REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
623 1 0 Zene Izé
Audio & Dylan - The Birth & The Death
672 2 0 Zene Izé
Az autó színe olyan, mint a vezető karaktere!
508 0 1 Pink Izé
neomatsek: valahogy ezek a színes dolgok egyik ismerősömre se jöttek be...úgy látszik ők pont a kivétel [...]
Első videó az idei Vienna Air King-ről.

Itt a magyarok videója. 
439 1 5 Sport Izé
Dávid9: kössz
Maccoyi: Így már láthatóbb. Remélem jó lesz.
Dávid9: mondjuk a magyar vidi kicsit igényesebb mint a postban lévő
Mind a 5 komment
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Úgy látom más országokban is vannak kátyú problémák. :D

(A kép innen...)
14335 5 10 Izé
KarlHammer: Ez nem holmi kátyú....KRÁTER:D:D
Fireblade1000: Ez már nem kátyú, hanem tankcsapda!!!
iw84u4t: Szerintem pedig pont a zene a legjobb alatta, "Zorba, a görög." És mintha mindegyik autó ugyanaz [...]
Mind a 10 komment
21 klasszikus autós üldözés
617 0 1 Film Izé
kovacslacka: detto:http://www.totalfilm.com/features/40-greatest-movie-car-chases
Vezesd le a dühödet valamelyik autón! Jó szórakozást! :)
7813 1 4 Game Izé
Betti12: Hát ez ****!
PLAYER: Az X-et Meg a C-t kell nyomogatni.
evyke007: hát ez a játék pff nagyon xar már elnézét de ez vagy nagyítja vag kicsinyiti!!!
Mind a 4 komment
Jump Gear
2687 2 0 Game Izé
Az amerikai gyorsulási versenyek "White Zombie" -ja, egy 1972-es elektromos hajtású Datsun.

Az autó paraméterei itt, még több videó a posztképre kattintva.

 
459 0 0 Sport Izé
Sorsvonalak (Thelomeris)

Az első (legalábbis ha nem vesszük figyelembe az 1942-es Szíriusz c. filmet Karády Katalin szereplésével) magyar sci-fiként beharangozott film teljesen önállóan, állami segítség nélkül készül. A témaválasztást bevallottan Philip K. Dick, a tudományos fantasztikum nagy mesélőjének történetei inspirálták; a látványvilág terén pedig a Dark City és a Szárnyas fejvadász tekinthetők filmes előképeknek. A főbb szerepekben Dörner György, Kerekes József és Rudolf Péter.

A forgatásról egy rövid videó:
680 0 1 Film Izé
nyehőce: Teaser itt, bár nem igazán derül ki belőle semmi: http://www.youtube.com/watch?v=lCeqPbXopTE Nek [...]
Önnek 3 új üzente érkezett... avagy bosszú az autókon a gazdáik miatt.
17600 0 39 Autó Izé
te.sas!: ez még jól is néz ki :D csak mondjuk kilátni nehezen lehet belőle...
bandee1219: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=36444
Zozy: Az tényleg sz@r. Volt a Bildben... teljesen sz@rrá ment a kocsi beitta minden... használhatatlan [...]
Mind a 39 komment
Önnek 3 új üzente érkezett... avagy bosszú az autókon a gazdáik miatt.
18367 9 40 Izé
bungle: http://index.hu/belfold/2014/09/06/targoncaval_allt_bosszut_fonoke_audijan/
te.sas!: ez még jól is néz ki :D csak mondjuk kilátni nehezen lehet belőle...
bandee1219: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=36444
Mind a 40 komment
Bathory

