REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Macskatoszásból él a szerkesztő

„Macskájával szexelt a kutyának öltözött férfi. A 28 éves idahói Ryan Havens Tannenholzot azért tartóztatták le, mert szexuális kapcsolatot létesített kedvencével…” – közölte a The Sun internetes kiadása. És ez még mind semmi: a hír továbbolvasásáért a szerkesztőség egy fontot kért volna.
743 0 0 Pink Izé
David Guetta láncfűrésze tetézte a semmit a Szigeten

A Szigeten nem történt semmi. Az a fajta semmi, ami annyira szürke, hogy nehéz róla bármit is írni. A végén „szerencsére” akadt egy baromi rossz élmény: David Guetta az amúgy tök jó számainak békés egymás után pakolása helyett beizzított egy láncfűrészt, és az istennek sem akarta kikapcsolni. Csoda, hogy háromnegyed órán át bírtam hallgatni.
644 0 0 Pink Izé
Habár a fehérbőrű franciák már naponta esnek fajgyűlölő támadások áldozataivá, a „politikailag korrekt” média - az eredeti lakosság sérelmeire ügyet sem vetve - továbbra is a színesekkel szembeni toleranciáról papol.
Egy új divatnak hódolnak a francia külvárosok szociális segélyen élősködő eltartottjai: fekete-afrikai bevándorlók röhögve videózzák magukat, amint felpofoznak és megrugdosnak fehér lányokat (mert nem kaphatóak a szexre), majd szépen feltöltik az internetre, tudván, hogy az őshonos lakosság elleni rasszista támadásoknak semmilyen következménye, de még híre sincs igazán az európai országokban. Éppen úgy, mint Észak-Amerikában, ahol ugyanaz a fehérellenes, kozmopolita „elit” birtokolja a médiafelületek 98 százalékát.
4816 1 49 Izé
norbertvincze: egy kis sokkolás még a legális afrikai kultúráról http://harcunk.info/index.php/bulvar/216-me [...]
McRommel: Ha egy állat káros a környezetére, azért nem az állat a hibás, hanem az aki nem irtja ki v. e [...]
hawkeye: Egy témába vágó, szélsőjobbos lin, sajátos szempontokkal és következtetésekkel. De nem mi [...]
Mind a 49 komment
SUN Fesztivál 

A magyarországi goafesztiválokról a nagyközönség gyakorlatilag semmit sem tudott a tavalyi ozorai rendőri akcióig. Hétfőn ért véget a múlt héten kezdődött fesztivál, ahol csak hetijegy volt, és elővételben el is adták nagyjából az összeset úgy, hogy az eseményt senki nem reklámozta és nem támogatta. Nincs szükség egy nemzetközi bank vagy sörgyár szponzori tevékenységére, hanem működhet a gyógyítósátor bárja becsületkasszával. Az italokért, kávékért a pult mögötti lányok nem kérnek semmit. Van egy nagy, befedett kosár, amibe mindenki belead, amennyit gondol. A közösen összedobott ételekből együtt főznek ebédet, és azt ingyen osztogatják az arra járóknak. 
4076 0 34 Izé
bungle: http://index.hu/napirajz/2013/08/05/karakan/ :D
bungle: http://most.444.hu/2013/08/05/ozora-jegyzoje-betiltotta-az-ozorai-fesztivalt/ (Hír TV-s videóval)
bungle: Nem kapott engedélyt az Ozora Fesztivál http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2013/08/05/nem_kapot [...]
Mind a 34 komment
A „180” készítői egy újabb rövidfilmmel álltak elő :)

Bemutatásra kerül, hogy a hit nemhogy erőszakra sarkall, hanem pont ellenkezőleg, pont a hit véd meg az erőszaktól. És akikből hiányzik a hit előbb kaphatók a rosszra. Egyesek szerint semmi kivetnivaló nincs egy ártatlan ember megölésében, ha azért 10 millió dollárt kapna.
Érdekes interjúk az utca embereivel. Enjoy
2024 0 64 Izé
cila: Búcsúcédula? Nem inkább "bűnbocsátó cédula"?
bungle: http://velvet.hu/sztori/2013/07/17/megbocsatast_ajanl_a_vatikan_ha_kovetjuk_a_papa_twitteret/
HeavyCross: Te ne akarjál az én mondandómba többet belelátni mint ami, pláne ne rágalmazzál, köszi.
Mind a 64 komment
Néhány instagramm boldogság

