REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Han Yue megdöntötte a tavalyi parkolási világrekordot : Minijével egy az autójánál mindössze 15 cm-rel nagyobb helyre állt be.
7213 1 11 Izé
JoinR: Beállsz ferdén hátrafelé, kézifék be, kormány jobbra teker, 1-es és nagy gáz :D de száraz [...]
csaty: Volt egy halálraítélt Hiunday-om ,azzal gyakoroltam én is az ilyent , már a végén nem is kany [...]
nellcsy: Ezt valaki mondja meg hogy kell, hasznosítanám! :)
Mind a 11 komment
A mexikói városi parkokban kiépítendő, vezeték nélküli internetelérés tervét népszerűsíti az a reklámfilm, amelyben a kutyapiszok gyűjtő konténer vezérli a wifi-kapcsolatot. A nagyobb kutya hosszabb időt nyer a gazdájának.
917 0 0 Tech Izé
Asszem nagyobb pórázra lesz szükség...

Korábbi hasonló post
8644 1 15 Izé
brier: jaj de jaaaj *.* megzaba :DDDD
Öcsi: ...és a szabvány kutyaház sem játszik!
alavez: fake...
Mind a 15 komment
Megesszük a világot (We Feed the World)

Svájcban a kenyérgabona 4/5-e Indiából származik, abból az országból, ahol százezrek éheznek; a francia halkereskedők azt mondják, az ipari módszerrel fogott tenger gyümölcse nem evésre való, hanem eladásra; Romániában 50 centes órabérért dolgoznak az asszonyok a hagymaföldeken, amelyet távoli országokba szállítanak tovább; Spanyolország legnagyobb üvegházas agrárvidéke nagyobb mint Luxemburg és Hollandia együtt - a világban mégis 5 percenként hal éhen egy gyermek. A világ élelmiszertermelése és az élelmiszer elosztása katasztrofális szintre jutott. A 3000 kilométerről importált paradicsom olcsóbb mint a hazai; az ásványvíz ugyanolyan kereskedelmi értéket képvisel mint bármely más termék; a legtöbb élelmiszert szójával dúsítják. Hová vezet ez a folyamat? Az emberiség élelmiszerellátása nem több mint néhány tucat multinacionális cég versengésének színtere?
2457 2 36 Izé
norbertvincze: új url a poszthoz https://www.youtube.com/watch?v=n-DayakhyCM
lvd: Mondjuk neked is van igazságod, nehéz ez ügyben állást foglalni....
lvd: Jól beszélsz.
Mind a 36 komment
Ideggyógyszer helyett -> CSOKOLÁDÉ! :) miért? (nyugtató-ideggyógyszer->tompít, és roncsolja az agyműködést) :) CSOKOLÁDÉ! -> serkenti az agyműködést, feloldja a stresszt, boldogság hormokat termelésében segít :) vagyis A CSOKOLÁDÉ SEGÍTI AZ AGY MUNKÁJÁT, FRISSEN TARTJA, HOGY SIMÁN BÍROD A CSOKIVA A TANULÁS SZELLEMI TERHÉT, NAGYOBB A MEMORIZÁLÁSOD TELJESÍTMÉNYE ÉS KÖNNYEDÉN MEGY A TANULÁS! :)) PRÓBÁLD KI! :))
473 0 0 Pink Izé
Kis vasgyúrók

A nagyobbik, Giuliano Stroe már szerepelt itt pár éve.

Szerintetek jó ez egy gyereknek?
4240 1 12 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=dXBthIGmy_c
sahinel: http://en.wikipedia.org/wiki/Calisthenics A saját testeddel végzett gyakorlatok. A gyúrás az a [...]
gyeS: Ez így igaz, csak hallottam olyat (nem szakértőtől), hogy a korai "gyúrás"/edzés/izomfejleszt [...]
Mind a 12 komment
The Raid: Redemption
(Az alcímet később kapta, mert a rendező trilógiát tervez.)