Gondoltam kedveskedjünk minden magyar emberkének aki várta a film jan. 1-én a premierét, mert "drótosék" megint bekavartak (a változatosság kedvéért). Lévén hogy nem sűrűn lesz mostanság a dvd a polcokon és magyar audioval meg pláne nem, ezért a kevesebb az több alapon mindenkinek jó szórakozást a filmhez....!
785 1 0 Film Izé
Volt itt már törpe is, autó is, és törpe autó is, de ez magyar, azaz a mienk! :) És ahogy sok mindenből ebben az országban, ebből sem lett semmi. "Motorizált cipő". :)))
4873 0 7 Autó Izé
gergeli.: valaki javítsa ki a "...már törpe, is autó is, és törpe..."-t "...már törpe is, autó is, é [...]
Czaboo: Lábatlanoknak fejlesztve?
spiritmonger: fotosopp :D
Mind a 7 komment
Volt itt már törpe is, autó is, és törpe autó is, de ez magyar, azaz a mienk! :) És ahogy sok mindenből ebben az országban, ebből sem lett semmi. "Motorizált cipő". :)))
4967 0 7 Izé
gergeli.: valaki javítsa ki a "...már törpe, is autó is, és törpe..."-t "...már törpe is, autó is, é [...]
Czaboo: Lábatlanoknak fejlesztve?
spiritmonger: fotosopp :D
Mind a 7 komment
A szovjet autóversenyek hőskora.
665 1 3 Sport Izé
papaluige: akkoriban az oroszok nem is gyártottak 1 literes motorokat,ráadásul a volga meg 2.3 literes! de v [...]
Bigbandee: Azért rendesek! 60 lovas ladákat használtak a V8-asok helyett... Ezek se hallottak még a Vilnius [...]
M.Andreas: Könnycsepp tolul szemembe... :')
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2160 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
F-CELL Roadster - elektromos szekér a Mercitől.

Magyar cikk a Hír Izén.
2658 0 4 Autó Izé
Maccoyi: Az állam meg én vagyok. ;D
|-=O=-|: A kormány a parlamentben van.
bigyminyő: Jó,jó.....de hol van a kormány?...csak nem az a kis joystick középen a két ülés között?
Mind a 4 komment
F-CELL Roadster - elektromos szekér a Mercitől.

Magyar cikk a Hír Izén.
2932 4 4 Izé
Maccoyi: Az állam meg én vagyok. ;D
|-=O=-|: A kormány a parlamentben van.
bigyminyő: Jó,jó.....de hol van a kormány?...csak nem az a kis joystick középen a két ülés között?
Mind a 4 komment
Tata Nano - a félmilliós autó.

Magyar cikkek:
Itt a világ legolcsóbb autója!
Már kapható a Tata Nano
5583 0 23 Autó Izé
Maccoyi: Tata Nano teszt: http://www.youtube.com/watch?v=CLneSk9lgl0
papaluige: mint ha összegyúrtak volna egy daewoo matizt,és egy smartot! pininfarina nem lehet nagyon büszke [...]
Békatallér: Ez nem alkoholmotoros? :DD
Mind a 23 komment
Tata Nano - a félmilliós autó.

Magyar cikkek:
Itt a világ legolcsóbb autója!
Már kapható a Tata Nano
5068 1 23 Izé
Maccoyi: Tata Nano teszt: http://www.youtube.com/watch?v=CLneSk9lgl0
papaluige: mint ha összegyúrtak volna egy daewoo matizt,és egy smartot! pininfarina nem lehet nagyon büszke [...]
Békatallér: Ez nem alkoholmotoros? :DD
Mind a 23 komment
Flash of Genius (Isteni szikra)

A film igazi történeten alapul, és egy igazi Dávid-Góliát mérkőzést mutat be, ami Robert Kerarns professzor és az amerikai autóipar között zajlott. Kearns ugyanis feltalálóként egy olyan eszközt hozott létre, amit a mai napig minden gépjárművön megtalálható: a megszakításokkal működő ablaktörlőt. Mikor a találmányát azonban nemes egyszerűséggel "ellopták", - anélkül hogy egy centet is fizettek volna neki, - a professzor nekivágott a harcnak, amit senki sem gondolt volna, hogy meg lehet nyerni: beperelte az egész amerikai autóipart...