Gyorsétterem vécéjének tükrében önfotózó tinik, agyoneffektezett csücsörítős portrék, művészinek szánt kompozíciókba rendezett nagy büdös semmi. Azt hittem, az Instagram csupán ennyi. Mígnem hirtelen ötlettől vezérelve regisztráltam, és néhány óra múlva megláttam az esztétikumot egy villanypóznában. Függő lettem, ez van.
554 0 0 Pink Izé
Zuhanórepülés dróton a semmibe az Alpok nemrég átadott, legnagyobb drótkötélpályáján. A elérhető maximális sebesség 115 km/h. 

Korábbi drótkötélpályás postok
6713 2 6 Izé
bungle: www.ize.hu/comments.php?post_id=4188
Ravennë: Bár csak tippelni tudok, de szerintem Kolumbiában... :P :D
Porcelanbaba: Visszafele amúgy hogy mennek? :D Vagy odafele 5 perc, visszafele sétával 5 óra?
Mind a 6 komment
Szepesi Niki, a férfiak… és én

Szepesi Nikolett könyvében hetvenszer fordul elő a „baszás” szó valamilyen formája. Semmi álszenteskedés, semmi sallang. Csak a lényeg – tetszetős narratívával, kiforrott stílusban. A szétfikázott szennykötet meglepett, lenyűgözött és elgondolkodtatott. Ha mindenki, aki ma írónak tartja magát, legalább ilyet tudna letenni az asztalra, az emberek még lopott ötperceikben is olvasnának. Vagy éppen basznának.
548 0 0 Pink Izé
A szarkavarás akadémiája

„Én aztán kimaradok belőle!” – legyint Friderika, amikor megcsapja orrát az összefonódó emberi sorsok által termelt fekália semmivel össze nem téveszthető szaga. Amikor viszont megint belerángatja valaki a bűzölgő barnamártásba, a következő kérdést teszi föl magának: mi számít egyáltalán kavarásnak?
423 0 0 Pink Izé
A New York-i Grey ügynökség rekláma sok embernél kiverte a biztosítékot. A fegyverek sokat változtak az idők folyamán, de a szabályozás sok helyen szinte semmit. 

A mai izés téma a fegyvertartás: te engedélyeznéd, vagy tiltanád a lőfegyvereket?
5267 0 216 Izé
bungle: http://i.imgur.com/C68iKnU.jpg Ahhahahahahahaaaa... :D
Tooni: Mert nem vagy vele egy véleményen, és nem okosodni szeretne, hanem hasonló vallásúakat keres : [...]
Stickhorse: Úgy legyen...bár nem igazán értem a miértjét...
Mind a 216 komment
Semmi sem lehetetlen!
6885 2 4 Izé
lb7: Respekt!
AVIREX: Nem nem, de azért simán 5 * a klipre :))))
7sleeper: hogy is van a mondás ja igen: kifelé az már nem szűk utca :-D
Mind a 4 komment
Pintér Marianna playmate 203 km/h-s sebességgel csapatott az M6-s autópályán, és állítólag nem vette észre, hogy rendőrök üldözték 48 km-en keresztül.

„Egyszer láttam, mintha villogó rendőrautó jönne mögöttem, de semmit nem hallottam, épp az egyik kedvenc cédémet hallgattam, amilyen hangosan csak lehetett. De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg.”
6687 0 21 Izé
egon olsen: Szerintem egy átlag honpolgárt agyonlőnek a helyszínen egy ilyen száguldozás és beszólás ut [...]
lb7: http://gifs.gifbin.com/012010/1264591971_brendan_frase_clap.gif Köszönjük, hogy regisztráltál. [...]
közlegény: Azért nem vette észre, mert véletlenül a sebváltóbotra ült.
Mind a 21 komment
Wilfred

Miért zseniális a Wilfred? Egyszerűen úgy van megírva, hogy néha csak pislogni tudsz. A szexuális poénokon kívül semmi nincs az arcodba tolva szinte, így néha csak felgyullad a fejed felett egy égő, hogy hahó, ez milyen kacifántos és jó is volt.

