglalkozó nyomozó, a veterán Dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) és asszisztense Tom Buckley (Cillian Murphy) állnak, akik a metafizika különböző ágazatait tanulmányozva próbálják bebizonyítani, hogy megmagyarázhatatlan jelenségek csupán szemfényvesztések. Simon Silver (Robert De Niro) legendás médium, talán minden idő legtehetségesebbike, aki 30 év titokzatos hallgatás után most ismét a fényre lép, és hamarosan már az Ortodox egyház és a legszkeptikusabb emberek is figyelemmel hallgatják előadásait. A páros a megmagyarázhatatlan rejtvény nyomába ered, ám közben Tom egyre jobban hinni kezd a magnetikus karizmával rendelkező férfi szavaiban...
2743 0 3 Film Izé
bungle: Angol feliratot találtam csak, elég is volt...
Cso93: feliratot találtál, vagy angolul nézted?
bungle: Nem rossz (van már BDRIP). A végét nem találtam ki (ellentétben pl. a Hatok érzékkel, ahol m [...]
Négy különböző személy is felvételt készített arról az ismeretlen eredetű, repülő tárgyról, mely a németországi Achalm kastély felett lebegett. 
10399 0 13 Izé
Sanci78: Mindenkinek csak valami őskövület VHS akadt a kezébe éppen, amikor megjelent ez a jeti a leveg [...]
közlegény: Egyértelműen manipulálják az autofocust és a zoom-ot az ufók :DDD
Tooni: Ha földönkívüli űrhajós lennék, tutira csomó lufinak álcáznám a járművem. Semmi láthat [...]
Mind a 13 komment
Eleged van az Instagram-képekből? Itt a megoldás!  

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre másnak is elkezdte szúrni a szemét az “Instagram-generáció”, ami egészen elképesztő mennyiségű gagyi és agyoneffektezett fotóval árasztotta el a képmegosztó portálokat, ahol természetesen mindenki rettentő nagy művésznek érzi magát amiatt, hogy a tájképeire négy különböző effektet pakol rá.
2224 0 1 Tech Izé
ismeretlen: Basszus eddig azt se tudtam mi az az Instagram. láttam ezt a szót de fogalmam se volt. De most hog [...]
Robot Repair által alkalmazott különböző hangeszközök gyűjteménye.
2848 0 11 Izé
Tooni: Hmm.. jobban belegondolva inkább cukorbetegként.
Tooni: Valahogy olyan érzés nézni ezt a videót, mint nincstelenként állni a csokibolt kirakatánál.. [...]
Ravennë: Amíg az EU nem szabja meg hány négyzetméteren tarthatóak, addig begyömöszölök én mindenkit [...]
Mind a 11 komment
Aki esetleg kételkedett David Icke kényelmi zónáról tartott álláspontjával kapcsolatban egy korábbi posztnál, az ismerkedjen meg az Asch kísérlettel:
 
A konformitás kutatása Asch nevéhez fűződik. Ő kezdte el tudományos módszerekkel kutatni az emberre ható csoportnyomás hatásait.

Ebben a filmben Asch eredeti kutatásainak egyikét mutatjuk be, eredeti felvételről.

A kutatásban több résztvevőnek meg kell mondania, hogy a kép jobb oldalon elhelyezett három különböző méretű vonal közül melyik azonos a bal oldalon lévő vonal hoszával. Ezt első ránézésre mindenki helyesen meg tudná közülünk mondani. Ám mi van akkor, ha a csoportban mi vagyunk az egyetlen, nem beavatott emberek? Akkor is rá fogjuk vágni a tökéletes megoldást minden alkalommal? Vagy talán engedünk a csoport nyomásának, és mi is hibás választ adunk a kísérletvezető kérdésére csakúgy, mint az előttünk ülő beépített emberek?
3213 0 9 Izé
Tooni: Ugyan, nem vettem magamra, de honnan tudjam más mit csinál/na? Kételkednék/Kételkednénk...
norbertvincze: ezt nem szemlyre szabva neked szántam, csak úgy általánosságban. Hüllők ide vagy oda, ha ezt [...]
közlegény: épp ez a lényeg, nyilvánvaló, h.a kísérletben szereplőnek (aki nincs beavatva) igaza van, csa [...]
Mind a 9 komment
Új szolgáltatás: Cathy 5 dollárért 10 napig a barátnőd lesz a Facebookon. :D