Előzetes | Imdb
602 1 0 Film Izé
Szerintetek mit csinál?
12380 2 23 Izé
umbala79: **** **** ******* ***** ******* röviden ennyi! Béna állat!
KarlHammer: Nekem nincs jogsim autóra de ennek azér sikerült megdöbbentenie:)
Kampec: nem értem hogy kapnak az ilyenek jogsit, mert már a rutinon megbukna az ilyen az fix
Mind a 23 komment
Mit ki nem talál a Volvo! Nekem konkrétan nagyon bejön...
5800 0 26 Autó Izé
zicc05: Az eleje kicsit oyan mint a Nissan skyline.:D de am faja..
papaluige: http://totalcar.hu/tesztek/haszon/w13pickup/
rubigo: Az mi ott a hátulján, jakuzzi? Mert, hogy a kapálógépet nem cseszném rá, az is biztos.... :) [...]
Mind a 26 komment
Mit ki nem talál a Volvo! Nekem konkrétan nagyon bejön...
5904 11 26 Izé
zicc05: Az eleje kicsit oyan mint a Nissan skyline.:D de am faja..
papaluige: http://totalcar.hu/tesztek/haszon/w13pickup/
rubigo: Az mi ott a hátulján, jakuzzi? Mert, hogy a kapálógépet nem cseszném rá, az is biztos.... :) [...]
Mind a 26 komment
...mert a bíró is a pálya része. :)
691 0 5 Sport Izé
Maccoyi: Lehet ezért szeretem én is mert "logikátlan". :D Ezzel szemben a baseball-t abszolult nem szerete [...]
Skullman: Én azt nem értem amikor a bíró meghúzódik miért nincs saját ápolója? Mindig a hazai csapat [...]
bungle: Tiszta logikátlan ez a foci számomra. :D Már az alapötlete is mekkora hülyeség, elrúgják a l [...]
Mind a 5 komment
NVC Presents:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
BERLIN CALLING TOUR BUDAPEST


2009.04.03. Péntek, Merlin

Flyer:
http://nvc.hu/kalkbrenner/front.jpg
http://nvc.hu/kalkbrenner/back.jpg
LINEUP:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
Naga + Beta (Hairy)
Amb (Chi, Audio Therapy)
Sinko + Subotage (NVC)
Dr. Zoidberg (NVC)

Vetítés + Vizuál: Kiégő Izzók

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa
belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban
megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi
azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem
gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő zenész
szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis
nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul
Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus
zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent Ellen Allien kiadójánál, a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján
megrendezett bulin.
Paul '94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni,
'96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak
számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak
eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál,
ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.
A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best
Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik
összehangolva a másnapi Merlines liveact-tel.

Helyszín: MERLIN
Cím / address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár:
Első 100 jegy: 2500 Ft !!!
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlinben és az Akt Recordsban (Bp, Üllői út 51.)


info:

http://berlin-calling.de
http://bpitchcontrol.de/

http://minimaltechno.hu
http://titanicfilmfest.hu
http://besthollywood.hu

http://myspace.com/novidracrew
http://myspace.com/paulkalkbrenner
http://myspace.com/berlincallingfilm
http://myspace.com/bpitchcontrol

képek:
http://nvc.hu/kalkbrenner/1.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/2.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/3.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/4.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/5.jpg


videók:
http://www.youtube.com/watch?v =tM0DYQUAMQk
http://www.youtube.com/watch?v =drdf8OeBUUM
http://www.youtube.com/watch?v =bF0XyJNTEHI
http://www.youtube.com/watch?v =h6wPo5ZWmSc
2085 0 3 Zene Izé
nvc: már csak 1 hét ;)
bandit: MEG VAN AZ ALBUM ÉS CSAK EZT HALLGATOM !!!!!!! KÖSZÖNÖM A LINKET :D
bandit: NAGYON JÓK A ZENÉK!!!!!! ajánlom figyelmetekbe!
Metal Mayhem
[második rész]

 
7166 3 1 Game Izé
Grábor: ez nem ide tartozik de nem tetszett hogy ide senki sem ír és gondoltam ha másnem ezt írom ide: h [...]
Már adtunk hírt korábban is a Terrafugia nevű guruló-repülő izéről, de most fel is szállt! :)
3281 0 1 Autó Izé
kisadria: Át lehet vele repülni a dugókat..:D
Már adtunk hírt korábban is a Terrafugia nevű guruló-repülő izéről, de most fel is szállt! :)
3494 2 3 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=CUi5MTxViFE
bungle: Jövőre már megveheti a repülő autót www.origo.hu/techbazis/20130408-jovore-piacra-kerulhet-a-r [...]
kisadria: Át lehet vele repülni a dugókat..:D
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!

+ egy másik Batmobil.