2. évad kritika
875 0 0 Film Izé
Ha hó a vége

„Á, úgysem lesz semmi baj” - gondoltad, és útnak indultál a hóviharban. Pedig olvastad a neten, bemondták a rádióban meg a tévében: igencsak sanszos a vészhelyzet. Tökösebb vagy te annál, mintsem hogy az időjárás kicsesszen veled!
323 0 0 Pink Izé
Magyarország MA 

Filmet készített az MSZP arról, hogy milyen állapotban van most az ország és milyen teljesítményt nyújtott a kormány az elmúlt 3 évben. A 20 perces kisfilmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán VIktor kormányzása tönkretette az országot. „Kis szépséghiba”, hogy az RTL Híradóból is felhasználtak részleteket, amire a párt semmilyen engedélyt nem kért, tehát szerzői jogot sértve hozta nyilvánosságra alkotását. :D
3016 1 80 Izé
7sleeper: :-D jó éjt http://www.youtube.com/watch?v=-Y0VhPXOooQ
Nas: A szó, amit kerestem: dubstep, na. Mostmár mehetek aludni. :D
Nas: Ja, libsi dolgok közül ez a droglegalizáció mánia mondjuk tényleg pesti jelenség. Ezzel kapc [...]
Mind a 80 komment
Miért is mondott le a pápa? 

További jelenléte a Vatikánban szükségszerű, máskülönben teljesen védtelen marad. Mindez lehetővé teszi, hogy ne folyhasson ellene semmiféle eljárás és vizsgálat az egyház által folytatott szexuális és gazdasági bűncselekmények ügyében, melyek botránya ennek ellenére tovább tagad és feltehetően nem áll meg a vihar a Vatikán falainál.
5343 2 42 Izé
bungle: Pornókat torrenteznek a Vatikánban http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/04/08/pornokat_torrentel [...]
bungle: Őméltósága, megszagolhatom az ujjait? :D http://youtu.be/JEeQ3edrMYc
bungle: Popesztárok: http://youtu.be/uKyqSwJ5i2U Milyen lenne, ha tényleg egy ilyen valóságshow keretéb [...]
Mind a 42 komment
Ezek a nők már semminek nem tudnak örülni?! ;)
5909 0 5 Izé
bungle: Tényleg, ez anno sokaknak tetszett... www.ize.hu/comments.php?post_id=17566
nagydee: sehol nincsenek... http://www.youtube.com/watch?v=g5kq2QuKOJM
Ravennë: Egyszer pénz és ötletszűkében voltam és az egyik barátnőmnek szülinapjára hosszúkás éks [...]
Mind a 5 komment
Egy buszvezető szemével  

Nálunk is sokat romlott a közlekedési morál az utóbbi években. Úgy néz ki az utakon már csak ellenségek vannak, rengeteg lett az agresszív söfőr. Felmérések bizonyítják, hogy a KRESZ be nem tartása, gyakorlatilag semmibe vétele okoz mind több balesetet. Egyik legfőbb probléma a féktávolság be nem tartása, gyorshajtás, irányjelzés elmulasztása, és valamiért az "én vagyok az utak királya" érzésből adódó hamis és önhitt hatalmi érzet. Vannak gyenge törekvések a közúti rend visszaállítására, akadnak szép számmal, akik azt szorgalmazzák, hogy minden gépkocsivezető néhány évente PAV-on (pályaalkalmassági vizsgálaton) venne részt, és megismételné sikeres KRESZ vizsgáját. A kezdeményezés célja az agresszívvé, labilissá vált söfőrök kiszűrése, és KRESZ tudásunk napra kész ismerete. Ettől várják a csodát, a magyar közlekedési morál javulását, valamint a szigorúbb, és rendszeres rendőri ellenőrzésektől.
4719 1 32 Izé
imki: Érdekes, de az utóbbi pár évben engem nagyon meglepett, hogy milyen előzékenyek lettek az aut [...]
Glocker: Ebben az országban rég nem a rendteremtés a célja a vezetőknek, hanem az emberek megosztottság [...]
bikbukkfa: Mégvalami, ugye ismerjük a szitut h kimegyünk németben és a zebraához max arért dudálnak rá [...]
Mind a 32 komment
Igaz tények a koboldmakiról :D 