Amiért a Kis hasznos kategória: a fiverr.com oldalon 5 dollálért vállalnak az emberek különböző dolgokat. Pl. „A tengerparton élek, bármit beleírok a homokba neked, lefényképezem és elküldöm üdvözlőkártyaként.”.

Ti mit tennétek meg 5 dolcsiért? :)
5936 2 16 Izé
szemip: Ahogy Hofi mondaná: "Pénzért?! Pénzért mindent! Szopok, nyalok, gombot varrok!" :-)
Nusihusi: Nagyon őrült dolgok is vannak rajta:)
komcsi: http://fiverr.com/pandorasbox/write-a-message-on-my-cleavage-and-sing-happy-bday
Mind a 16 komment
Segíts Bobnak betörni a különböző házakba, és elhozni onnan az értékes dolgokat!
8336 5 2 Izé
polidani: Persze, mert mindenki ezzel játszik és nincs idejük posztolgatni.
kiisb: Hát, ahogy elnézem, ez nem lett egy komment kedvenc post...
Modern képzőművészeti galéria. Látogatók jönnek-mennek, különböző karaktereket figyelhetünk meg. A legérdekesebb közülük azonban a teremőr néni, aki a nap végén váratlan fordulatot hoz a történetbe. A Kiállítás Tóth Barnabás kisfilmje.
550 0 0 Film Izé
Zacharias Mavroeidis Sarajevo City of Film programban készült filmjében a tíz éve Londonban élő Meri visszatér Szarajevóba, hogy eladja a házat, ahol felnőtt. Amíg a városban van, találkozik régi barátnőjével, akivel az elmúlt években igencsak különböző életstílust alakítottak ki maguknak.
864 0 0 Film Izé
Egy látványos ázsiai sport a Sepak Takraw.

Ezt a labdajátékot egy fonott, üreges labdával játszák, amelyet különböző akrobatikus mozdulatokkal próbálnak átjuttatni az ellenfél térfelére. A játék szabályai a röplabdához hasonlóak, annyi különbséggel, hogy itt kézzel nem szabad a labdához érni, viszont lábbal, fejjel, testtel igen.
6236 2 2 Izé
ben11: Nekem tetszik, elég látványos kis sport ez.
C1MH: gondolom csapatonként van vagy 20 cserejátékos, ha esetleg valamelyiket fejbe rúgnák :D
Egy látványos ázsiai sport a Sepak Takraw .

Ezt a labdajátékot egy fonott, üreges labdával játszák, amelyet különböző akrobatikus mozdulatokkal próbálnak átjuttatni az ellenfél térfelére. A játék szabályai a röplabdához hasonlóak, annyi különbséggel, hogy itt kézzel nem szabad a labdához érni, viszont lábbal, fejjel, testtel igen.
6791 0 0 Sport Izé
Gyümölcsillatú szájfény, parfümök, ajakrúzs, arcradír és sminklemosó, de sorolhatnánk napestig a különböző kencéket, amelyek a nőket frissé, üdévé és illatossá varázsolják. Nem is gondolnánk, hogy egy ibolya illatú parfüm története már másfél évszázadra tekint vissza, és hozzájárult ahhoz, hogy a nők anyagilag is függetlenné válhassanak.
344 0 0 Pink Izé
A Kids React a TheFineBros filmkészítők (ők titulálják így magukat) agyszüleménye. A lényege, hogy éppen aktuális videókat mutatnak meg különböző korú gyerekeknek, és a reakcióikat veszik fel. Néha meg még igen komoly témákat is átbeszélnek velük. Mint például Osama bin Laden halála.