+ bonus kép: Batman kocsija a 40-es évekből. :)
6298 0 11 Autó Izé
Maccoyi: Bonusz videó. Batmobil Replica Stockholmban: http://www.youtube.com/watch?v=3OIEcfNmiv4
consiglieri: bárki bármit mondhat ez a cucc kurvamenő és kész
mcclaud: Gyerekkorom álmai autója! És még talán most is...:D
Mind a 11 komment
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!

+ egy másik Batmobil.

+ bonus kép: Batman kocsija a 40-es évekből. :)
6442 3 11 Izé
Maccoyi: Bonusz videó. Batmobil Replica Stockholmban: http://www.youtube.com/watch?v=3OIEcfNmiv4
consiglieri: bárki bármit mondhat ez a cucc kurvamenő és kész
mcclaud: Gyerekkorom álmai autója! És még talán most is...:D
Mind a 11 komment
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!
4990 0 0 Film Izé
Deer Hunter (A szarvasvadász)

Legalább akkorát szól ez a film 2009-ben is, amekkorát 1978-ban, eltekintve a "lövöldözős" jelenetektől, mert azok hangosabbak, mint anno, áldjuk érte az audióvizuális technika robbanás szerű fejlődését...De most nem is a fejlődés robbanásán, inkább filmbéli robbanásokon van a hangsúly, vagyis azokon az igen hangos jeleneteken, amelyek Vietnám borzalmát idézik.  Cimino ( a rendező) egy lakodalom forgataga által kontextualizálja  három vakmerő fiatal katonai ambicióit és a vietnámi-háborút megjárt veterán  kiégett életképeit. A film izgalmas jelenetei közt magvas gondolatokat konzervál, mérlegre állítva olyan ellentét-párokat, mint élet és háború, puskatus vagy  boldog házasság... de többet nem sorolok, a filmben úgyis benne van minden...ahogyan a "nagyöreg" Robert De Niro is, akkor még fiatalon...

 
1129 2 0 Film Izé
A bájos Audrey Tatou szereplésével áprilisban végre megérkezik a Mademoiselle Coco Chanel ifjúkori éveit feldolgozó Coco avant Chanel mozi, ami friss trailerrel kedveskedett rajongóinak.
313 0 0 Film Izé
Szahara (1995)

A II. világháború idején a Szaharában járunk: maroknyi amerikai katona Joe Gunn őrmester vezetésével próbál elmenekülni a közelgő német hadsereg elől. Dél felé araszolva a kis csapat új tagokkal bővül, csatlakozik hozzájuk egy angol katonaorvos, továbbá egy ausztrál, egy francia és egy szudáni katona is. A menekülők legégetőbb gondja a víz, illetve annak hiánya. Amikor végre elérnek egy félreeső oázishoz, úgy döntenek nem menekülnek tovább, szembeszállnak a németekkel.

 
1097 4 3 Film Izé
Erunder: Mindenkit nyomatékosan kérnék, hogy az ilyen hozzászólásokat, hogy honnan lehetne letölteni m [...]
gutidavid94: Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni magyarul vagy magyar felirattal?
Balázs: great movie abszolút:)
Jó napot kívánok, közúti ellenőrzés. Helyszíni bírsággal súlytom önt, mert nem használta a "Halkan előzz, a sofőr alszik!" táblát . :)
11896 3 21 Izé
noartis: szegény csávó Részegen felkelni nem jó buli ugy felkelni hogy nem tudod hol vagy az sem jó bul [...]
1b0r90: nos ha már így vázolod hogy 100 csaj fut utánam ebből az következik hogy én is futok előttü [...]
rolandi350: Na és ha 100 csaj futna utánad nem futnál el? :D Nekem se rózsás az életem vagyok ahogy vagyok [...]
Mind a 21 komment
Szerintem ötletes és aranyos. :]
7659 5 3 Izé
bigyminyő: Milyen kis gengszter pofikájuk van már.....tudják a tutit....:)
E.Dé.i.eN.A: jááááj ez nagyon nagy XDDDD nagyon tetszik :DD
zuckerfrei: :D:D a kis rohadékok :D
Hát ezen nagyon kész voltam :DDD

Na nehogymár csak Tech-en ne legyen cuki állatkás poszt :D
9398 0 1 Tech Izé
AVIREX: nekem nem jött be :P
Régebbi postok...