A The Raid meglehetősen keménynek tűnik az előzetese alapján, főszereplője pedig az egyre nagyobb népszerűségre szert tevő indonéz akciósztár és harcművész, Iko Uwaist lesz.

Az indonéz akciófilm, melyet a minap a torontói filmfesztiválon mutattak be, moziforgalmazásba csak 2012-ben kerül, hazájában például január 19-én. A filmet író és rendező Gareth Evans neve értelemszerűen csak keveseknek csenghet ismerősen, pedig nem kezdő, hiszen két, ugyancsak inkább a felnőtteket megcélzó filmet (Footsteps, Merantau) már készített. A The Raid főszerepeiben Iko Uwaist, Doni Alamsyahot, Joe Taslimot, Yayan Ruhiant és Ray Sahetapyt lehet majd látni. A film Dzsakarta városában játszódik, ahol is egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhely, melyben a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat. A rendőrségnek eddig az épület megközelítésére sem volt lehetősége, azonban egy elit kommandóscsapat megpróbálkozik a lehetetlennel és megpróbálja levadászni azt a drogbárót, akié a rejtekhely.
2159 1 4 Film Izé
Tooni: Nem is. Mondjuk azt nem értem, miért kell bemenni. Rá is gyújthatnák az épületet, majd szép [...]
Jádám: hááá, mennyire gagyi :D XD
kovacslacka: Jól van az, máskor is csúsztam már le. :) Kíváncsian várom ezt a filmet. Elég brutálisnak t [...]
Mind a 4 komment
Orosz kutatók szerint a globális felmelegedés már visszafordíthatatlan.

A fő ok, hogy a sarkidéki örökké fagyott talaj felolvadásával a perfrostban évmilliók alatt felhalmozódott metán - ami a szén-dioxidnál 23-30-szor nagyobb üvegházhatású gáz - elkezd felszabadulni és egy pozitív visszacsatolási folyamtot indít el, amit nem lehet leállítani. Mivel a felmelegedés mértéke a légköri szén-dioxid szinthez képest késésben van, így ha most leállítanánk az üvegházgáz kibocsátást, a bolygó akkor is évtizedekig erősen melegedne tovább, így lényegében biztosan elérjük az öngerjesztő permafroszt olvadást.

Angol cikk
2896 0 24 Izé
lilaflexninja: Nem sokáig!
AVIREX: Ez sem jott be :P
AVIREX: Rabasztal: a benzin 400 alatt van boven :D
Mind a 24 komment
Belgiumban sem egyszerű a szupermarketek világa, főleg karácsony idején. Michael Havenith kisfilmjének hőse, Serge biztonsági őr egy szupermarketben. Chris-szel, a felettesével dolgozik együtt. Serge kitűnő alkalmazott és türelmesen vár arra, hogy Chris egyszer egy nagyobb felelőséggel járó munkával bízza meg. Egy este, közvetlenül zárás előtt, áramszünt következtében sötétség borul a boltra. Amíg Chris igyekszik orvosolni a hibát, Serge megpróbálja kordában tartani a hisztérikus vevőket.  
651 0 1 Film Izé
HoPpY: Jó kis filmecske!
Az egészséges életmódért

 

 

/ ha nem ctrl+c és ctrl-v használatával ínád be a címet megköszönném, mert így színes és nagyobb betűk jönnek ki. - CrazyLime /
115 0 0 Pink Izé
Elérkezett a 20000. izé! Ennek örömére egy nyereményjátékkal készültünk, aminek egy kis köze is van a postképhez: ezentúl minden hónapban a legviccesebb, legütősebb kommentet 20000 Ft-tal jutalmazzuk. Igazából semmi mást nem kell tennetek, mint amit a többség eddig is tett: hozzászólni a postokhoz, lehetőleg minél frappánsabb, poénosabb kommenttel megörvendeztetni a többieket. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít, vagyis tök mindegy, hogy csak 1 kommented volt, vagy többezer, akár az az 1 is nyerhet - persze nyilván ha több humorosabb kommentet írsz, annál nagyobb az esélyed. :) Az eredmény eldöntésében a komment pontozások (pluszok) is számítanak, de hogy elkerüljük a csalásokat, nem az lesz a döntő. Minden hónap elsején hirdetjük ki itt a post alatt az elmúlt hónap nyerő hozzászólását!