Pl.: „Talán elkerülte a figyelmeteket, milyen bazi nagy szemei vannak. Egyenként is nehezebbek, mint az agya. Ez a magyarázat arra, miért nem talált még fel semmit.”
4097 0 28 Izé
bungle: csongo88 küldte: True Facts About The Mantis www.youtube.com/watch?v=0aSCPmabRpM
bungle: True Facts About The Sea Pig: http://youtu.be/_y4DbZivHCY
Tooni: Előző fogás ;)
Mind a 28 komment
Az összes devizahitel semmis!!! - még a Kúria sem tudta értelmezni a szerződést 8 hónap alatt, amit az ügyfél 20 perc alatt írt alá...
4463 0 34 Izé
norbertvincze: http://www.youtube.com/watch?v=U7TFd5U5ckY
eospower: Max az vegyen fel kölcsönt aki utána pl vállalkozóként a többszörösét visszakeresi rövid [...]
hawkeye: Persze, átjött! :) Azt viszont sajnos evidenciaként kell megfogalmaznom, hogy a bankok szinte m [...]
Mind a 34 komment
 Sziasztok!

Ezelőtt még egy órával azt sem tudtam, hogy ez az oldal létezik-e egyáltalán. Boldog vagyok, hogy rátaláltam, és megoszthatom veletek a különböző videómegosztó oldalakra feltöltött zenés videóim mp3-as hanganyagát. A legjobb minőségű (kép- és hanganyagban) videóimat a Daily Motion csatornámon érhetitek el: http://www.dailymotion.com/Composer-lyricist . Én már egy vénséges vén zenész vagyok, aki a nyugdíjas éveiben azzal üti agyon az időt, hogy teljesen amatőr környezetben (az otthoni számítógépén, mellőzve mindenféle stúdiotechnikát, és igazi hangszereket) alternatív - igazán semmilyen közismert zenei stílusba nem iilleszthető - dalokat fabrikál, aztán összeüt hozzájuk egy kis videót, és megosztja az interneten. havonta egyszer egy órát rászánok arra, hogy a Google keresőjében rákeresek magamra, és megnézem, melyik dalom meddig kóborolt el. Nem kivagyiságból, de elmondom nektek, hogy minden földrészen elérhetők a videóim, és a legkevésbé közismert éppen a hazámban vagyok.
544 0 0 Zene Izé
A cigányokról vagy jót, vagy semmit?

Négy patinás egyetemünk kommunikáció tanszéke egy emberként, közös állásfoglalásban jelentette ki: azért van szükség képzésük állami finanszírozására, hogy az újságírók ne nevezzék Bayer Zsolt módjára „kártékony állatoknak” a cigányokat, hiszen az roppant szakmaiatlan.
454 0 0 Pink Izé
Az ideális ajándék azoknak, akiknek már mindenük megvan...
3119 0 9 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/egyeb-foto/43517_annak-akinek-mar-mindene-megvan?mode=latest&position=0& [...]
vnyoc: Na ehez nagy kreativitás kellett. De komolyan. Hogy egyesek képesek a semmiböl is pénzt csináln [...]
lb7: végülis jogos ajándéknak tartom... minek vigyek a tengerbe vizet?
Mind a 9 komment
Én nem láttam semmit! :)
7608 0 8 Izé
tibitomi: Magasan az egyik legjobb videó az oldalon. Köszönet érte!!! :-)
Ravennë: Édes Istenem, de jó arcok így együtt! Postszöveg betalált, teljes mértékben tükrözi ami a [...]
Nusihusi: Hiába, a kutya az ember legjobb barátja:)
Mind a 8 komment
Egy celebkutya szelleme a gázai övezetben

„Tel Avivot éppen bombázzák. Kérlek, imádkozzatok” – olvasta Hanna ismerőseinek idézetes, cuki képes és semmitmondó kiírásai között a Facebookon. Nem pont ezt várta az egykori zenetévében pózoló, hidrogénezett fiúkától, Steiner Kristóftól, akinek a posztjait csupán azért kísérte figyelemmel, mert celeb volt.
387 0 0 Pink Izé
Macskák a lézerpötty ellen

Semmi sem hozza úgy lázba a cicákat, mint ez a kütyü. Széles látószögű kamerával, lassítva, elképesztő minőségben nézhetjük meg a harcot, amit szabad szemmel csupán rohangálásnak érzékelünk.
4659 1 7 Izé
cila: Vannak kereskedelmi forgalomban vöröset pöttyöző minilézerek. Nem vagyok macska, de engem is c [...]
Nas: http://www.youtube.com/watch?v=vyG7U9PIlyM Úgy látszik, a lézerpötty mindenkit érdekel. :)
bungle: http://poorlydrawnlines.com/comic/rebel-cat/
Mind a 7 komment
Macskák a lézerpötty ellen 

