REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Nagy dolgaink, avagy felnőttként a bilin

Nagy dolgot véghezvinni sohasem könnyű. Főleg akkor, ha még jól rá is parázol. Egy barátnőm például szakdolgozat miatt készül most a hősi halálra, pedig ez már a második neki. Mármint szakdolgozatból, nem hősi halálból – abból az efféle „nagy dolgok” miatt mindannyiunknak sokkal több volt. Mégis feltámadtunk!
376 0 0 Pink Izé
Megvalósítás - Kvantum Radar 2013 (magyar kísérlet) 

Már volt erről szó az Izé-n kb. 3 éve, most itt egy friss videó és egy cikk is arról, hol tart a megvalósítás. Lehet, hogy hülyeség és sosem lesz működőképes, de ha mégis, akkor egy „kicsit” másképp kell majd gondolkodnunk a térről és időről. Részletesen elemzik a - vélt, remélt, vagy elképzelt? - működési elvet, szóval, ha valaki nagyon ért a kvantumfizikához, az ne habozzon megosztani a véleményét! ;)

Ja igen, és mindez itt, Magyarországon zajlik, elvileg 4-5 éven belül lehet eredmény (legalábbis ezt ígérik a készítők). 
Mi a véleményetek?
2848 1 8 Izé
Tooni: http://www.youtube.com/watch?v=Vh78T--ZUxY
Resystanc3: Nem vagytok rá méltók :)
sakos: Nyugi, Hawking is a napokban jött rá, hogy hülyeség az egész amit kigondolt. Majd olvasd el az [...]
Mind a 8 komment
Bernice-t nem lehet csak úgy ledönteni a lábáról! Vagy mégis?! Vagy mégse!?
4137 1 6 Izé
Tooni: Höhö, te beszélsz, aki több mint egy év után hozzászól? :D
Sztumi: Honnan halásztátok elő ezt a több éves vackot?
nivea: Értem hogy ez egy megrendezett műsor, de a néger csávó vagy csaj?
Mind a 6 komment
Módszerem, a belső hang diéta

Van saját személyi edződ, dietetikusod, stylistod, sőt pszichológusod és alternatív gyógyászod is. De mégis máshoz fordulsz, másnak fizetsz, más tanácsát fogadod meg. Mástól várod el, hogy megmondja, mi a jó neked. Pedig az, aki mindenkinél jobban tudja a választ az összes kérdésedre, veled együtt született. Kevésbé költőien úgy is súghatnám, hogy te vagy az, bazmeg.
405 0 0 Pink Izé
Egy kis ismeretterjesztés az NSA piszkos eszközeiről

Jacob Appelbaum előadása a hamburgi „Chaos Computer” kongresszusról, ahol a legfrissebb dokumentált felfedések alapján betekintést ad arról, hogy vajon mégis milyen mély az NSA kémkedés nyúlürege.
2100 2 1 Izé
norbertvincze: az előadó cikke a spiegel magazinba http://www.spiegel.de/international/world/the-nsa-uses-powerf [...]
5 frenetikus dolog, amit 2013-ban fedeztem fel

Bár a naptár nem mérvadó az életemben – tökmindegy, elseje van-e vagy tizenhetedike, szerda vagy péntek –, a szilveszter mégis egy pillanatnyi megállásra késztet. Főleg akkor, ha minden eddiginél eseménydúsabb, káprázatosabb, fantasztikusabb, tehát szuperebblatívuszokért kiáltó esztendő áll mögöttem. Elképesztő utat jártam be fejben és kilométerben.
380 0 0 Pink Izé
Ünnepi szabadság

„Az ünnep nem mindig szabadság, de a szabadság mindig ünnep.” Miközben az utcákat róttam tegnap délután, ez fogalmazódott meg bennem. Az otthoni fenyőillat után magamba szívhattam az idegen, mégis ismerős ablakokon kiszivárgó olajgőz bukéját, a városszéli erdő semmivel össze nem téveszthető, hűvös levegőjét, meg a saját, ajándékba kapott parfümöm aromáját. A szabadság egyszerre ezerféle szagát. Az „ott vagyok, ahol jólesik” érzékekkel közvetített lenyomatát.
315 0 0 Pink Izé
Mégis jó valamire? ;)
2876 0 1 Izé
ittakary: Csak animáció. Szólok mielőtt még tévképzeteitek lennétek.
Homeopata halgyógyász a halgazdaságban 

„Halállományokat érintő gyógykezeléseink során kizárólagosan a homeopátiás kezelési módot alkalmazzuk.”