A linkelt oldalon megtaláljátok csatornájukat, ahol a többi része van ennek a shownak, sőt a többi showjukat is. Igazából biztos vagyok benne, hogy volt már tőlük itt videó, csak nem találtam meg.

A poszt üzenete pedig, hogy van még remény, mert léteznek még ma is okos gyerekek.
2935 2 12 Izé
Erunder: A legújabb epizódban a Metallicára reagálnak a gyerekek. Hát... öregnek érzem magam. https:// [...]
Erunder: Rebecca Black új videójára a reakciójuk. Megint William osztja a legnagyobbakat. :) http://www.y [...]
bungle: Nyan Cat: www.youtube.com/watch?v=3TQbDz6-4eM
Mind a 12 komment
Véget ért a Facebook LIKE nyereményjáték, a 35 nyertes a következő:

Alma József
Bazár Kata
Bekes Erika
Besenyei István
Borsi Zoltán
Dankó Zoltán
Ézsiás Ferenc
Farkas Sándor
Fejes Péter
Flach István
Frittman Kevin
Gali Tiborné Mariann
Gruber Renáta
Horváth Péter
Iglár Mónika
Incze Ágnes
Karsai Péter
Kovács Sándor
Juhász Renáta
Gyebnár Judit
Mihálovics Tamás
Németh Attila
Németh Roland
Nyilas Misi
Pálinkás Konrád
Pilván Adrián
Pogrányi Péter
Reiz Robert
Revesz Istvan
Sándor Imre
Suralik Dániel
Szász Márton
Szeleczki Katalin
Szőnyi Péter
Urbán Adrienn

Azt találtuk ki, hogy úgy lenne igazságos, ha mindenki megírná, az ajándékok közül (15 könyv, 10 cd és 10 db vásárlási utalvány) mit választana és azok a beérkezés időpontja szerint kerülnek kiosztásra (nem valószínű, hogy mind a 35 nyertes 30 különböző ajándékot választ). Szóval legyen szíves mindenki megírni itt a nevét/címét ill. hogy a nyeremények közül elsődlegesen ill. másodlagosan mit választana. :)

Gratulálunk a nyerteseknek, mindenkinek további jó Izélést, reméljük továbbra is terjesztitek az Izé hírét és minél több postot lájkoltok! Hamarosan újabb nyereményjáték indul, szóval érdemes sűrűbben visszanézni! :)
1360 1 16 Izé
DonLee: Tegnap meg kaptam postán a nyereményt köszönöm szépen !(D.Zoltán)
HoPpY: Én már 3 levelet küldtem, de ezek szerint nem kaptátok meg! (Pálinkás Konrád)
bungle: Még a következők levelére várok (címmel! Hihetetlen mennyien nem írtak címet. Facebookon mé [...]
Mind a 16 komment
Mennyibe kerül egy korsó sör a világ különböző tájain?

Kommentbe pedig jöhetnek a kedvenc sörök. :)
7375 2 47 Izé
syl: a judast a fostersel, stellaval egy lapon emliteni is bun! :)
Theo!: Kedvenc a Foster's, a Judas, és nyári melegben a csapolt Stella. Szórakozóhelyeken pedig ha ninc [...]
BArki: Kapsreiter- csatos üvegben
Mind a 47 komment
A 639. baba

A Kapa-Pepe párosból ezúttal az utóbbit láthatjuk egy nagyon kreatív, rövid sci-fiben. Az elidegenedett jövőben játszódó film magányos hőse (Scherer Péter) különös érzéki kapcsolatba kerül egy babával, ami szemet szúr a mindent, és mindenkit figyelő hivatalnak. A 639. baba című film versenyben volt a világ legrangosabb rövidfilmfesztiválján, Clermont-Ferrand-ban, majd sorra nyerte a különböző díjakat. 
716 1 1 Film Izé
mandyedi: 1-2 hangeffekt a Starcraft-ra emlékeztetett. :D
It's Kind of a Funny Story