Semmi sem hozza úgy lázba a cicákat, mint ez a kütyü. Széles látószögű kamerával, lassítva, elképesztő minőségben nézhetjük meg a harcot, amit szabad szemmel csupán rohangálásnak érzékelünk.
5096 0 0 Pink Izé
„Nem emlékszem sajnos semmire, minden olyan gyorsan történt!”
5644 0 3 Izé
7sleeper: speed helyett befüvezett http://www.youtube.com/watch?v=h0DukONKOag -;";-
Kisolek: egy pillanatra fordultam el és mire visszanéztem már le is maradtam a lényegről
Szancso: Erről kérnék egy lassított felvételt,ha lehet! ;)
George Clooney Tribute Band - Meztelen Ebéd

 Üdv!   

Ez a George Clooney Tribute Band videója. Semmi kispolgári képmutatás!
383 0 0 Zene Izé
Lengyel bevásárlókocsi ;)
2287 1 3 Izé
eospower: Kurvajó XD
Nusihusi: Az ilyenek még WC-re is kocsival járnak:)
Tooni: Csak egy-két kanyart :)
Petíció indult a trianoni „békeszerződés” semmissé nyilvánításáért
10726 3 87 Izé
ismeretlen: Ez mennyire jogos.
bungle: http://parkocka.hu/nyelvtan/hajra-magyarok/ :DDD
andorjan: Egyébként, van megoldás. Legalábbis szerintem.
Mind a 87 komment
The Iceman 

Richard Kuklinski (Michael Shannon) a maffia bérgyilkosa, aki a napvilágot látott hírek szerint 1964 és 1986 között több mint 250 embert ölt meg. Kuklinski családja és közvetlen környezete semmit sem tudott valódi munkájáról, átlagos üzletembernek gondolta mindenki. Gúnynevét (jégember) arról kapta, hogy áldozatait lefagyasztja, ami miatt a rendőrség képtelen megállapítani a halál beálltának időpontját.
2204 0 0 Film Izé
The Last Stand  

Egy elfuserált rendőrségi akció után a Los Angeles-i kábszeres osztagtól a vidéki semmittevésbe menekül Ray Owens (Schwarzenegger), aki sheriffként vállal munkát egy álmos kisvárosban. Azonban a békés semmittevés rémálomba fullad, amikor a hírhedt helyi drogkirály képzett zsoldoscsapata segítségével megszökik az FBI börtönkonvojából, és 400 milliónyi lóvéval a zsebében a mexikói határ túloldalára tart. Owens pont az útjában áll, így a helyi tapasztalatlan rendőrállománnyal igyekszik megakadályozni a drogbárót menekülési szándékában.
1253 3 0 Film Izé
Gengszterosztag (Gangster squad)

A Paul Lieberman könyvén alapuló film 1949-ben Los Angelesben játszódik, melyben egy különleges osztag megpróbálja a várost és a zsarukat uraló maffiafőnököt kiiktatni. Ezt egyébként nem éppen törvényes módon igyekeznek véghez vinni. Az alkotók személye akár garancia is lehet arra, hogy jó film lesz. Az előzetes is biztató. Rendező: Ruben Fleischer (Zombieland, 30 perc vagy annyi se) szereplők: Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Nick Nolte, stb.

A filmet eredetileg szeptemberben mutatták volna be a mozikban, de a Sötét lovag: Felemelkedés denveri vetítésén történő sajnálatos lövöldözés miatt a premiert januárra halasztották, ugyanis a film egyik jelenetében épp egy moziban lőnek a nézőkre. A cikkben szereplő előzetes 2. percénél van.
A hivatalos honlapon pedig szinte semmi sincs.
1112 0 0 Film Izé
Azoknak akik nem szoktak tv-t nézni: szeptembertől minden nap lesz tesi óra az iskolákban. Köztudott, hogy huzamosabb szellemi terhelés után a fizikai terhelés felüdítően hat. Ebből a szempontból abszolút pozitív a határozat. Viszont, van-e elég jólképzett tanerőnk az ellátáshoz, vagy még mindig csak a megkeseredett, és semmihez, főleg magához a pszichés neveléshez nem értő emberekből lesznek testnevelés tanárok?