A szkeptikusok szerint a placebóhatáson túl a mai napig nincs magyarázat, és amelynek hatásosságát eddig egyetlen tudományosan kidolgozott, kontrollált módszerrel sem igazolták. A száz százalékban állami tulajdonban lévő halgazdaságban azonban mégis ezt alkalmazzák.
1898 0 5 Izé
VBK: DE IGENIS, VAN! Tegnap is a Nyuszi nescafe-zta össze a hűtőszekrény tetejét, a lakótársam meg [...]
bimbi: http://www.lautgegennazis.de/blog/wp-content/uploads/2011/08/kind-weinen.gif
Nas: "Nincs Mikulás! Meg az a kurva Nyuszi sincs!" :D
Mind a 5 komment
Nem ismered a tenyered

Amikor mondasz egy viccet, de senki sem nevet. Amikor felveszel egy ruhát, s összesúgnak mögötted. Amikor szólsz valami nagyon okosat, ám a többiek csak legyintenek. Amikor szenvedsz, mert valami nem megy neked, és a körülötted lévők röhögve rávágják: dehogynem… Akkor talán ideje alaposabban megismerkedni a lényeddel. Különben azok közé fogsz tartozni, akik egy idegennel élnek közös testben.
480 0 0 Pink Izé
Jamie Oliver megnyerte egy régóta tartó háborúját az egyik legnagyobb gyorséttermi lánccal - a McDonald's-al szemben. Miután Oliver pontosan bemutatta hogyan készülnek a McDonald's hamburgerek, a cég végül bejelentette, hogy megváltoztatja a receptet, de mégis, erről egy árva kukk sem esett az egész mainstream- és céges médiában. 

Frissítés: kamu az egész, így nem győzte le Jamie Oliver a Mekit
4086 3 33 Izé
norbertvincze: http://www.enportal.hu/mibol-keszult-regen-es-mibol-keszul-ma-a-virsli.html
norbertvincze: már majdnem azt hittem, hogy te valami mekis aktivista vagy
ivivan: Szerintem nem "műanyag", csak nem annyira fűszeres, mint a magyar ételek általában. Ami nem fel [...]
Mind a 33 komment
LXT - We Only Come Out At Night

Nemrég jött ki az új albumuk Cold Hearts And Old Scars névvel. Már nem az az arcbamászós lázadós zene, hanem nyugodtabb, „érettebb” a hangzásuk. A számok már nincsenek annyira effektezve, de valahogy mégis van bennük valami... Akik szeretik a melankólikus hangulatot, azoknak bejöhet.
526 1 1 Zene Izé
jollakott_napkozis: Valamiért elb@szva post-olódott a link, itt a jó: http://www.youtube.com/watch?v=ADFEyN5Q71s
Isteni műszak 

Milán (Ötvös András) a félig horvát, félig magyar srác a horvát seregből dezertálva 1992-ben, a délszláv háború második évében szökik át Jugoszláviából Magyarországra, és mint korábbi orvostanhallgató, a budapesti mentőknél szerez magának munkát. Két állandó társa Kis Tamás (Keresztes Tamás), a mentőautó sofőrje és Fék doktor (Rába Roland), a háromfős éjszakai rohammentő csapat főnöke. A lelkes és lelkiismeretes ápolófiút hidegzuhanyként éri, mikor kiderül, hogy társai válogatnak a betegek között. Miközben életeket mentenek meg, időnként hagyják meghalni az időseket és a gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket, sőt még az is előfordul, hogy siettetik a halálukat. Milán számára kiderül, hogy a mentőautó hátuljában zajló illegális eutanáziáknak van üzleti oldala is. A pénzre neki is szüksége van, mert ki akarja szabadítani a szarajevói ostromgyűrűben rekedt bosnyák menyasszonyát, ezért alkut köt társaival. A bűnbe és a borzalmakba fokozatosan sodródik bele. Úgy válik gyakorlott mentőssé, és éli át az életmentés euforikus pillanatait, hogy közben a halál számtalan arcát is megismeri. 