Egyben új fícsört is bejelenthetek: mától facebook acc-cal (egyre szebben írok magyarul, baszki) is lehet kommentelni - az Izés hozzászólások alatt. Természetesen azok a kommentek is részt vesznek a nyereményjátékban!

További jó Izélést és kommenteket! :)
2109 2 131 Izé
bungle: Ha esetleg kijön a 30.000-es bankjegy... ;)
Tooni: 30.000 ?
Royalize: Y?
Mind a 131 komment
A húsfogyasztás velejárói: a mezőgazdaságilag művelt terület 70%-a az állattenyésztés szolgálatába van állítva. Egységnyi hús megtermeléséhez nagyságrendddel több víz és takarmány kell, mint növényi táplálékhoz. Az amazóniai eserdők 90%-át e célból írtják ki. Nagyobb köze van a globális felmelegedéshez, mint az olajipar, erőművek, acél és cementgyárak csoport bármelyikének.
1789 1 32 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/tablak-plakatok/26127_kep?categoryId=20&position=&large=1 www.funpic.hu/ [...]
FrostiX: Fergeteges videó amúgy tényleg. Üvegház gázok? Bizonyított hogy az ember által kibocsájtott [...]
noobhunter: Tanulságos, de ezt az USA-ban kell mutogatni nem nálunk, addig amíg én házi csirkét, disznót [...]
Mind a 32 komment
Hogyan tüntessünk el "kisebb-nagyobb" tetoválásokat. :D

Hogyan készült a videó.

The Zombies Tattoo Boy
9532 4 29 Izé
Cableguy: undoritóan néz ki a srác mármint a video végén.
CRaPtRaSH: Szerintem neki az, hogy tele van varrva, ugyanannyira természetes már, mint neked, hogy nem vagy a [...]
rivaul: Olyan nincs. Mármint nem az hogy nem akar olyan lenni mint mindenki más, mert akkor nem varratta v [...]
Mind a 29 komment
Erik szeret italozni. Egy átbulizott este után, amikor a barátnőjével csacsog, olyan emberekkel találkozi, akikre egyáltalán nem emlékszik. Erik válaszúthoz érkezett? Már nagyobb a baj, mint eddig?
480 0 1 Film Izé
Tooni: WTF film, de a szó időpocsékolás értelmében, sajnos :(
Ocean Fertilization - Tengeri trágyázás

A világ óceánjaiban a planktonok növekedési ütemét a szárazföldről por és folyami üledék formájában az óceánokba jutó tápanyagok, elsősorban a vas mennyisége határozza meg. Kutatási eredmények szerint egységnyi tömegű vas óceánba szórásával többezerszer nagyobb tömegű plankton keletkezik, ami táplálékul szolgálhat az élővilágnak, egy része pedig lesüllyedve hatalmas mennyiségű CO2-őt von ki a légkörből.

Így a világ vastarmelésének néhány százalékát a tengerbe szórva ki lehetne vonni az emberiség által kibocsátott teljes éves szén-dioxid mennyiséget, így a klímaváltozás és a világélelmezés helyzete is javítható lehetne. A zöldek betiltatták...
5291 1 21 Izé
Laretta: Ez is olyan szó mint média, jól gondolom? Médiák-ról nem tanítottak csak médiáról
humusz: Nem kötekedésképpen mondom, főleg mert tudományosnak szánt cikkekben is számos esetben haszn [...]
PredatorNo1: Még kiegészíteném, annyival az előző kommentet, hogy a libamájnak magyarországon termelői s [...]
Mind a 21 komment
Egy anya rögtön megérzi, ha a gyermekének valami baja van. De vajon tényleg így van ez a valóságban is, könnyen rájövünk, ha baj van?