Azt mondják a tinédzserkor a legszebb időszak. Ezt bizony sok stresszes, beilleszkedni képtelen fiatal cáfolná. Ilyen Craig is, aki bejelentkezik (öngyilkossági kísérlete miatt beutalják?) egy elmegyógyintézetbe, ahol a fiataloknak fenntartott rész zárva van, vagy eleve a felnőttekhez jelentkezett, nem egészen tiszta nekem az előzetes alapján. Ezt a két verziót találtam meg különböző oldalakon. A lényeg, hogy itt találja meg a szerelem, és különböző akadályok a felnőtté válásának során.

Állítólag annak ellenére, hogy sok humoros jelenet van benne inkább drámának tekinthető.

Végül pedig megemlíteném, hogy Ned Vizzini saját élményein alapú regényének az adaptációja.
2214 1 1 Film Izé
Jokker: Pont most néztem meg, szerintem aranyos kis történet, néznivaló.
Ikrek születtek, de más-más apától - állítólag ez a 7. ismert eset a világon.

Magyar cikk.
4822 2 16 Izé
közlegény: ja, bagzó macska, biztosra megy :)
rubigo: "Ikrek születtek, de más-más apától" Tisztára, mint a macskáknál/kutyáknál...
BullFrog: Viccelsz? Azért nyújtotta be a keresetet, hogy kapja a gyerektartást, így most 2helyről kapja m [...]
Mind a 16 komment
Országokat különböző muatatóik alapján összehasonlító interaktív alkalmazás. Az összehasonlítás a Newsweek szempontjai szerint készült. Az egyes részterületeken komoly meglepetések várhatóak!
5180 5 10 Izé
Tooni: Naná, hogy a szakasztott mása, mert lekoppintanak mindent, csak ők nem Hősök terének, hanem gy [...]
MADve: Kazahsztán rohamosan fejlődik, amióta nincs a Szovjetunió... ellentétben Magyarországgal, aki [...]
BusKeyCome: Az azért nagyon gáz, hogy Kazahsztán oktatás terén megelőzi Hungarisztánt...
Mind a 10 komment
Hogyan adjunk el különböző dolgokat az eBay-en...
11175 3 13 Izé
izébigyó: http://antik.vatera.hu/item/view/index.php?cod=185892541&adult=1
Sörfi: amúgy az nem is Camaro volt, hanem egy Chevelle SS... :)
Purple: igaz, a többi nem... :D
Mind a 13 komment
Kevesebb alvással több frissesség - a polifázisos alvással lecsökkenthetjük napi alvásunk mennyiségét 2-5 órára, és mégis sokkal frissebbek leszünk. Mindezt különböző drogok nélkül. Egyesek azzal tiltakoztak, hogy több hétig már nem lehet ezt a rendszert tartani, és a szervezet kimerül. Ezt többen is megcáfolták már. Volt, aki 90 napig csinálta, mellette blogot is írt a tapasztalatairól, mely (angolul) itt olvasható.

Mi a véleményetek a témában?
10481 8 49 Izé
Nusihusi: Én maradok a hagyományosnál:) A polifázisos alvást nem lehet betartani...:P
Nas: Persze ha előre eldöntötted, hogy ez milyen jó, akkor tök mindegy, miket írunk. :)
Nas: "sok kétkedő kommentet olvastam, persze nem érint offenzívan (nekem ugyanis nagyon szimpatikus a [...]
Mind a 49 komment
Castell - emberi piramis, amelynek nagy hagyománya van a különböző katalán közösségekben. Ezeket a néha tíz métert is elérő tornyokat emberek százai alkotják. A csapatok ádáz küzdelemben mérik össze erejüket a szűkös piactereken, bizonyítva a kis közösségek összetartását.

