REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Kis lépés az embernek, de nagy ugrás egy pingvinnek. :)
7911 1 4 Izé
Maccoyi: Erről ez jutott az eszembe: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=16920 :D
Nusihusi: 1 kicsit megijedtem, hogy visszacsúszik, de ügyes volt:)
Szancso: Táncoló ill. ugráló talpak.:)
Mind a 4 komment
"Ami kis lépés az embernek, az nagy lépés a kiskacsáknak." :)
6773 3 8 Izé
bungle: Brave motherduckers: http://youtu.be/oOyoViv-0eI
brier: fenemód édesek cuppot nekik :DDD ('-' x '-')
Nusihusi: Az elején azt hittem, hogy az anyamadár nélkülük megy el:D
Mind a 8 komment
Salvus - 6 Lépés 
589 1 0 Zene Izé
United We Fall

Tényfeltáró dokumentumfilm az Észak Amerikai Unió kialakításáról, amely feltárja, hogy az USA hogyan használja ezt a vállalatai érvényesítésére, és ez Amerika szomszédjainak hogyan nyirbálja meg a jogait.

Sok a a filmben megszólaltatott újságíró, politikus, közgazdász a világkormány felé tartó lépésnek tekintik a fejleményeket. Amúgy szerintem se rossz lépés a közös valuta révén, az USA államadósságának kockázatait szétosztani a szomszédok között.
896 0 0 Film Izé
"Az elmúlt években a magyar népzenéről alkotott közgondolkodás pozitív fordulatot vett és soha nem látott „retro” divatját éli. Minden talán azzal kezdődött, hogy a hazai underground és mainstream kultúra prominensei felfedezték maguknak a saját gyökereikben rejtőzködő magyar népzenét. Manapság a jazz és rock zenekarok sorra cserkésznek be népzenei elemeket számaikba, de az új generáció autentikus zenészei sem maradtak a kaptafánál, igyekeznek lépést tartani a jelennel. Ennek eredménye egy sajátos népzenei stílus kialakulása. A népzene valóban élővé és recenssé válhat, mert ezek a fiatal formációk visszahozzák a véráramba és érdekes ruhákat adnak rá. Van egyébként a magyar népzenének egy megmagyarázhatatlan csontig hatoló ereje, amit az ember megérezhet mondjuk egy londoni bevásárló központban, amikor a háttérből halkan felcsendül egy-egy közismert Muzsikás szám. A saját kultúránknál keresve sem találhatunk jobb nagykövetet! Jó pár mai zenekarunk már nemzetközi hírnévre tett szert és ilyen lehet a nemrég alakult Buda Folk Band is. A 2007-ben létrejött banda fiatal tagjait olyan zenészek alkotják, akik egytől-egyig, ízig-vérig népzenészek, mégis ha körülnézünk rendre ott találjuk őket a legnépszerűbb jazz és blues zenészek oldalán. A zene határtalan, a műfajok pedig átjárhatóak. „népzene és világzene XXI. századi behatással.”
981 0 0 Zene Izé
A maguk korában tudományos fantasztikumba illő technológiákat tömörítő oldal, mely a dátum és az ötlet tulajdonosa mellett a megvalósulás lépéseit, fejlesztési trendeket is részletezi.
5570 5 1 Izé
Balázs: köszi
A harag kezelése: 3 egyszerű lépésben
376 0 3 Pink Izé
zeiksz: Hátha megölitek egymást?
Davek: ááá, gyerehozzám feleségül... xD
eerix: +3 lépés, tetszés szerint alakítható a sorrend: verj szét vmit, ülj le cs-zni, szexelj :D
Román öngyógyító módszer kalapáccsal.