/Ha legközelebb is be lesz ide másolva az egész cikk nem fogom kirakni ! És ha lehet, legközelebb nagyobb képeket küldj - CrazyLime/
317 0 0 Pink Izé
6 fok megváltoztathatja a világot - National Geographic gyorstalpaló az éghajlatváltozás hatásairól a globális átlaghőmérséklet emelkedés függvényében.

A 6 fok azért jelentős, mert az IPCC szerint az évszázad végére ennél is nagyobb mértékben emelkedhet a globális átlaghőmérséklet, és a földtörténet folyamán a 10 ezer évenkénti 5 foknál magasabb ütemű hőmérséklet változások tömeges kihalással jártak.

2. rész itt.
6136 4 26 Izé
Tooni: Khmm...csak gyorsan egy mondat annak igazolására, hogy hazugság az egész: A BBC készítette. K [...]
bungle: exortus küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=bjl524GpUuI Szöveg: "BBC Horizon: Global Dimmi [...]
csaty: Orbán Viktor határidönaplójában a fütésgond kipipálva !!!!
Mind a 26 komment
Meleg helyzet... Pedig biztos látott már nagyobb "ormányt" is hátulról közeledni. ;)
10178 1 14 Izé
BusKeyCome: Vagy csak úgy ültél le Izélni tegnap, hogy maj' most kommentelek. ;)
Nusihusi: Tagek között fürdőskurva odabasz:D
Nas: Hát, most mit csináljak? Ma úgy látszik, csupa majmos post van terítéken...verekedő majmos, s [...]
Mind a 14 komment
Green Lantern - Zöld lámpás

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás harcosai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek - mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség kel fel a béke ellen, kénytelenek - most először - egy földi embert is bevenni a csapatba. És attól kezdve a világ sorsa egy nagyszájú, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) kisgyerek kora óta kerüli a felelősséget és keresi a veszélyt: most kénytelen megtanulni, hogy újonnan kapott, végtelen erejét a jó ügy oldalán használja. Ő és régi haverja, Carol (Blake Lively) szívesen veti bele magát bármilyen küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.
Négy perces részlet magyar felirattal

Magyar premier: 2011. augusztus 11.
976 0 0 Film Izé
Kronum - egy új sport.

A Kronum egy amerikai sport, amely egyesíti a foci a kézilabda és a kosárlabda sportokat. A játék gyors iramú és magas a gólszerzési arány. Az Egyesült Államokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de Európa "meghódítása" még azért odébb lesz szerintem.

Hivatalos oldal
9409 1 16 Izé
n!ne: az amcsik nagy része nem tudja megemészteni, hogy nem tudnak soccer-t játszani, erre kitaláltak [...]
Anthraxia: A videó elég rövid gondolod az összes szabály beleférne ennyibe?? Focinak is több oldalas a s [...]
he: egy részeg kentucky-i asztaltársaság... vagy 2-3 okostojás, akiknek nem megy egy normális sport [...]
Mind a 16 komment
Kronum - egy új sport.

A Kronum egy amerikai sport, amely egyesíti a foci a kézilabda és a kosárlabda sportokat. A játék gyors iramú és magas a gólszerzési arány. Az Egyesült Államokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de Európa "meghódítása" még azért odébb lesz szerintem.