Duplakritika: Sokkot kaptunk egy magyar filmtől
1537 2 0 Film Izé
Röpke erőszak a plázában

„Minek? Úgyis mindben nagy a segged!” – rivallt a fiú a lányra, miután az egy bolt előtt közölte, hogy nadrágot próbálna. A babaarcú csaj, akinek cingár combocskái között összeszorított állapotban is át lehetett volna dugni egy méretes barackot, mégis megállt a kirakat előtt és tétovázott. Mire alacsony, köpcös, kopaszodó partnere elrángatta onnan a csuklójánál fogva.
863 0 2 Pink Izé
termi-nator: az sem mindegy, hogy európai, vagy afrikai
Tooni: Mekkora egy összeszorított állapotban levő méretes barack, ezen belül kajszi vagy őszi?
Gyilkosból ártatlan, milliomosból közmunkás.

Rekordkártérítést kapott az államtól Burka Ferenc és a fia, mert ártatlanul börtönözték be őket egy gyilkosság miatt. Az összesen 45 millió forintot mára felélték, igazán nagy dologhoz nem tudtak vele kezdeni. Ráadásul a rendőrség évek után azt állítja, mégis ők voltak a gyilkosok. Mi lesz a 45 millióval, ha újra elítélik őket?
3126 0 5 Izé
7sleeper: ha lesz rablás a kocsmát fogják felnyomni annyi befolyt ott belőlük mint amennyi 'üdítő' bel [...]
nlght: Hogy hívják a cigányt öltönyben és nyakkendőben? - ??? - A vádlott álljon fel!
a janek: Mondjuk,ezt is mi fizettük ... *.*
Mind a 5 komment
Dolgozzunk holnaptól fele ennyit? 

Hollandiában és a skandináv országokban jóval kevesebbet dolgoznak, mégis jól megy a gazdaság. Mit oldana meg és mit nem a 21 órás munkahét?
2862 1 8 Izé
Yaneek Ulalume: Egyetértek. http://dilbert.com/strips/comic/1990-04-25/
godzsy: Nem olvastam el a cikket, mert most nincs rá ingerenciám, de kikre vonatkozik a kevesebb melózás [...]
-== Lacc ==-: Ha kevesebb munkával ugyanazt a teljesítményt eléred, akkor többet fognak követelni...kell a h [...]
Mind a 8 komment
Neurotech - The Decipher Volumes

A cyber-metál fanok nagy örömére, Wulf debutáló Antagonist albumába sűrített agresszív társadalomkritikája és az ezt követő Blue Screen Planet komolyzenét idézően megkomponált EP-je után elkészült a második full albuma, amiben ugyan még van 1-2 Antagonist idéző zúzósabb szám, de mégis inkább elgondolkodtatóbb "new age" vonalat vett fel. Az új album 3 volume-ból áll (ebből az első két EP már régebb óta meg lehetett hallgatni, ezt gondolom Celldwellertől vette). Mint az összes albuma, ezt is ingyen letölthető Bandcampről (vagy annyit fizethetsz érte amennyit jónak látsz).
538 1 1 Zene Izé
jollakott_napkozis: A teljes album YT-on: https://www.youtube.com/watch?v=jrUlemBgrA0
Elefánt együttes

"Filmzenéket írunk nem létező filmekhez " mondják az Elefánt tagjai. Egy nagyon fiatal sikertörtént első és már most igazán kiforrott nagylemeze. Egy másfél éves zenekaré, amit nem egy tv-csatorna rakott össze, akik nem popznét játszanak, mégis meghódították a Petőfirádiót, ott vannak az összes nagyobb fesztiválon. A szövegek intelligensek, a zene újító és nem valami ezerszer hallott olcsó közhely. A szakma őket tartja a Kispál és a Borz, a Quimby vagy épp az Amorf Ördögök méltó utódjának. Zenéjükben a költészet és a Jazz, a múlt és a jövő zenei elemei egyaránt helyet kapnak, valami teljes új hangulatot kölcsönözve. Olyanokkal dolgoznak időnként együtt mint Akkezdet Phiai.