Az Olt megyei férfi 1 kg cseresznyét evett meg magostól és szárastól, amitől szorulása lett, a gyümölcsöt pedig alkohollal nyomtatta le.
"Szorulásom lett, így bedugtam magamnak egy kalapácsfejet, hogy összetörjem a magvakat" - magyarázta a férfi. Mivel ezzel a megoldással nem jutott eredményre, jöhetett a következő lépés: egy újabb kalapácsfejet dugott fel magának, amihez már egy kötelet is erősített, amivel ki tudja húzni, majd ugrálni kezdett, hogy "a magok összetörjenek a beleiben". Pechére a zsinór elszakadt, és a másik fej is benne maradt. A szerencsétlen embert három nap múlva szállították a kórházba, ahol nagyon veszélyes műtéttel végül sikeresen eltávolították a két kalapácsfejet. A 40 éves férfit műtő orvosok a két kalapácsfej mellett egy vastag söröskorsófület is találtak, amiről már egy szót se szólt a férfi. Az orvosok szerint akár bele is halhatott volna.
7253 1 28 Izé
tour: Szerintem ment volna a bögre is utána. Gyümölcs turmixot akart készíteni :D Dr. Hosue jelenet [...]
Nusihusi: Durva:S A söröskorsó fület meg minek dugta föl?XD
kKNd: Söröskorsófül történetére azért kíváncsi lennék. :D
Mind a 28 komment
A férfiszerzés 5 legfontosabb lépése
1684 1 0 Pink Izé
12 lépés a randitól az ágyig
626 1 1 Pink Izé
Purple: szép néni, szép tapéta. hát ha 12 lépés van az étkezőasztaltól az ágyig, akkor ok :D
Újra egy kis séta a hegyekben (ha esetleg 2 éve kimaradt, ill. ez most HD-ben élvezhető)

El Caminito del Rey (magyarul ezt találtam wiki-n)

Egy lépésre a haláltól: "nem csak veszélyes, hanem kimondottan TILOS is az El Caminito del Rey-t bejárni, akár 6000 euro is lehet a büntetés".
13010 13 31 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=k3xVf_0f49Q
bungle: 2001-ben be kellett zárni, mert rossz állapota miatt veszélyessé vált, és öten életüket is [...]
Dieselboy: Ááá... csöpög a víz a tenyeremből! :D Ez egy állat!
Mind a 31 komment
 Nagyon klassz ceruzarajzok, + lépésről lépésre képek oktató jelleggel.
1969 1 1 Art Izé
Ivanhoo: bazdmeg, hiperrealizmus! O.o nagyon adja :P tetszetős, bár elég uncsi munka...napokig görnyedni [...]
A test melyet a felület "szolgáltat" természetesen háromdimenziós, kapott karakterünk tetszés szerint forgatható, körbejárható, az általunk feltöltött grafika (maga a tetoválás) bárhová elhelyezhető. Mindössze négy egyszerű lépésben - melyet a rólunk készült fotó feltöltésével kell kezdeni - létrehozhatjuk virtuális másunkat, tetoválással díszítve. Természetesen - hogy minden tökéletes legyen - ruházatunkat is magunk választhatjuk meg.

Hogyan használd:

3459 8 10 Izé
Hemi426: Szívemből szóltál...
Kremy: A fülem mögött van egy meg a lábfejemen lesz,és nem tervezek mellé másik 20at. Amúgy soha ne [...]
Nas: Áruld már el légy szi, milyen tetkót terveztél magadnak? :) Nem kekeckedésből kérdezem, csak [...]
Mind a 10 komment
Tégy három lépést a fenntartható világért - próbáld ki, nem túl nehéz...
397 0 0 Pink Izé
Ma este 22 órától Madridra terelődik a labdarúgóvilág figyelme, amikor a Barcelona a Real Madriddal csap össze a Santiago Bernabéuban a spanyol bajnokság 31. játéknapján. Az El Clásico tehát bő másfél órára ismét elvarázsolja a világot, és a szokásos körítés mellett most nem csak a presztízsről szól a találkozó. Aki ugyanis nyer, az lélektanilag óriási lépést tesz a bajnoki cím megszerzése felé, mivel a két együttes jelenleg azonos pontszámmal áll a tabellán. Paradoxon tehát a helyzet: semmi sem fog eldőlni, valaki mégis lemarad.
437 0 4 Sport Izé
Maccoyi: Szintén kisadria küldte: Szöveg: A Barcelona 2-0-ra győzött a Santiago Bernabéuban a Real Madr [...]
Balázs: ha nagyon unatkozok lehet megnézem
kisadria: Adná a jóisten hogy így legyen!!
Mind a 4 komment
Hogy kommunikáljunk hatékonyan? Meggyőzné a főnökét valamiről? A férjével vagy feleségével szeretne dűlőre jutni egy fontos kérdésben? Nem tud elég magabiztosan beszélni társaságban? Mindez lerí a testbeszédéről. Jó hír, hogy ezek a készségek tudatosan is lépésről lépésre fejleszthetők.
376 0 0 Pink Izé
Az 1950-es években Beljajev által elkezdett és még napjainkban is folyó kísérletek a vörös rókák ezüstös színű szibériai változatán igen érdekes eredményekhez vezettek, melyek alapján képet kaphatunk arról, hogy hogyan is történhetett annak idején a kutyák háziasítása, és már ennek kezdeti lépései milyen mélyreható változásokkal járhattak együtt.