Vélemények, emlékek a testnevelés órákról, és a nem enyhén manipulatív filmecskéről?
3324 0 158 Izé
kotta: Aki már ebből is anyagi kérdést csinál az szerintem el van tévedve: egy teljesen normális tes [...]
MilkeDriwe: Ez mind szép és jó... De csatlakozom az előttem szólókhoz: A mi sulinknak van: 1 tornaterme, a [...]
Nope: A tanulási zavarokért az idióta reformok a felelősek, és most egyáltalán nem a plusz tesire g [...]
Mind a 158 komment
Lődd le a nagyanyád!

„...én is mesélek egy komoly problémáról, ami áthatja egész életünket (és nem mellesleg közben romba dönti a gazdaságot). Ami most következik, az elsőre szörnyen hangzik ugyan, de a végére rá fogsz jönni, hogy mennyire igazam van, mikor azt mondom, hogy az öregek megmételyezik társadalmunkat és mint ilyenek, semmi szükség nincs rájuk.” 

+ egy bonus post a blogról: A nyomorékokról
3138 0 24 Izé
Nope: Ráadásul Hawking pont hetven! :D Szóval eléggé nagy ellentmondásba kavarta magát! :D
Tooni: "Az ember a legundorítóbb állat!" Csak csínján kérlek az ilyen kijelnetésekkel, mert magamra [...]
szűzirónia: úristen sajnos (vagy nem sajnos),az emberben mindennél erősebb a túlélési ösztön! megnézné [...]
Mind a 24 komment
Elő a semmiből
11070 0 61 Izé
Cableguy: Ha hangosság = balesetmegelőzés? :) = http://www.ize.hu/comments.php?post_id=21922
Cableguy: Nagyon egyetértek veled :) Jól körül írtad a probléma gyökerét.
Cableguy: Le az elektromos autókkal!!!!!!!!! Le a biciklikkel!!!!!!!!!!!!! Le a kipufogókkal!!!!!!!!! A Bale [...]
Mind a 61 komment
Instant Coelho - azonnali (jól hangzó, de semmitmondó) „bölcsességek” :)

Írjátok a kommentekbe a kedvenceteket!
5652 5 20 Izé
Ravennë: Bölcs asszony. :D
Purple: “Most már igazán befoghatnád a pofádat!” /Paulo Coelhoné/
Jonsai: "A barátság olyan, mint a vizelet a nadrágodon. Mindenki látja, de azt igazából csak te érzed [...]
Mind a 20 komment
Kiút a devizahitelezés tragédiájából

A videót itt találtam a következő szöveggel: „Luxemburgban az Európai Bíróság döntést hozott a devizahitelesek ügyében. A bankkal kötött szerződés semmis! Itt a keresetlevél minta! Visszajár a pénzed jelentős része. Nem kell ügyvéd, nem kell előre fizetni a perköltséget sem.”

Jól hangzik, ugye? ;)

Vélemények?
3146 4 27 Izé
bungle: 600 milliárddal jönnek nekünk a bankok? Nem látom azt a jogszabályt, ahol el tudnék bukni, mon [...]
bungle: norbertvincze küldte: URL: http://www.bama.hu/baranya/gazdasag/a-bankokkal-ment-szembe-a-magyar-dev [...]
bungle: Ma olvastam: www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/peldatlan-eset-megtort-a-jeg-devizaugyben Példátlan es [...]
Mind a 27 komment
Fénykardot valaki?

A Star Wars ikonikus eszköze által inspirált kard még nem olyan, mint az „eredeti”, de ez is kellően veszélyes. A WickedLaser cég egy a repülőgépeknél is alkalmazott alumíniumból készült markolatot, és egy 32 inches „pengét" rakott össze, melyet egy Spyder 3 szériás lézer üzemeltet. A kard bár nem vág szét semmit, azért veszélyes, ugyanis a lézer a legerősebb legálisan kapható típus a piacon. Éppen ezért nem is mondható játéknak, és a bekapcsolás esetén ajánlott védőszemüveget felvenni.
5751 1 12 Izé
rubigo: Pali bácsi, te vagy az? :)
Lawrence: Szamurály? Ijen? :)))))) szép
Botos Vendel: lecseréném a szamurálykardomat egy ijenre!!444
Mind a 12 komment
Régebbi postok...