Nekem speciel torony magasan a legújabb szerelmem, ismerjétek meg ti is az Elefántot!
467 0 0 Zene Izé
Ilyenek a netes ismerkedésből lett házasságok 

Ha élete párját keresi, a legfrissebb kutatási eredmények szerint az a legjobb, ha az interneten kutakodik: az interneten összeismerkedett házasok ugyanis a felmérési adatok szerint boldogabbak és tovább is maradnak együtt, mint a hagyományos módon megismerkedett párok.
473 0 0 Pink Izé
Alkoholpára: nem hizlal, berúghat tőle, de bele is halhat 

Borzasztó veszélyes az alkoholnak az a fogyasztási formája, ami mostanában kezd elterjedni. Vagyis, hogy a vállalkozó szelleműek párásítva fogyasztják a piát, mert így például a rövidekben található rengeteg kalória nem jut a szervezetükbe, az alkohol viszont igen, tehát részegek lesznek, mégis megtarthatják az alakjukat. A probléma, hogy így az alkohol a májat megkerülve jut a szervezetbe, ezért például az alkoholmérgezés sokkal könnyebben alakul ki.
4855 0 13 Izé
cila: És az etiléter? Egy, két csöpp vattára s orrbaszívni. Az milyen?
Nusihusi: Újabb veszélyes alkohol-fogyasztási mód. A szembe folyatott vodka után, már meg se lepődöm.. [...]
nearo: Hát nemtom ez mire jó... én azért iszom a sört, mert szeretem, nem azért, hogy mindenáron ber [...]
Mind a 13 komment
Mit tudunk a csókról?

A csók művészet. Sok-sok fajtája ismeretes, és megismerése az ókor óta izgatja az embereket.
390 0 0 Pink Izé
Ne zavarj, épp lopok! 

A törvényjavaslat értelmében nem lesznek megismerhetők azok a szerződések, döntést megalapozó dokumentumok, amelyeknek kiadása túl sok munkával járna az adatkezelő szerv számára. A törvény nem pontosítja, hogy „a túl sok munka” mit jelent, így a gyakorlatban a hivatalok dönthetnék el, hogy kiadják-e a kért adatokat vagy sem. Ez tökéletesen szembemegy a közpénzek költésének ellenőrzésével.
1861 0 26 Izé
Samu.: noo problem, a magyar szereti ha seggbekúrják
realista: Hihhetetlen pofatlansag. Tokmindegy hogy ezt most epp a fidesz csinalta. Ez mar kb. a Magyar Nemzett [...]
tjunior: Szerinted a bonyolultságon múlik? Vagy azon, hogy "dolgozni" kell vele?
Mind a 26 komment
Proteinbomba: sült sáska házilag 

Hatvan százalék fehérje, csak hat százalék zsír - a rovar egészséges. És csak elsőre meredek. Végül is, a rák is ízeltlábú, mégis megesszük.
2079 0 0 Pink Izé
Itt vannak!

Bizarr videó kering a neten a hüllőfejű biztonsági emberről, akinek átváltozását a News One televíziós csatorna két kamerája is rögzítette. 2012-ben, az AIPAC konferenciáján, melyet a washingtoni Kongresszusi Központban tartottak, Barack Obama beszéde alatt egy nagyon furcsa külsejű személy, egy alakváltó humanoid került a kamerák kereszttüzébe - állítja a lentebbi videó feliratozása. Emberek! Lehet, hogy mégis igaza van Szaniszló Ferinek, amikor nem csak a globális háttérhatalom erejéről beszél, de az űrből irányított csúcstechnológiával is rémisztget minket, amivel a földönkívüliekkel szövetkezett tuggyukkik akarják leigázni az emberiséget?
13271 0 95 Izé
Tooni: Jobb képek a földönkívüli testőrről http://metabunk.org/threads/1323-Debunked-Obama-s-Reptili [...]
AVIREX: 2x megnéztem, semmi kivetni valót nem találtam ebben a videóban, szóval csak a nagy 0 van felf [...]
imki: "Igen, túlélnék egy 65 millió éve bekövetkezett aszteroida becsapódáshoz hasonló dolgot, FA [...]
Mind a 95 komment
Egy buszvezető szemével  