Mindössze néhány generáció alatt, mindig csak a legszelídebb rókaegyedeket kiválasztva és azokat egymás közt pároztatva a szelídséggel párhuzamosan, mintegy annak melléktermékeként érdekes változások figyelhetők meg mind az állatok küllemét, mind a viselkedésüket illetően: a fülek lekonyultabbakká, a farok kunkoribbá, a pofa rövidebbé és kerekebbé, a bunda színezetében pedig egyre inkább tarkává válik, ezzel együtt az állatok egyre barátságosabbak és játékosabbak lesznek, a kutyákhoz hasonlóan kezdik csóválni a farkukat és hátrahúzni fülüket örömükben, miközben a hangjuk is mindinkább kutyaszerűvé válik.
4291 3 10 Izé
Nusihusi: Nagyon helyesek ezek az ezüst színű rókák:)
Cintu: A kutyánk annyira hasonlít egy átlag rókára, hogy már többen összekeverték.
BullFrog: ajj, de kár, hogy elvesztette a róka jellemüket :( pedig mennyire jó lenne egy kis róka :D
Mind a 10 komment
Csak erős idegzetűeknek!

Itt az év vége, retteghetnek a malacok, ugyanis nincs mese, újévi malac kell az asztalra! Első lépés: lőj egy disznót!

+bónusz űbergagyi kinézetű malacreceptes oldal, ahol külön felhívnám a figyelmet a "Véroldal" kifejezés gusztusosságára :D

(Minden kedves Izélőnek "heppinyújír", jövőre ugyanitt - Mr.T.)
17559 3 171 Izé
Purple: azok a vegák, akik azért nem esznek állatot, hogy miattuk ne haljon meg, azok vagy önellátó ta [...]
Árnyangyal: És még külön köszönet Mr.T-nek a malacreceptes linkért. Párat kipróbálok.
Árnyangyal: Én meg csak ámulok azon, amit megszokhattam volna: mennyi sok hülye ember van összezárva 93000 [...]
Mind a 171 komment
 Sokszor elfeledkezünk róla, mennyi törődést érdemelnek a lábaink, pedig nap, mint nap kemény igénybe vételnek vannak kitéve. Heti húsz percbe telik, hogy szupermodellhez illő gyönyörű lábakat kapj. Kövesd a következő hét lépést, és nem lesz többé problémád, ha épp szandált, vagy papucsot akarsz felvenni. Nincs többé repedezett sarok, csak gyönyörű, sima talpak!
278 0 1 Pink Izé
valkyr: tudja vki, mi a virág neve a képen? köszi előre is.
Fogyj 7 lépésben, biztonságosan, eredményesen!
258 0 0 Pink Izé
Elkészült az első magyar Rubik-kocka óldó robot, Legoból :)

A szerkezet nem kapcsolódik számítógépre, csupán egy mikrokontroller vezérli. Saját színdetektor áramköre van, és átlagosan 83 lépésben oldja meg a kockát. A vezérlőegységhez van csatolva egy kicsi grafikus kijelző, amin követhető a teljes folyamat.
3047 0 4 Tech Izé
ssscsaba: ügyesss
nkmedve: Frici, azaz Carlosz:D
Paapi: Hehe mikor először mikor megláttam a képet, egyből valami "análgép" ugrott be... Lehet, hogy [...]
Mind a 4 komment
Harcosok klubja

A film narrátora (Edward Norton) elfoglalt és sikeres biztosítási szakember, akit cége állandóan balesetek helyszínére küld ki, és akinek ennek ellenére az életéből hiányzik valami izgalom. Utálja a munkahelyét és inszomniában szenved. Sokféle kúrával próbálkozik, hogy mások szenvedésével álomba szórakoztassa magát, de ezek csak kezdő lépések, mert az igazi izgalmat végül az hozza meg az életébe, amikor Tyler Durden (Brad Pritt) két lábon járó szappankereskedővel összeakad. Tyler Durden kövér és gazdag nők zsírleszívásainak melléktermékét hasznosítja a szappan- készítéshez, és a szappanokat pedig szintén gazdag, exkövér nőknek árusítja. A "két" férfi között bensőséges kapcsolat alakul ki, amikor barátságból elkezdik egymást ütni-verni.