Hivatalos oldal
700 1 0 Sport Izé
Furcsák ezek a mexikóiak! Ahelyett, hogy levágnák a körmüket, inkább mindig nagyobb csizmát húznak... ;D
4321 0 6 Izé
E.Dé.i.eN.A: ... gyönyörű :S
rámnémetnemlelelmenteménmár: Hogy topog az a sok idióta kis manó!:D
Nusihusi: Ezekbe a "cipőkbe" lehetetlen mozogni:( A postszövegnek meg nagy like:D
Mind a 6 komment
Gyógyulás érintésre: egyre nagyobb teret hódít
262 0 2 Pink Izé
CRaPtRaSH: volt már jelentkező??:D
Revanor: Gyógyulás érintésre: egyre nagyobb teret hódít - ergo egyre több az idióta. Igaz az a mondá [...]
The External World

Nem tudom, hogy a szürrealitás, vagy a betegség nagyobb ebben a videóban, de az biztos, hogy mindkettő megtalálható benne bőséggel. Gyengébb lelkületűeknek talán felkavaró lehet. :) Mindenesetre, hogy az "izé" (jobban mondva a WTF?!?!) fogalmát definiálja, az biztos. :D
2110 2 8 Film Izé
Tooni: eddebeteg Cigigyújtós jelenetnél IDDQD kód a háttérben. Hallal püföli a zongorázó fiút: h [...]
Tooni: Lökjétek már be a vimeós linket, nekem az Ind(i)a mindig megszakad. http://vimeo.com/19723116 M [...]
Purple: szerintem ez nem negatív értelemben vett betegség. nem értem mi benne a felháborító, meg az e [...]
Mind a 8 komment
Egy animáció a következő marsjáróról, ami a Curiosity nevet viseli.

"A 2011-es év legfontosabb űrkutatási eseményeként novemberben a Curiosity (eredetileg Mars Science Laboratory, MSL) elindul a Marshoz. Ez lesz az eddigi legnagyobb méretű és teljesítményű marsjáró (rover) a vörös bolygón. Nagyobb távolságokat tesz meg, és részletesebb elemzéseket végez majd, mint a nagyon sikeres Spirit és Opportunity. Egy összetett, automatizált, guruló laboratóriumnak tekinthető, amelynek fő feladata az élet lehetőségének - illetve az ezzel kapcsolatos sugárzási, kémiai körülményeknek - a vizsgálata lesz. Tervezett élettartama legalább egy marsi év (körülbelül két földi év), amelyet ideális esetben túlteljesíthet. Nemcsak műszerállománya és technológiája fejlettebb a mostani marsjárókénál, hanem a napelemek mellett radioaktív energiaforrással is bír, azaz társainál több energiát használhat mozgáshoz, mintavételhez és egyéb elemzésekhez. "

Élőben lehet nyomon követni a "marsautó" építését a NASA oldalán keresztül, az alábbi linken.

Illetve itt, még 5 jövendőbeli űreszköz melyeket szintén a 2011-es évben készülnek útjukra engedni.
3288 3 5 Izé
Revanor: A Spiritet pár hónapra tervezték fölküleni, ehhez képest vagy öt évig tökéletesen működ [...]
Rejtő: az első kép amit a Spirit küldött http://www.allhatnocattle.net/Mars%20Rovers.jpg
brandboy: Főlkűldik , hogy arrébb rúgja a Spiritet.
Mind a 5 komment
Majdnem rossz vége lett egy svéd párocska hobbijának: hosszútávú korcsolyázásra indultak, csak épp arra járt egy jégtörő hajó is, így egy jégtáblán ragadtak. Szerencsére volt térerő és egy helikopter a segítségükre sietett.