Nálunk is sokat romlott a közlekedési morál az utóbbi években. Úgy néz ki az utakon már csak ellenségek vannak, rengeteg lett az agresszív söfőr. Felmérések bizonyítják, hogy a KRESZ be nem tartása, gyakorlatilag semmibe vétele okoz mind több balesetet. Egyik legfőbb probléma a féktávolság be nem tartása, gyorshajtás, irányjelzés elmulasztása, és valamiért az "én vagyok az utak királya" érzésből adódó hamis és önhitt hatalmi érzet. Vannak gyenge törekvések a közúti rend visszaállítására, akadnak szép számmal, akik azt szorgalmazzák, hogy minden gépkocsivezető néhány évente PAV-on (pályaalkalmassági vizsgálaton) venne részt, és megismételné sikeres KRESZ vizsgáját. A kezdeményezés célja az agresszívvé, labilissá vált söfőrök kiszűrése, és KRESZ tudásunk napra kész ismerete. Ettől várják a csodát, a magyar közlekedési morál javulását, valamint a szigorúbb, és rendszeres rendőri ellenőrzésektől.
4719 1 32 Izé
imki: Érdekes, de az utóbbi pár évben engem nagyon meglepett, hogy milyen előzékenyek lettek az aut [...]
Glocker: Ebben az országban rég nem a rendteremtés a célja a vezetőknek, hanem az emberek megosztottság [...]
bikbukkfa: Mégvalami, ugye ismerjük a szitut h kimegyünk németben és a zebraához max arért dudálnak rá [...]
Mind a 32 komment
Kilométerekről ölt a mesterlövészek ördöge 

Százakat lőtt le Irakban, majd hazatért, jótékonysági szervezetet alapított, bestsellert írt, és sztárokkal parádézott a legkeményebb amerikai mesterlövész. Chris Kyle kilométerekről képes volt ölni, annyira féltek tőle az ellenségei, hogy sok ezer dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére. Tíz évet harcolt, mégis otthon lőtte le egy bajtársa, akin segíteni akart.
8729 1 19 Izé
ddeniss: Azért meséld el, milyen volt az idő ott abban a faluban ahol láttad a nőt a kővel ahogyan ez a [...]
zizi: De nem őt akarta, hanem a mellette állót! XD
kredencz: Szerintem ő lőtte le orvul ezt az amerikai hőst: http://kepfeltoltes.hu/130208/hrczs_www.kepfelt [...]
Mind a 19 komment
Az utolsó hegycsúcs (La última cima

Hívják, de nem veszi fel. Egész életében elérhető volt, most meg nem válaszol. Mi történhetett? "A hegyimentők megtalálták annak a két hegymászónak a holttestét, akik most hétvégén tűntek el a Moncayón." Kirándulni ment a hegyekbe, és meghalt. 42 évesen. Róla szól ez a megragadó dokumentumfilm. Pablo Domínguezről, a katolikus papról, aki éjjel-nappali szolgálatot vállalt, aki ég és föld találkozási pontja volt, és ezt az emberek megérezték. A múlt tárul fel, hisz mindenki Pablóról beszél, mégis a jelen kérdéseire kapunk választ a szereplők szájából: Mi a boldogság? Lehet-e boldog, aki szenved? Van-e teljes élet? Mi a halál? 80 perc izgalom, 50 szereplő, spanyolos lendület, megragadó képek és zene, ráadásul nyomasztó légkör helyett derűs, őszinte, reménykeltő vallomások. Ez volt Pablo, és ilyen maga az élet.
1643 0 22 Izé
HeavyCross: 1) jogilag az követ el bűnt aki feltölti, nem pedig aki letölti :P 2) mivel a staff engedélyé [...]
bimbi: sima liba http://www.beol.hu/bekes/kozelet/kisult-a-vilag-legnagyobb-kenyere-oroshazan-400722 http: [...]
Tooni: A torrent csodája: 5 kenyérrel és két hallal jóllakathatsz 5000 embert ;)
Mind a 22 komment
Hard Candy (Cukorfalat) 