Hivatalos honlap | Előzetes | Imdb

A harcosok klubjának 8 szabálya itt.
302 1 2 Film Izé
Kornadidas: egyik legjobb film
Balázs: alapmű
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
674 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Amikor csak néhány lépés hiányzik...
9857 1 14 Izé
Gabi69: A hülye részege!!
superxaba: bement a mekibe és aszte vécébe' van?
megmondóember: Én pedig még a mentőben is ütném.
Mind a 14 komment
Hosszú lesz az út haza...

(háttérzene: kicsi-kicsit bebaszcsiztam...)
7308 3 8 Izé
Hoagie: Az agya vinné haza, de a szíve még visszahúzza kicsit.
|-=O=-|: Az se szomjas már. "Navigál a lábán". :D
Laci: Van ennek (legalább is a dalnak) magyar változata is: http://www.youtube.com/watch?v=86Z1R4zUaoA
Mind a 8 komment
Zodiac

Izgalmas, fordulatos, valóságos-ez a három jelző nagyon ráillik a  Zodiac c. filmre. A sztorit az élet írta, így a forgatókönyvíróknak és a rendezőnek csupán mozivászonra kellett adaptálnia a két elszánt sajtó -munkás (Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr. ) harcát a Zodiákus ellen. A sztori olyanyira életszagú, hogy a  tipikus, kudarcból fakadó lét-drámák megtapasztalása( alkoholizmus, meghasonlottság stb.) által súlyos árat fizetnek filmünk főhösei azért az egy-két lépésért, amivel közelebb kerülnek a Zodiákus-gyilkoshoz. Ebben filmben az egy-két lépés hossz azonban nem mindig számít előnynek ...
509 1 4 Film Izé
csicsilla: hááát a végén marhára felcseszte az agyam hogy nem tudtam meg konkrétan az a faszi tette e va [...]
Toffy: Hát őszintén én ezt a filmet nagyon vártam mert jók voltak a trailerek és érdekelt a sztori [...]
Cromex: Hát tényleg elég dúrva. Főleg, hogy valós történet, és még mindig nincs meg a tettes :).
Mind a 4 komment
10 lépés a tökéletes randihoz
364 1 0 Pink Izé
Mit tegyünk a narancsbőr ellen? – 7 lépésben
906 0 8 Pink Izé
Derill: a kutyaharapást szőrivel elmélet értelmében, narancsbőr ellen...a narancs bőrét kell enni... [...]
Purple: woooooooo :O :|
Errtu: ja =] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Tesseract.gif
Mind a 8 komment
Remélem a következő lépés már az lesz, hogy reggel belenézek a tükörbe és azt látom meg vagyok borotválkozva...
2379 0 2 Tech Izé
Szamooca: ez tök jó :P de tényleg nincs semmi értelme :/....és hülyeség is,mert tiszta maszat lesz a t [...]
OpheliaCobweb: bejövős...csak nemtom, h mire jó, ha a tükrömben virágok nyílnak az érintésem nyomán, de r [...]
Kis lépés egy embernek, de hatalmas bosszúság a golfozóknak.
4188 3 11 Izé
Laci: 6 éves koromban láttam fekete-fehérben az Apollo 11 Holdraszállását a TV-ben. Nem akad öreg ( [...]
Jokker: Ez nagyon hülye xD... Ha élőben átélném, hogy a nagy semmiből előjön egy idióta teljesen v [...]
Celldweller: Kész... végig sírva nevettem a röhögéstől miután kiszállt a kocsiból... fav No.1. 3x néz [...]
Mind a 11 komment
Kis lépés egy embernek, de hatalmas bosszúság a golfozóknak.
4202 1 0 Sport Izé
Egy sakk feladvány: matt 1 azaz egy lépésben!
6958 2 111 Izé
bungle: IM Greg Shahade vs 10 year old chess master http://youtu.be/LMM2RV5-HVc
Laci: Most játsszák a sakkvilágbajnoki döntőt Wisvanathan Aanand (jelenleg még világbajnok) és Vla [...]
Laci: Utánanéztem. Igazad van! Amint mondod, "egy teljesen más feladvány, de a téma hasonló". Ráad [...]
Mind a 111 komment
Egy lépés előre, kettő meg hátra, íme egy kis orosz táncbemutató nektek mára. :D
7846 8 13 Izé
bungle: Akinek esetleg liveleak nem megy: http://www.youtube.com/watch?v=UDF1K-wZlnc
nyehőce: Nagyon kész van ez a zene!!! :DD
Maccoyi: Az nem is "hasas". Az az egyik break elem a táncban. ;D
Mind a 13 komment
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
2599 0 9 Film Izé
csicsilla: egyszer jo volt,nem szeretem mikor nők keménykednek,meg mittomén...nem jön be a páros akciofilm [...]
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Mind a 9 komment
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
3028 2 8 Izé
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Ujvy: volt az elmúlt két hónapban 3 is, csak neked nem szóltunk..:D
Mind a 8 komment
Dell Studio Hybrid - Újabb mini pc
Belevetette magát a Dell is a minigépek világába, név szerint a Studio Hybriddel, amit úgy emlegetnek, mint a cég első lépését egy környezetbarát PC megalkotása felé, amelyet laptop-alkatrészekből állítanak össze a minél kisebb méret és fogyasztás érdekében.