Nagyobb képek a svéd oldalon.
7872 2 10 Izé
MDylan: Gondolkozz... Ha megnézed a cikkben szereplő képet akkor látszik, hogy a háttérben ment el a h [...]
kicsipiszok: sokminden fura dolog történhet szabad vizeken... gondolom nem ez volt az első és utolsó, hogy o [...]
lb7: ...és egy hajót hogy a francba nem lehet észrevenni?! Idióták...
Mind a 10 komment
Rengeteg filmnek készült már folytatása. Sok jobban sikerült, mint az eredeti, de a legtöbb sajnos rosszabb lett. Tovább kattintva nagyobb felbontásban is megnézhetitek a grafikont.
7232 4 3 Izé
GerzSonka: Mert te megelégedtél egy agyatlan akciófilmmel, és fogadok, hogy nem láttad a Faun labirintusá [...]
balogh predator: nekem jobban tetszett a 2
sf: A Hellboy 2 jobb mint az első?? na nemááá...
Rengeteg filmnek készült már folytatása. Sok jobban sikerült, mint az eredeti, de a legtöbb sajnos rosszabb lett. Tovább kattintva nagyobb felbontásban is megnézhetitek a grafikont.
7480 0 0 Film Izé
Sínen a sínágyú. Az új Perwoll most a régebbinél több mint háromszor akkora rombolóerővel bír, kb. 160 km-ről elpusztítja a célpontot, a hangsebességnél nyolcszor nagyobb sebességgel.
14683 4 29 Izé
Tooni: Miért nem tudják egyszerűen sínágyúak hívni.
bungle: http://index.hu/tech/2013/02/25/pusztito_mint_egy_raketa_de_pontosabb/
spider86: "Az erőre azért van szükség, mert állandóan konfliktusok adódnak."
Mind a 29 komment
Cicifix-típusok, melyek nagyobbnak mutatják a melled
1708 0 7 Pink Izé
CRaPtRaSH: nem sok dologra vártam eddig két évet :P (mármint ilyen kézzelfogható dologra :D)
papaluige: őőőő....... már két éve? nem két hete? :)) sajnos beakadt egy kicsit a projekt, a táska f [...]
CRaPtRaSH: kész van már az a bizonyos 2éve beígért táskám??? :D
Mind a 7 komment
Ezmiez? - kérdezhetnétek...

Pete Burns és együttese, a Dead or Alive a nyolcvanas évek egyik legnagyobb felfedezettje volt (You Spin Me Round... c. slágerüket biztos ismeritek). A banda befutása óta Pete sorozatosan esett át kisebb-nagyobb plasztikai műtéteken, amelyek mára szinte teljesen eltorzították arcát. A Geronazzo Mária férfi megfelelőjeként éldegélő egykori énekesnek állítólag annyira szét van plasztikázva az arca, hogy akár bármikor leválhatnak egyes részei.
8104 1 22 Izé
bandee1219: http://funpic.hu/hu.picview.php?id=23067
.::JunKieEQ::.: Randa egy ratyi... :DDD
Nas: Nagyon durva, hogy úgy néz ki mint egy elbaszott porcelánbaba, aztán meg megszólal mély férfi [...]
Mind a 22 komment
A legújabb fogyasztó trükk: így fogyhatsz!

A víz fontos szervezetünk számára: egészségünk érdekében napi 1,5-2 liter vizet kell innunk a nap folyamán egyenletesen elosztva. És mint kiderült, nemcsak az egészségünk megőrzésében segít a víz, hanem a fogyókúrázók is hatékonyan alkalmazhatják céljuk elérése érdekében. Egy tanulmány ugyanis megállapította, hogy azok, akik étkezés előtt két pohár vizet fogyasztottak el, nagyobb súlyt adtak le, mint azok, akik nem tettek így.
277 0 0 Pink Izé
Ennél nagyobb közönsége valószínűleg soha nem volt... :D
4526 1 8 Izé
wiwien: na azon csodálkoztak volna igazán sztem ha tapsoltak is volna a tehenek xD
gurbli: És még mondja valaki, hogy az állatok nem szeretik a zenét!
Nusihusi: Műértő tehenek:D
Mind a 8 komment
A Family Feud olyan vetélkedő, ahol megkérdeznek száz embert valamilyen témában, majd a játékosnak a többség válaszát kell megmondania.