Hayley egy szép és vonzó 14 éves kamaszlány, aki kortársaihoz hasonlóan, sokat lóg az interneten. Egy chat-szobában megismerkedik Jeff-el, a 32 éves fotóssal és pár hét levelezés után találkoznak egy kávézóban. A kialakulóban lévő vonzalmat a személyes találkozás csak megerősíti és bár érzi, hogy a tűzzel játszik, Hayley beül a nála jóval idősebb Jeff kocsijába és elmegy vele a férfi házába.
3358 0 1 Film Izé
HoPpY: Ez a film engem annyira feldühített..:D
Apokaliptikus képek a világ nagyvárosaiból 

Lucie és Simon Csendes világ című fotósorozata javarészt olyan helyeken és időpontokban készült, amik ilyenkor zsúfolásig teltek élettel. New York, Párizs, Peking terei, sugárútjai a képeken mégis egy kipusztult világot idéznek.
5657 1 3 Izé
bungle: Hasonló témájú sorozat: The Walking Dead ;)
Szancso: Hasonló témájú videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OcB2Dkgsmf8#! :)
bungle: Geri barátom pár régebbi, hasonló fotója Budapestről: www.flickr.com/photos/gregoryironphotogr [...]
Apokaliptikus képek a világ nagyvárosaiból 

Lucie és Simon Csendes világ című fotósorozata javarészt olyan helyeken és időpontokban készült, amik ilyenkor zsúfolásig teltek élettel. New York, Párizs, Peking terei, sugárútjai a képeken mégis egy kipusztult világot idéznek. A három évig készült sorozatot különböző fotográfiai technikákkal hozta létre a munkáiban rendszeresen a valóság és a fantasy határán mozgó francia-német szerzőpáros. Céljuk a zsúfolt utcaképek elnéptelenítése volt. Egyrészt a 19. századi fotográfiát idéző hosszú expozíciós időket használtak. Egy-egy fotó expozíciója több óráig tartott. Ezalatt minden mozgó és mozgatható dolog eltűnt a képről. Ehhez az asztrofotográfusok által is használt sötét szűrőt használtak, hogy megóvják a képeket a kiégéstől. Másrészről az elkészült fotókat számítógépes programokkal hetekig tökéletesítették, hogy azok, egy kattintással készült csendélet illuzióját keltsék. Végül minden képre utólag felkerült az ember is.
4442 0 0 Art Izé
Rebecca Black retteghet: itt a Friday utódja

Nicole Westbrook ünnepi száma és klipje esztétikai merénylet. Az „It’s Thanksgiving” című muzsikában szó esik a karácsonyról, a szilveszterről, a húsvétról és a függetlenség napjáról, de mégiscsak a hálaadás viszi a pálmát, amikor asztali ima helyett rappelni lehet.
840 0 2 Pink Izé
lorem_ipsum: gyerekek reakcioi http://www.youtube.com/watch?v=aQrU_Omn1ZM
MorLhack: a mai mondvacsinált sztárocskák tanulhatnának Alexandrától :P http://www.youtube.com/watch?v=w [...]
Diétázzon esti zabálással: itt a Harcosok Étrendje  

Szembe megy az évtizedek óta sulykolt szabályokkal, mégis sokan esküsznek az új diétára. De tényleg ez lenne a világmegváltó étrend?
900 0 0 Pink Izé
Újabb sörerőcsúcs: Armageddon, a 65 fokos sör Skóciából - megiszod és másnap vége a világnak! 

Magyar cikk
3812 2 9 Izé
kicsicece: Szóval ez gyakorlatilag sor-szorp :D
syl: a vilag legerossebb sore 12% a tobbi csak baromsag
Nusihusi: Valaki meg előrukkol a 99 fokos sörrel:D
Mind a 9 komment
A Fika-faktor mindenkiben megvan

„Milyen hamisan énekel! És hogy néz ki? Nem való ez ide!” – háborgott a tévé előtt Irén, akinek muzikalitása kimerült a negyedik osztályban megismert, Béreslegény című nótában, képernyőképessége pedig a terjedelmének teljében lévő, púder nélküli Lagzi Lajcsiéval vetekedett.
463 0 0 Pink Izé
Instant gyereknapunknál maradva, vígjátéknak besorolva, mégis kicsit több.