Konkrét számokat említve ez annyit tesz, hogy míg egy torony 300 wattos tápot igényel, addig a Hybrid 65 alatt marad, és 80%-al kisebb még egy mini toronynál is. Állítják továbbá azt is, hogy az új rendszerük "le fogja hagyni a Mac mini-t is", mivel opcionálisan választható lesz hozzá Blu-ray meghajtó (hajrá, HD), HDMI-kimenet, TV-tuner és 8-az-1-ben kártyaleolvasó is.

Már a sokrétű lehetőségekből is látható, hogy a személyre szabhatóság ezúttal különös hangsúlyt kapott, és ez nem csak a belbecsben, de a külcsínben is megnyilvánul, mivel egyrészt számos színben, másrést pedig a láthatólag egyre divatosabb bambusz-borítással is kapható - a gépet pedig tetszés szerint tárolhatjuk fekvő pozícióban éppúgy, ahogy a hozzá tartozó speciális állványon, állítva is.

Technikai téren sincs ok a panaszra, mivel azon túl, hogy $499 még nem is olyan vészes ár érte, a céljának (házimozi-gép) tökéletesen megfelel, (a cég állítása szerint legalábbis) az elsődleges otthoni számítógép szerepét is be tudja tölteni a maga 1,73GHz-es, kétmagos Pentium processzorával, 2GB memóriájával és 160GB-os merevlemezével, valamint Vista oprendszerével. Lesznek azonban csúcskategóriás modellek is, amelyek már 2,6GHz-es Core 2 Duo-val, 4GB RAM-mal és 320GB hellyel büszkélkedhetnek majd, valamint a korábban már említett Blu-ray opción kívül még 802.11n-es WiFi-vel és Bluetooth-al is - plusz, szintén opcionálisan, egy RF-alapú vezeték nélküli billentyűzettel, amennyiben a szoba másik végéből is szeretnénk használni.

Magától a cégtől már kapható, egyéb csatornákon keresztül majd csak ősztől várható.

(Szerző: Gabriel)
632 1 0 Tech Izé
ATP Mester széria, Toronto, Döntő

Nadal (spanyol, 2.) – Kiefer (német) 6:3, 6:2

Győzelmével Rafa újabb lépést tett a világelsőség felé...

+

 cikk
236 0 0 Sport Izé
Irodai forradalom 18 lépésben...
8505 4 7 Izé
anon: Így néz ki a Habostorta irodája péntek délutánra? ;)
Skullman: Ártalmas az irodai munka és ez a nagyon jó tanulmányrajz példázza.
milerik: végén már Majmok bolygója feeling x)
Mind a 7 komment
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1747 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
362 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...