Ennél a résznél a "kérdés" a következő volt:

Megkérdeztek 100 férfit, hogy mely testrésze nagyobb, mint 16 éves korában...
10623 3 13 Izé
sariatti: Kérlek mind ki 21-szer hogy FEHÉR. Aztán megkérdezem -de gyorsan kell válaszolnod- hogy mit isz [...]
Balde_x: XD király komment
eol: De most... ki nem? :D Tuti, hogy a szerkesztők pontosan erre számítottak.
Mind a 13 komment
Vibrátor sakk készlet - a játék (még nagyobb) élvezetéért. ;)
5449 1 10 Izé
eol: Persze, és kombinálva ezzel a szettel csak feleannyi helyet foglalna...
sf: .. alig várom már, hogy kijöjjön a fleshlight sakk is :D:D:D:D
matyi91: a "bábuk" szürkék és feketék, ha jobban megnézitek, nem ugyanolyanok.....
Mind a 10 komment
Hangya-halálspirál avagy a kollektív viselkedés buktatói Egy érdekes jelenség, amely a búcsújáró lepkék hernyói és bizonyos rajokban élő halfajok mellett a vándorhangyáknál figyelhető meg, amikor is a fő rajtól kommunikációs zavarok miatt leszakadó kisebb (vagy olykor nagyobb) csoport tagjai mind egyszerre kezdenek el egy adott irányba mozogni, és akár napokig is elköröznek így, míg a végkimerülésben el nem pusztulnak, hacsak persze egy-két egyednek nem sikerül kiszabadítania magát a kollektív tudat béklyóiból (amely mindegyik dolgozó fejében azt visszhangozza: „mindig csak kövesd az előtted lévőt”), megtörvén ezzel a „halálspirált”...

További videók itt és itt.
10444 6 26 Izé
7sleeper: http://www.youtube.com/watch?v=2bYlbzhtUMM
bungle: Ants in my scanner: http://vimeo.com/13703448
kukulkan: Ha esetleg nagyobb felbontásban tudnál feltölteni még ilyet, akkor érdekelne... ;)
Mind a 26 komment
Öltözz Pac-Mannek - így nagyobb az esélye, hogy foglalkoznak majd veled a farsangon... ;)
689 1 0 Tech Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban bemutatjuk a "Sarcastic Fringeheads" (magyar nevét nem tudom) nevezetű, igen nagyszájú halat. Nagyon érdekes területi csatát vívnak egymás között a Csendes-óceán mélyén, ahol tutira az a "halacska" győz, amelyiknek nagyobb a szája. ;)
2494 2 11 Izé
Tooni: "magyar nevét nem tudom" Gunyoros rojtfejűek :D
lb7: Jájj Te! Én nem a 3-as képre hanem a 3-as kommentre gondoltam, amit írtam! :DDD
betyár: értem én, csak elképzeltem, ahogy rátapasztod az ajkaid a szomszéd Erzsi néni homlokára :D mo [...]
Mind a 11 komment
Pár éve még csak vágyálom volt, ami mostanra végre teljesült: elkészült minden idők legnagyobb filmjének folytatása, amely még az elsőnél is nagyobb szabású lesz, a Titanic II. ;D
(a Mega Shark vs Giant Octopus készítőitől :)))
6620 3 33 Izé
Tooni: És yetik is a jéghegyen! :)
bungle: Esetleg egy DiCaprio zombi?
Tooni: Ja igen, Michael Madsen nincs benne? :D
Mind a 33 komment
Pár éve még csak vágyálom volt, ami mostanra végre teljesült: elkészült minden idők legnagyobb filmjének folytatása, amely még az elsőnél is nagyobb szabású lesz, a Titanic II. ;D
(a Mega Shark vs Giant Octopus készítőitől :)))
6732 1 2 Film Izé
Erunder: Örülök neki, hogy megtaláltad az oldalt, most megtalálhatnád a nyelvtan könyvedet is. Az én [...]
Németh István: nem értem csináltak mésodi részt az első rész is sokolo volt de a képen a kémények ojan mi [...]
Régebbi postok...