I Declare War

Gyerekkorunkban mindannyian játszottunk erdőben háborúsdit. Városban felnőtteknek mondanám, hogy vidéken ez standard. Magunk készített bunkerek, fadarabok mint Kalas, és 9 milis és mehetett is a móka. Mi történik, ha egyszer a móka komollyá válik? Most megtudhatjuk.
1130 1 0 Film Izé
Egy kis kocogás néha kellemes „löketet” ad a naphoz. ;)  

Mégis mit gondolt, az ott egy zebra? És pont egy gyalogos felüljáró alatt?
6892 0 25 Izé
rotatorrepesz: Igen, és ha a gyalogos hirtelen megáll mert meglátja az autóst, vagy meghallja a dudát akkor me [...]
bungle: :) Ismertem, az Intacto-ból nyúlták a klip ötletét...
scripter: http://youtu.be/BKXKWBcaV3A ;)
Mind a 25 komment
Nem tanulnak egymás halálából a fényevők. Úgy tűnik, az 50 év körüli svájci nő látta az indiai gururól készült filmet, amiben a férfi állítja, 70 éve nem evett semmit, és mégis él.
4571 0 18 Izé
bungle: Fényevés miatt halhatott éhen egy egyéves kisfiú Agárdon http://hvg.hu/itthon/20130417_Fenyeve [...]
Purple: Amúgy az "életek" elég jó meghatározás arra mennyi idő alatt lehet a fényt enni. :D Csak nem [...]
Purple: Atya úr isten.... Pont ezt akartam én is megkérdezni viccből mint dude, csak gyorsabb volt, de [...]
Mind a 18 komment
Csoda vagy fenyegetés az új HPV oltás?

Nem csak lányoknak, de már fiúknak is ajánlja a HPV oltást az amerikai egészségügyi hatóság. A CDC tavaly októberi döntését arra alapozza, hogy a Gardasil (nálunk Silgard) néven forgalomba kerülő védőoltás elméletileg nem csak a méhnyakrák, de a nemi szervi szemölcsök és a végbélrák megelőzésére is alkalmas. 

A Gardasil sokat ígért, mára mégis igen ellentmondásossá vált a megítélése, hiszen sok szülő azt állítja, gyermeke a védőoltástól lett visszafordíthatatlanul beteg. A kiváló televíziós újságírónő, Deanna Dewberry a Wish-TV hírcsatorna számára átfogó riportot készített a témában.

HPV elleni oltás mellékhatásai
1386 1 38 Izé
norbertvincze: http://mic.com/articles/85725/7-biggest-lies-spread-by-the-anti-vaccine-movement-debunked-by-science [...]
norbertvincze: http://valasz.hu/itthon/halalos-oltasokrol-beszelt-megszolal-a-hpv-oltas-vezeto-kutatoja-105529
Tooni: "Nem tudni, milyen betegségben szenved több mint 200 kolumbiai lány. Szüleik attól tartanak, ho [...]
Mind a 38 komment
Kezdjük újra! Sok pár életében elhangzik a fenti mondat, de a tapasztalat mégis az, amit a szólás is tart: „Felmelegítve csak a káposzta jó.”
410 0 0 Pink Izé
Carl Sagan - Utazások térben és időben

A Kozmosz 8. részének utazói a csillagok együttállásának újabb és újabb formáival találkozhatnak. Megismerhetik ezen rendszerek egymásba kapcsolódásának titkát, valamint azt, hogyan mozognak szabadon térben és időben. Hogyan látta Einstein és Leonardo da Vinci a csillagokba jutás lehetőségét - s mi a helyzet az időben való utazással? Hogyan alakult ez a probléma az emberiség története során?
2507 4 6 Izé
brier: juuuj szeretem az ilyen dokfilmeket :) köszi
J0hNy: Carl Edward Sagan (1934. november 9. - 1996. december 20.) amerikai csillagász, planetológus, aszt [...]
Emerond: az is volt, ő állította össze a voyager szondakon levő üzeneteket, amelyek egy esetleges föld [...]
Mind a 6 komment
Régebbi postok...