2297 2 12 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/babak-gyerekek/40681_kapaszkodo?mode=latest&position=0
bungle: www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=105363
Whitee: Szerintem jó móka lehet. És milyen nők vesznek részt rajta... ahhhmmm :D A videó utolsó rész [...]
Mind a 12 komment
A Plant építészstúdió tervei alapján készült badacsonyi Bazaltbor feldolgozóüzeme.

A szőlőinda-lenyomatú betonpanelekből álló épület földszintjén található a laboratórium és a társas terek, alattuk pedig a különböző fermentációs helységek. Az épület háromnegyede a föld alatt található, a boltozatos mennyezetű, betonnal megerősített, téglával kirakott pince is. Az enteriőr többi részét a beton, az epoxi padló és a rozsdamentes acél tankok és csatolt részeik határozzák meg. A fény a betonhomlokzatot felváltó üvegezett részeken árad be az épületbe, szőlőindamintás perforált fémlapokon át.
1430 0 0 Art Izé
Újabb érdekes téma, aminek hívei rengeteg lehetséges felhasználási módot tulajdonítottak az orvoslástól kezdve a katonai célokig, mások viszont sokáig áltudománynak tartották, és különböző aspektusainak megítélése ma sem egyértelmű.

Viszont a reklámpszichológiától elkezdve a klinikai orvostudományig több szakterület is foglalkozik vele bizonyos szinten, figyelembe veszi a jelenséget. Persze a sarlatánok is meglovagolják.

Nektek mi a véleményetek? Élt már át valaki hipnózist (iiletve tud róla, hogy átélt)? :D Mit tudtok az önhipnózisról és az önszuggesszióról?

(Most kommentelni kezdtek...sok, sok kommentet írtok...értelmes kommenteket...sokat...írni szeretnétek...) :D
4209 6 80 Izé
bungle: Pszichológusok állítják, mégis van hipnotikus állapot http://hvg.hu/egeszseg/20111104_hipnotik [...]
Purple: mi pont a logikusat vesszük meg, mert a por az nekünk benne marad a ruhában, ehelyett gélt vesz [...]
Worren: Nem erről van szó, hanem egyszerűen arról hogy mikor épp mosóport veszel akkor nem a leg logik [...]
Mind a 80 komment
Ki és mennyit költ élelmiszerre a világ különböző pontjain? Döbbenetes különbségek!
793 0 7 Pink Izé
spd: ...és melyik család mennyit költ fegyverkezésre? (az országos átlagot egy családra leosztva, [...]
TinusSs: Aha szerintem is, én is mindig sajnálom őket. Mondjuk nekem így jó volt ez a cikk, hogy még ne [...]
zeiksz: Szegény négusok.. tök igazságtalan az élet néha :(
Mind a 7 komment
A jelenleg Japánban élő (sok mindent megmagyaráz) Trevor Brown elgondolkodtató és sokkoló képei, melyek témája a pedofília, különböző fétisek, BDSM (bondage-domination-sadism-masochism) és egyéb parafíliával kapcsolatos dolgok.

Egyes képek felkavaróak lehetnek
2780 3 0 Art Izé
Elöntési térkép - avagy milyen miértékben kerülnek majd víz alá a különböző partszakaszok, ha a sarki jégtakarók elolvadásával megemelkedik a világtengerek szintje (a növekedés mértékét - +hány méter - a bal felső sarokban külön be lehet állítani). Érdemes ráközelíteni, és megnézni Hollandiát, Olaszországban a Pó-síkságot, az USA keleti partvidékét, a Mexikói-öböl térségét, Sanghajt és környékét, stb. +14 méteres tengerszint-emelkedés esetén...
15020 7 66 Izé
izébigyó: A helyes válasz: változni fog. :) Max. nem veszed észre, annyira minimális. 25-ös kommentben a [...]
MStipee: Ha egy pohár vízbe jégkockát teszel, változni fog e a víz szintje ha a jég elolvad? A helyes [...]
brandboy: Lehet, hogy ahol a hollandok oda megy a víz is, legyen az édes, vagy sós ! :O
Mind a 66 komment
Arcfestés a különböző kultúrákban
243 1 0 Pink Izé
Ismeritek a Nickelodeon csatornát? Ha nem, akkor most már igen. ;)

A lényeg, hogy ez egy gyerekeknek szóló csatorna. Régebben mesék mentek rajta, de mióta a Disney elkezdte gyártani a sz**jait, azóta azokat is vetítik.

A csatorna akkorára nőtte magát, hogy jó pár éve megrendezi a kölyökválasz című díjátadó gálájukat, ahol különböző kategóriákban osztanak ki díjakat. Mint a normális díjaknál, csak itt van ám még "legcukibb kategória" is, gyerekeket is sűrűbben jelölnek, és még Miley Cyrusnak is van esélye díjat nyerni.
2501 2 25 Izé
Szemjuel: enyhe irónia volt benne, pont azért amit a végén írtál :D
Purple: HÁHÁHÁ ez üt :D
Tooni: A hívő tengerészek Zarán dokkolnak :)
Mind a 25 komment
Ismeritek a Nickelodeon csatornát? Ha nem, akkor most már igen. ;)

A lényeg, hogy ez egy gyerekeknek szóló csatorna. Régebben mesék mentek rajta, de mióta a Disney elkezdte gyártani a sz**jait, azóta azokat is vetítik.

A csatorna akkorára nőtte magát, hogy jó pár éve megrendezi a kölyökválasz című díjátadó gálájukat, ahol különböző kategóriákban osztanak ki díjakat. Mint a normális díjaknál, csak itt van ám még "legcukibb kategória" is, gyerekeket is sűrűbben jelölnek, és még Miley Cyrusnak is van esélye díjat nyerni.
2154 0 6 Film Izé
Erunder: Jó kicseréltem arra.
bungle: Az utolsó 2 mondat elég furán hangzik (meg van benne pár helyesírási hiba is). Izén átírtam [...]
Erunder: Na igen, elég erősen elqrvult ez a csatorna. Erről is szól a poszt. :) "Cutest couple" :D A hely [...]
Mind a 6 komment
Kedves Barátunk...

...és elsősorban kedves Hölgyeink! A Max Factor neve valószínűleg mindenkinek ismerősen cseng és ugyanazt jelenti: kiváló minőséget a sminktermékek világában melyet a márka mögött álló sminkmesterek tudása garantál. A brands.hu következő akciójában most könnyűszerrel elérheted a világszínvonalú márkát: 50-70%-os kedvezménnyel válogathatsz a különböző szempillaspirálok, alapozók, körömlakkok, ajakrúzsok, szájfények, szemhéjpúderek, kőpúderek, korrektorok közül! Tavaszi megújulásból ne hagyd ki a sminkkészleted sem, itt a legjobb alkalom erre!

Ha pedig mindez nem lenne önmagában is elegendő akció, fokozni is tudjuk! Ha valaki legalább 2 db Max Factor terméket vásárol, ajándékba kap egy 1599 Ft-os fekete Kohl Pencil szemceruzát, így a postaköltség máris megtérül! Tovább is van, mondjuk még? Aki legalább 6 db Max Factor terméket vásárol, az büszke tulajdonosa lehet egy ajándékszettnek, amelynek értéke 5699 Ft, és tartalmaz egy fekete 2000 Calorie szempillaspirált, valamint egy Creme Puff kőpúdert is, mindezt egy tűzvörös designer kistáskában!

Szerintünk nézz körül a megújult brands.hu-n...

Jó vásárlást kíván a brands.hu!
brands.hu - Márkák barátoknak
377 0 0 Pink Izé
Régebbi postok...